Arkadaşsızlığım tekrar suratıma vuruldu :((( ve beddua aldım gene

kızlar hepinize teşekkür ederim.

bugün evde resmen cehennemi yaşadım :((((

dün doğumgününe gittim. ve bana iyi geldi biliyor musunuz, orda insanlar sohbet etmek, yeni insanlarla tanışmak, resmen içimde biraz da olsa ferahlık hissettim. beni davet eden kızın kuzeni (erkek) beni eve bıraktı, eve girdiğimde saat tam 00:30'du.

eve girdiğimde babam üzerime yürümeye kalktı, "sen ne şerefsiz bi kızsın bizi rezil ettin apartmana" diyordu bir yandan. annem onu odasına soktu. sonra annem başladı söylenmeye ve bana neler dedi biliyor musunuz? aynen aşağıdakileri söyledi:

---sen ne biçim bi kızsın apartmana rezil ettin, orospu mu olacaksın, senin sonun genelevi, genelevine düşeceksin, kimdi o seni bırakan, naptın onunla barda cinsel ilişkiye mi girdin ????

elimden geldiğince sakin şekilde izah etmeye çalıştım, anne dedim arkadaşımın kuzeni dedim, otobüs yok o saatte taksiyle de tek başına gitme dediler beni eve bıraktı çocuk ne var bunda dedim anlamadı annem hakaretlerine devam etti :((((((((((

annem bildiğini okudu. o kadar üzüldüm ki üstümdekilerle yattım yatağa.

bu sabah kalkınca annem kaldığı yerden devam etti. sabah gittim mutfağa anne dedim ben dışarı çıkacam işlerim var. annem bana aynen şunları söyledi:

----ne işin var??? dün seni eve bırakan mı çağırdı??? dün o işi yaptınız (cinsellik kastediyor) kaldığınız yerden devam mı edeceksiniz??? sen ne biçim kızsın bar kızı oldun çıktın. işte eski sözlün anladı bunları seni şutladı, paket gibi attı kucağımıza kaçtı. köylü çocuğu filan ama seni kucağımıza attı...

kızlar o an ben kendimi kaybettim, sinir krizi geçirdim. bir yandan bağırarark ağlıyordum bir yandan da peynir tabağını yere düşürüp kırdım. balkona yöneldim kendimi atmak için annem tuttu beni. bir yandan da maalesef o esnada kötü kelimeler çıktı ağzımdan, o..pu dedim anneme o kadar üzgünüm ki... şu an ağlayarak yazıyorum bunları.

sonra beni o halde görünce annem de kokrtu ve üzüldü, şefkatli davranmaya başladı.. "ben senin iyiliğin için yaptım, başına bişey gelse herkes kaçar gene bizi ararlar, etrafa güvenim yok, geç vakitte gelmemeliydin, senin halini görüyorum üzülüyorum kafan yerinde dedğil.." ve o da ağladı benim için.

ne yapcağımı bilemiyorum kızlar... sonum nereye varacak bilemiyorum..... biliyor musunuz o kriz anında gözüm hiçbişey görmedi, balkona gitsem gerçekten atacaktım kendimi, artık yoruldum bittim tükendim :(((((

Son düzenleme:
fake değil
arkadaş sürekli ailesiyle ilgili konu açmış
hiç eski konularına bakmadan nickten hatırladım
bakarsanız ne kadar manyak bi ailesi olduğunu anlarsınız.

dertli simge öteki 48372 konunda da yazdık ama hiç dönmüyorsun doğru düzgün.
senin böyle pasif, ezik olmanın sebebi kesinlikle manyak ailen
28 yaşında insansın, çalışıyordun da sanırım.
kendi ayaklarının üstünde dur artık.
bas git o evden

manyak ?
ne kadar kotu bı aılesı olursa olsun bu sekılde hıtap etmemelısın:19:

manyak ?
ne kadar kotu bı aılesı olursa olsun bu sekılde hıtap etmemelısın:19:

Canım aile var aile var tamam saygısızlık edilmesin hoş değil yalnız kızlarına bu şekilde davranan hayatını mahveden bir aileden bahsediliyor burda manyaklık var bencede.

