Arkadaşsızlık

filkale

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2019
49
149
8
32
İstanbulda tek yasıyorum. Daha yeni taşındım çalısıyorum ama çok yalnızım . iş yerinde kimse kimseyle samimi degil . Cok bunalıyorum. Benim gibi olan var mı aranızda ?

Kaç yaşındasınız?Zaman tanıyın biraz.Zaten birileriyle hemen samimi olmaya gerek yok.Yine de anlıyorum insan insana lazım.

3.5 yıldır Ankaradayım eşim ve ailesi burda yaşıyor
Eşimin akrabaları haric çok az arkadaşım var onlarda eşimn arkadaşlarının eşi
Keşke yakın otursak ama arabayla 20 dklık mesafede oturuyoruz
Çok fazla görüşemiyoruz

Aşırı sıkılıyorum hiç komşumda yok

Yalnız değilsiniz

Hafta sonların tatilsen ibb spor tesislerinden birisine yazıl..

Ben de istanbula evlendim bitane arkadasim var esimin arkadasinin esi hic komsum yok hamileyim canım sıkılıyor

2015 senesinden beri istanbulda yaşıyorum.1 tane arkadaşım vardı onunla da konuşmuyorum.Şuan hiç arkadaşım yok birtek nişanlım.

Var, sanirim buyuk sehirlerin kronik sorunu artik yalnizlik. Ailenden, arkadas cevrenden uzak bir yere tasininca valla yalniz kaliyorsun

İstanbulda tek yasıyorum. Daha yeni taşındım çalısıyorum ama çok yalnızım . iş yerinde kimse kimseyle samimi degil . Cok bunalıyorum. Benim gibi olan var mı aranızda ?
İstanbul'da olsam "arkadaşım yok" diye ağlayacak vaktim olmaz sanırım.
Her gün bin tane ücretsiz etkinlik var.
Sempozyum , bienal , sergi ...
Sanki 2bin nüfuslu ilçedesiniz.

Kadınlar klubü tanışma hattına hoşgeldiniiiiz konuklarımız beyaz ve seda sayan şimdi sıradaki şarkıyı...
Valla ne güzel yalnızsınız şimdi yoksa ne dertler açardı insanlar başınıza kıymetini bilin.

Yalnızlığı seven biri olarak, sana bu konuda tavsiye verirsem, samimi olmayacak.

Yaşınızı bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra anlayacaksınız ki az insan çok huzur...

Bu ara bende arkadaşsizim bu durum hoşuma gidiyor yapmacık merhaba lar selamlar hoş bes siz kafa dinliyorum ☺ bu sitede takiliyorum herkes no name çok samimi iyiki üye olmuşum.

Bu ara bende arkadaşsizim bu durum hoşuma gidiyor yapmacık merhaba lar selamlar hoş bes siz kafa dinliyorum ☺ bu sitede takiliyorum herkes no name çok samimi iyiki üye olmuşum.
En güzeli herkes bi ikiyüzlülük maskesi takmış en ufak açığını arar, sen iyi günündeysen herkes yanındadır ama bi arama sorma işleri düşmesin senin adını bile unuturlar.
Bana harbi insan lazım tek kıstasım bu sözünde duracak sadece ama malesef insanlarıda bunu görmüyorum,vefa zaten olmuş bozacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…