arkadaştan elti olunca böyle oluyor heralde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu size ne istediğimi derim istediğim gibi konuşurum. Hemen karalamaya çalışıyosunuz seviyoduk 22 yaşımda evlendik. Bu kadar defalarca söyledim size bunu bir başarı olarak görmüyorum diye. Hala aynı cevaplar. Evet artık evlenme umudu yoktu birini bulunca yapıştı benim yaptıklarımı kendine örnek alarak onların istediği gibi davrandı ve başardı. Evet 30 yaşından sonra insanlara evde kaldı gözüyle bakılıyor bunu bitek ben düşünüyormuşum gibi davranmayın. Ve evet kv sevmiyordum. Yeterli midir?
Ben 35 yaşında evlendim 30 yaşımdan sonra da bir sürü kısmetin oldu çevrenize de böyle negatif enerji yayarsanız kimse sevmez kayınvalideniz ölmüş hala arkasından konuşuyorsunuz

iyi de sizi örnek alsaydı şu anda böyle davranıyor olmazdı di mi ama
belki kvyi seviyor nereden biliyorsunuz
ve sevdiğinden böyle davranıyordur belki olamaz mı
kadın ölmüş gitmiş hala arkasından konuşuyorsunuz siz mesela

Hayır, çünkü kendiside sevmediğini söylüyor ve gıcık olduğunu belirtiyor sürekli.

Belki birgün daha detaylı en başından anlatırım herşeyi. Demoralize oluyorum bu şekilde. Gerçekten yaşamadan anlayamayacaksınız benim anlattıklarımı.

Mesela kaynanam hergün onlara cıkmamı istiyordu bende evimde durmak istiyordum cıkmıyodum, sürekli misafiri vardı sürekli hizmet etmemi istiyordu ben bahaneler uydurup gitmiyodum. O gitti nişanlı değilken bile gitti hizmet etti yemek yaptı temizlik yaptı onlara. (Bu arada kendisiyle 8 yıllık arkadaşlığımız vardı annesine bağırıp su isteyen ayağına sürekli bişeyler getirten bi insandı)
Peki bişey sorayım annesine bağırarak ayağına su getirten bir insanla 8 yıl arkadaşlık yapan siz de hiç suç yok mu?Ben öyle bir arkadaşım annesine bağırarak bişey isteyecek onu kapıdan içeri sokmam.Sen gerçekleri görmeliydin belli etmiş saygısız ,hayırsız kızdan ne beklenir ki?

Herkesin yapısı farklıdır, siz buna asosyallik diyebilirsiniz ama benim durumum kesinlikle kıskançlık değil. Burda linç yemekte hakkım değil. Ben doğumdan 4 gün sonra evimden kovuldum o iyi niyetli eltim yüzünden. Gerekçedende bahsedeyim size doğuma giderken kayınvalidemi almamışız ayıp etmişiz

Canım sen buraya konu açarak büyük hata yaptın saldırırlar da saldırırlar...eltin konu açsaydı emin ol ona kızacaklardı...sen her yoruma cevap verme tavsiyesi güzel olanları dinle.Bunu dedikten sonra tavsiye vermicem çünkü benim dediğimi dinle der gibi olacak.Burada daha fazla canını sıkma derim.E ne yapıcam burada dersen eğer bence sen derdi olanlarla güzelce ilgilen.Ben mesela artık burayı bunun için kullanıcam.

Kayınbabanıza deyin ki siz ikiniz çok iyi anlaşıyorsunuz. Bence sen yalnız yaşama git onlara yerleş sana güzel bakarlar de. Al sana kuyu kazmak. Ocağına incir ağacı dik bak bakalım o çok iyi anlaşan taraflar hala iyi olabiliyor mu
Günümüzden yaşıyorum benim söylememe gerek kalmadı tam olarak öyle oldu. Daha fazla birşey söyleyemeyeceğim ilahi adalet

Aradan çok zaman geçmiş hiç mi gelişme,düzelme olmadı.
Hâlâ aynı binada,aynı eltiyle,aynı dertle devam ediyor musunuz?
olmaz olur mu :) çok şükür çok huzurluyum. En sevilen de benim. Ama inanın ne tavrım ne karakterim değişmedi ilk gün nasıl davrandıysam hala öyleyim. Ailenin kötüsü ortaya çıktı kimse haz etmiyor kendisinden ne diyebilirim ki

olmaz olur mu :) çok şükür çok huzurluyum. En sevilen de benim. Ama inanın ne tavrım ne karakterim değişmedi ilk gün nasıl davrandıysam hala öyleyim. Ailenin kötüsü ortaya çıktı kimse haz etmiyor kendisinden ne diyebilirim ki
Demekki haklıymışsiniz sevindim adınıza.
Bence elti sorunu yaşayanlara örnek olabilirsiniz.
Evet yazdıklarınızı silmek yasak silseniz bile geri gelir.
Ama konuyu kapatmak isterseniz mune yardımcı olur yorum yazılmaz daha fazla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X