Mesaj kutuna da bak lütfen.

Ailenize olan tavrınız için size kızamıyorum.
Bu yaşınıza rağmen söylenen sözler hele de geçmişte de böyle bir ilişki mevcutsa; çocuk onlarda gördüğünü uygulamaya meyillidir.
Size birey olarak saygı duyulmamış ve siz de sinir anlarınızda onlar gibi davranarak bu saygıyı ortadan kaldırıyorsunuz.
Ne ekersen onu biçersin lafı ne kadar doğruymuş...

Yorumuma gelince, kendinizi tanımlamanız içimi parçaladı.
Bir insan kendi hakkında 'ezik büzük' tabiri kullanıyorsa oturup ağlamaktan başka bir şey gelmiyor aklıma.
Size bunu kim empoze etmişse hayatınızdan yavaş yavaş çıkarmalısınız.
Büyük çoğunluğu aileniz ise onlarla olan ilişkinizi en aza indirmeyi deneyin.
Zorunlu olmakdıkça bir şeylerinizi paylaşmayın, sınırımız yoktur demişsiniz sınır değil adeta duvar örün araya.
Hayatınızı bilmek zorunda değiller, geldim gittim, nasılsın iyi misin öteye geçmeyin.
Kocaman insansınız, annenizle de paylaşmayıverin.
Doğumgünü demeyin, planım var çıkmam lazım geç geleceğim cümlesi yeter de artar.
Ben de annemle öyleyim, bir kere anlattığım bir şeyi yüzüme vurduğunu gördüm.
Şu saatten sonra ölsem ağzımdan hayatımda neler oluyor bitiyora ilişkin bir şey duyamaz, o bunu kaybetti.
Yine gider şakalaşırım, konuşurum ama asla hayatımla ilgili değil.

Arkadaşsızlık meselesi ise, emin olun herkesin sorunu bu.
Kimse insanlara güvenemiyor, içlerini açamıyorlar.
Tek olduğunuzu düşünüp de 'ah ben beceriksizim' ya da 'kimse beni sevmiyor' modundan biran önce çıkın.
Arkadaş demek sürekli görüşüp konuşmak değildir.
İş yerinizde veya eski okul arkadaşlarınız arasında kahve içip sohbet edebileceğiniz, ayda bir de olsa görüşebileceğiniz birileri vardır.
İlk adımı beklemek yerine siz davet edin, adım atın.

Söz atma meseleniz aileniz tarafından yüzünüze çarpılacaktır fazlasıyla.
Bir kere çok sert bir şekilde uyarmanız adeta çığrınızdan çıkmanız tekrarını olmasa bile sıklığını azaltır.
Bunları duyunca da kendinizi suçlamayan, kısmet değilmiş ve olmamış.
Bundan sonra olmayacak diye kaide yok, yeter ki hayata olumlu bakın.

Son düzenleme:
eski konularına bir bakar mısın?
kızına orospu diyen tanımadığı adamlarla yattın diyen diyen bir aile nasıl normal olabilir

Canım aile var aile var tamam saygısızlık edilmesin hoş değil yalnız kızlarına bu şekilde davranan hayatını mahveden bir aileden bahsediliyor burda manyaklık var bencede.

Mesaj kutuna da bak lütfen.

haklı olabılırsınız bn eskı konulara bakmadım ama ne kadar da kotu olsa bız burda manyak dıyemeyız

Canım yaa..Annenin korumak adına farklı bir tarzı mı var diyeceğim ama seni dışarıdan korurken; dışarıdan daha fazla zararı kendisinin vermesini anlamak mümkün değil.. :ssz:

Alıp karşına oturtsan,düzgünce "ben artık bu yaşa geldim,baskı yapmayın bu yaşıma kadar namusumla yaşadım bu yaştan sonra hala güvenmiyor olamazsınız..Ayrıca ben senin kızınım nasıl bana bu çirkinlikleri yakıştırırsın" gibisinden anlatsan.. Tabi annenle nasıl konuşacağını sen bilirsin ama kavga çıkartmadan konuşmak lazım... Senin farklı düşünceler sahip, farklı bir insan olduğunu, bir birey olduğunu kabul etmeliler.anlatmalısın.. :ssz:

Ne desem bilemiyorum.. Annene bir daha dışarı çıkarken bar..vs. tepkisini çekecek yerlerin adını söyleme...

