arkadastan sevgili olur mu?

fuldenn86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
127
11
0
İstanbul
Benim bundan 4 sene once hayatima biro girdi. Bu kisiyle cok kötü bir iliski yasadim.aldatildim ve daha anlatmak istemedigim bir sürü sey var.ama sanki bir hastaliga yakalanmis gibi ondan vazgecemedim.uzak durdum durmasina ama ben bastirdikca icimdeki ask ofkeye dönüştü. Sonunda bu kisi evlendi ve ben öldüm dirildim adeta.cok zor günler gecirdim.hala icimde sevgisi.attigimi soylesem yalan soylemis olurum.bu süreçte bir arkadasim vardi.bazen dertlerimi anlattigim.son zamanlarda kendisinden hoslanmaya basladim.gecmisi unutup yeni bir sayfa acmak istiyorum. Ama gecenlerde biz arkadasiz sevgili degiliz gibi birsey soyledim ona.ondan beri mesafeli sanki.kafam cok karisik gecmisteki kisiyi cok sevdigimi biliyor.Onu mutsuz etmek istemiyorum. Bu konuyu icimi dokmek icin açtım sadece....

Olmaz diye birşey yok.Bir önceki arkadaşın olmadığı halde sevgili olamamışsınız acı çekmiş ayrılmışsın.İyi biriyse değer veriyorsa,hoşlanıyorsan denemeye değer.

Aa aynı durumu bn de yaşadım ama inan bana eğer arkadaşın olan kişi seninle ilgileniyor önemsiyor die birlikte olmak istiyorsan bağlanmaktır bu. Önce kendini topla bi düşün onu seviyor musun ya da sevebilir misin. Bence sevebilirsin. Mesela hoşlandığın arkadaşınla bi gün mesajlaşma görüşme onu mu özleyeceksin onun mesaj atıp senin acını dindirmesini mi? Önce sev sonra bağlanmalısın ve arkadaşlıktan sevgililiğe dönünce çok daha sağlam oluyor çünkü senin gönlünü çalmak için süslü püslü davranışlar yapmıyor iltifat dolu laflar etmiyor. İyisiyle kötüsüyle tanıyorsun. Bn de bunu yaşadım. Aşağılayan bi sevgilim vardı seviyorduk ama beni çok üzüyordu. İlişkimiz aylar öncesinde bitmişti bn uzatıyordum. Sonra biri ile tanıştım bana değer veren biri. Onunla tanıştığım sıralarda ilişkimi bitirdim ama aramızda arkadaşlıktan öte bişe yoktu. Hatta 2 yaş fark olmasına rağmen yanlışlık olmasın die kardeşim derdik. Sonra bana karşı hisleri değişti uzaklaştı bn sana kardeş dedim böyle bişeyi yapamam dedi. Düşündüm onu sevmek istiyor muyum die. Evet onu sevmek istiyordum mutlu olacağıma inaniyordum ve bn de bi adım attım ve iyi ki yapmışım. Şimdi ise o kişi sözlüm :) sen kendin karar ver buna o kişiyle arkadaşça duyguları mı karıştırıyorsun yaralı olduğun için yoksa başka bi zamanda bunları yaşamamış olsan yine hoşlanır mıydın ondan.

iPhone 'dan gönderildi

Son düzenleme:
Olabilir, kardeşin veya kuzenin değil sonuçta
Ama iş sevgililiğe gelince bu kadar iyi anlaşamayabilirsiniz
Geçmiş sevgilini de biliyomuş, pozisyon değişince kendini külhanbeyi sanıp yerli yersiz kıskançlıklar yapabilir

Sende bence boşluktasın, sürekli onla dertleştiğin için ondan hoşlandığını sanıyosun
Gerçekten hoşlansan çoktan olurdu
Senin ki biraz bak bu çocuk en azından iyi hesabı

Son düzenleme:
Arkadaştan sevgili tabiki olur şuan eşim :) önceden arkadaştık hatta başkaları ile sevgili ikende bunları ona anlatıyordum sonra bir bakmışsın biz sevgili olmuşus sadece bir şans verdim ve devamı geldi

