- 17 Temmuz 2014
- 838
- 578
- 303
- Konu Sahibi prettiestgirl
-
merhaba ben de 30 yaşındayım evliyim ama eşimin çevresi hariç hiç arkadaşım yok yaşadığım yerde aynı dertten muzdaribiz.
evet siz :)
Vallahi dert dinlemeye meraklı bir insan sizi gördüm. Sabah iki tane bayanla tanıştım sahilde. 1.5 saat muhabbet ettik genelde boş konular. ..Merhaba dostlar,
Başlıktanda anlayacagınız gibi konum antisosyallik ve arkadassızlık
Çalışan , kendi aykaları üzerinde duran bekar bir bayanım , sorunum gerçekten arkadas cevremin dar olması
Konusabileceğim dertleşebileceğim güzel zaman geçirebileceğim hemcinslerim varsa seve seve arkadaslık edilir
30 yasındayım , her konuda dert dinlerim
Keske almanyada olsaydinselam hanımlar ,
konuyu yeniden hortlatmış gibi oluyorum ama özellikle bu dönemde her türlü sohbete ihtiyacımız oluyor
çok sıkıldım , varmı benim gibileri ? Yalnız , çalışan , dertleşmek isteyen
Keske almanyada olsaydin
Merhaba dostlar,
Başlıktanda anlayacagınız gibi konum antisosyallik ve arkadassızlık
Çalışan , kendi aykaları üzerinde duran bekar bir bayanım , sorunum gerçekten arkadas cevremin dar olması
Konusabileceğim dertleşebileceğim güzel zaman geçirebileceğim hemcinslerim varsa seve seve arkadaslık edilir
30 yasındayım , her konuda dert dinlerim
Bende 28 yasına giriyorum bir kaç ay sonra eşimin çevresi harici arkadasım yok bugun izin günüm ve evdeyim o kadar bunaldım kı işe de yenı basladım orda çalıstıgım kızla da hanım die hıtap ettıgımz ıcın resmı dısına cıkamıyoruz.. Çıksak bıle izin günlerimiz farklı denk gelemeyiz.. Memlekette de arkadasım yoktu 2 3 arkadasım vardı halen gorusuyoruz telefnda ama insan karsılıklı kahve ıcerken sohbet edecek ınsan istiyor bazen
Herkeste bir hava bir afra tafra olunca arkadaş bulmak zor..kimse yüz vermiyorboşver ...az insan çok huzur
Benden sana tavsiye.herkese herşeyini anlatma. ..ben söylerim dostuma,dostum söyler dostuna..hahahahah sorma ... ama insan bazen sürekli kendiyle olmaktanda sıkılıyor .. en azından akıl almak istediğim çok konu var. ama hiç kimse yok açılabileceğim
sohbet edebiliriz her zman , hangi ildesiniz ?
Biri beni mi çağırdı, bende yalnızlıktan bunalmış durumdayım,selam hanımlar ,
konuyu yeniden hortlatmış gibi oluyorum ama özellikle bu dönemde her türlü sohbete ihtiyacımız oluyor
çok sıkıldım , varmı benim gibileri ? Yalnız , çalışan , dertleşmek isteyen
Nerdesiniz:)Biri beni mi çağırdı, bende yalnızlıktan bunalmış durumdayım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?