- 17 Haziran 2019
- 136
- 39
- 13
- 32
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
-
Yani her günümüz birlikte geçmez ama yakınız yinedeDuruma bağlı, biraz daha açsanız?
Herşeyini biliyosa sıkıntıArkadaştan kankadan eş olur mu
BilmiyorHerşeyini biliyosa sıkıntı
OZaman olur tabiki neden olmasınBilmiyor
Konunun yeri burası değil. Anket yapar gibi olmuş. Ayrıca bana gayet de uyarilabilir bir konu geldi.Herkesin kendine gore derdi vardir gayriahlaki bi durum gibi bu sikayet ne sacma
Nasıl yaniHerkesin kendine gore derdi vardir gayriahlaki bi durum gibi bu sikayet ne sacma
Uyardın noldu? Uyarmasan bu konu burda kalsa sana yük mü oluyo? Anlamadım milletteki hemen mune mune buraya bak buraya bak anlamadım yani belki dertli ama tam açmamış konuyu hemen bi müdahale. Sınıfta öğretmeni gelince hemen şikayette bulunan sorunlu tipler gibi... şikayet ettin noldu? Etmesen nolurdu? Hayatında ne değişti? Bu ne işsizlik ya.Konunun yeri burası değil. Anket yapar gibi olmuş. Ayrıca bana gayet de uyarilabilir bir konu geldi.
Üye bu sebepten ceza aldi. Yanlış bir uyarı olsaydı ceza almazdı diye düşünüyorum. Işsizlik olsaydı moderatorlerimiz ciddiye almazdı.Uyardın noldu? Uyarmasan bu konu burda kalsa sana yük mü oluyo? Anlamadım milletteki hemen mune mune buraya bak buraya bak anlamadım yani belki dertli ama tam açmamış konuyu hemen bi müdahale. Sınıfta öğretmeni gelince hemen şikayette bulunan sorunlu tipler gibi... şikayet ettin noldu? Etmesen nolurdu? Hayatında ne değişti? Bu ne işsizlik ya.
Konunuz sikayet edildi ,uyari almissiniz,konunuzu tasimislar.Sorun yok.Aman agzimizin tadi kacmasin,baska dertler daha muhimmis.Nasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?