Arkadaşsızlık meselesini dert etme..Çoğu insan bu sorunu yaşar..Çok da dert değil..Arkadaşın olsa da dert anlatamazsın ki...Yarın kavga etsen bütün sırlarını sana karşı koz olarak kullanır.. :ssz:

dertleşmek için en güzel yerdesin zaten :kkk: :kkk: :23:

28 yaşındaki bir kadının özellikle de ekonomik özgürlüğü olan bir kadının ailesinden izin alması ve dışarı çıkmak için kavga etmesi bana çok anlamsız geliyor...arkadaşım, önceki konularını da biliyorum ve son anlattığın şeyler (doğumgünü sonrası evde yaşananlar) gerçekten durumun vehametini gösteriyor. Aileni belli bir yaştan sonra değiştiremezsin ki seninkiler hiiiiiiç değişcek gibi değil o kullandıkları kelimeler ne kadar kötü okurken şok oldum :53: herkes sana çıkışmış ama babanın sözleri o kadar çirkin ki, hayrete düştüm. Madem ki çalışıyorsun ayrı eve neden çıkmıyorsun? Psikolojin bozulmuş ve bu gidişle çok daha kötü olacak, ekonomik özgürlüğün varken niye kimseye eyvallah etmemek için ayrı eve çıkmıyorsun en azından kendinle ilgilenir ve bu tarz bir ortamdan uzakta olursun. Özgüvensizliğin, içine kapanıklığın kesinlikle ailenden kaynaklı bence. Onların bastırmasıyla sindirmesiyle sosyal ortamlardan kopmuşsun ama 30una gelmek üzeresin biraz kendini önemse başkalarını memnun etmekten kendini harap ediyorsun, umarım her şeyi yoluna koyarsın bir an önce...

Bir anneye yakışıyor mu hiç o laflar.
Kimse demesin "sen neden annene öküz" dedin
Böyle bi ortamda yetişen bi insanın canım cicim demesi zaten beklenemez.
Herkes demiş zaten bende diyorum kendinizi ayırın o aileden.Ayrı bi hayat kurun.
Onları değiştiremezsiniz bu saatten sonra olmaz böyle gelmiş böylede gidecek.
Siz orada olduğunuz sürede bu yaşadıklarınız değişmeyecek.
Tek yol var oda o evden ayrılmak.

konularını tek tek inceledim.üzüldüm.senin psikolojini bozmuşlar resmen.tamam senin de ettiin laflar hoş deil ama ,ailenin sana yaptıı psikolojik baskılar,sözel şiddet,vs..bunlar karşısında böyle tepkiler vermen normal.sende hiç bir suç bulamadım.bir insanın kişilii,gelişimi ve yaşadıklarının sorumlusu biraz da ailesidir.annenin sana ettiği laflar çok ağır.kimbilir ne acılar çekiyorsun.konularını okuduğumda son derece düzgün,kendini iyi ifade eden,konuşmasını çok iyi bilen biri olduunu anladım.ama ailene ramen böyle bir insan olmanı takdir ettim.özgüven eksikliği yaşamaktasın.seni anlıyorum.sabırlı ol.sinirlerine hakim olmaya çalış,çünkü öfkeyle kalkan zararla oturur.sonra da çok pişman olabilirsin.gerekirse bir psikoterapi alabilirsin.bu aralar ben de gitmeyi düşünüyorum,sorunlarım boyumu aştı.

sizi çok ii anlıyorum.lütfen kendinizi boş yere yıpratmayın.bu güzel yaşlarınıza bir daha dönemeyecesiniz.doya doya yaşayın.

neden anneme ''öküz dedim,onu dedim bunu dedim'' die kendinizi suçlamayın.siz o aliede yetiştiniz böyle konuşmayıda onlardan öğrendiniz.sizi o sinir anına onlar soktu.o yaşa gelmiş bir insana küçük,zavallı kız çocuğu muamelesi değilde birey muamelesi gösterip saygı duysalardı sizde şimdi bu çelişkili fikirlerle dolu karmaşık ve bi o kadarda zor bir hayat yaşamazdınız.

silkelenin.o evden çık diyen arkadaşlar olmuş ama bence bu hiçte kolay olmaz.siz en iiisi ailenizle mesafenizi koyun ve kapıdan çıkar çıkmaz hayatınıza bakın.herşeyi anlatmak zorunda değilsiniz.

bazı arkadaşlarda o yaşta birisi ailesinden m izin alır.rahatça gezebilir.bara gidebilir falan filan die yazmışlar.arkadaşlar nerelerde yaşıyosunuz bilmiorum ama ben büyükşehirde yaşayan bir insan olarak (bu kadar kötü kelimeler zikredilmesede) bu tarzda kızlarını sürekli eleştiren,korumak niyetiyle pasifleştiren,gezmesine karışan kızan bi sürü aile tanıyorum.yine konu sahibi arkadaşmız 00.30da eve gelmiş heralde çevremde çoğu evde kavga kıyamet kopardı.bu kadar küfürler edilmezdi ama yinede kavga çıkardı.....eminim....

tek yapılması gereken kulaklarını tıkayıp kendi yoluna bakmak.hayat hep böyle olacak değil ya....

canım sen de biraz kitabına uyduracaktın meseleyi.mesela annenin ne düşüncede insan olduğunu biliyorsundur.bar demeseydin de cafe deseydin.herşey çok farklı olabilirdi bu sorun da yaşanmazdı.yalan da sayılmazdı sakaryadaki yerler cafe bar tarzında.hep öğrenciler takılır öyle başına da kötü bir şey falan gelmez.kaldı ki 28 yaşındasın be gülüm.biraz sosyalleşmen lazım.bırak eşi arkadaşı kendine güvenin ve ruhsal sağlığın için de gerekli.olan olmuş artık bence geceye git.hani bu olmazsa başka bir zaman git.yakın görüdüğün bir kız arkadaşını al sen götür sakaryaya nil bar var mesela tadından yenmez ve de telve.çok güzel mekanlar.çoğunluk kızlardan oluşuyor zaten ve geçen telvede bir olay yaşadım.kızın biri şarkıda duygulandı ağladı bir çocuk da ona peçete verdi.garson hemen o peçete yollayan çocuğun yanına gitti,uyardı,tel falan yazdı zannetti.yani işten,okuldan daha güvenli.:1:

canım sen de biraz kitabına uyduracaktın meseleyi.mesela annenin ne düşüncede insan olduğunu biliyorsundur.bar demeseydin de cafe deseydin.herşey çok farklı olabilirdi bu sorun da yaşanmazdı.yalan da sayılmazdı sakaryadaki yerler cafe bar tarzında.hep öğrenciler takılır öyle başına da kötü bir şey falan gelmez.kaldı ki 28 yaşındasın be gülüm.biraz sosyalleşmen lazım.bırak eşi arkadaşı kendine güvenin ve ruhsal sağlığın için de gerekli.olan olmuş artık bence geceye git.hani bu olmazsa başka bir zaman git.yakın görüdüğün bir kız arkadaşını al sen götür sakaryaya nil bar var mesela tadından yenmez ve de telve.çok güzel mekanlar.çoğunluk kızlardan oluşuyor zaten ve geçen telvede bir olay yaşadım.kızın biri şarkıda duygulandı ağladı bir çocuk da ona peçete verdi.garson hemen o peçete yollayan çocuğun yanına gitti,uyardı,tel falan yazdı zannetti.yani işten,okuldan daha güvenli.:1:

kızcağız gitmiş babası demediğini bırakmamış :ssz: :19:

Back
X