Bosluktayim kesinlikle bunun farkindayim.ama bir sekilde bu ruh halimden kurtulmak istiyorum. Onca sene kafami hic kaldirmadim yerden baska bir erkegi hic düşünmedim.bende su an aynisini düşünüyorum. Gecmis iliskimi kiskanir mi yada rahatsiz olur mu diye..

cnm bence olmaz sevgili senin için yani durumunu göz önüne alırsak bence sen önceki evlenen sevdiğini unutamayıp boşlukta olduğun için şuan ondan hoşlandığını sanıp ona sığınıyorsun ki o senin herşeyini biliyosa olsa bile ilerde senin başına kalkar bence sadece arkadaş kalın ve hayatına alacağın kişi yepyeni birisi olsun heycanlandırsın seni mutlu etsin işlh çok çok mutlu olur o acı dolu günlerini unutursun

Onla bir gun konusmayalim yada haber almayayim merak etmeye başladim.eskiden bole olmazdi.hoslaniyorum ama tabi cok kuvvetli degil hislerim...

Bence olur
Şu an arkadaşın olduğu için sıfatı itibariyle bişey diyemiyo
Yarın sen başka sebepten olmadı desen ya da tartışsanız, aklında yine o var ondan bana bunu yapıyosun diye seni suçlaması muhtemel

Evet bu durum olabilir gerci klasik turk erkekleri gibi kiskanc bir tip olduğunu düşünmüyorum ama bellide olmaz.Ote yandan tek basima kalincada hep eskiyi düşünüyorum. .

Bende anlattim eskileri...herseyimi biliyor

Benimki de biliyor. Hatta başlarda sorun oldu tabi unutamadığımı filan düşünüyordu. Hatta bn eskisinin ailesi ile çok samimiydim ayrılığı kabullenmeyip sürekli arıyorlardı bu da sorun oldu. Olacaktır illa ki olur yani. Bi de şöyle bi cümle çıkarsa hiç şaşırma: bn sana bu kadar değer veriyorum die bana kötü davranıyorsun di mi kötü davransam kıymetli olurdum die. Ki bu gerçek değil onların kuruntusu. Ama sen ona güven sağladıktan sonra hiç bi sorun çıkmayacaktır. Tabi anlaşın ve de ki geçmişi biliyorsun aklına takılan bişe varsa konuşalım çözülsün ve açılmasın bi daha. Ama senin de geçmişten kopmuş olman gerek

iPhone 'dan gönderildi

Onunda hayatinda insanlar oldu benden önce. Neyi basima kakabilir ki.herkesin hayatinda oluyor.benim derdim herseyi detayiyla bilmesi...

Onunda hayatinda insanlar oldu benden önce. Neyi basima kakabilir ki.herkesin hayatinda oluyor.benim derdim herseyi detayiyla bilmesi...

O zaman sen de önceki ilişkilerini anlatmasını iste. bn öyle yapmıştım hem bu sayede ilişkilerinde nasıl davrandığını neye kızdığını filan anlamış oluyorsun çünkü arkadaşken herşey iyi güzel de sevgiliyken biraz farklı oluyorlar :)

iPhone 'dan gönderildi

Ben su an hayatimi duzeltme evresine girdim.Kendimi gelistirmek icin kurslara yazildim.aktivitelere katılıyorum. Arkadaslarimla daha cok vakit geciriyorumvs vs.gecmisten kopmak icin.bu iliskiye sans verirsem daha cok duzelirim gibi geliyor.bir gun konusmasak özlüyorum. Gormek istiyorum surekli.onla vakit gecirmek hosuma gidiyor ..

Ben ona sordum.bir iliskisini anlatti sadece.oda fazla üstünde durmadi o pek anlatmiyor agzi cok sıkı. ..

Bunlar güzel yani en azından ilerde olmayacaksa bile geçmişindekini büyük acıyı unutturur. Bn bitirmiştim ama o olmasaydı bu kadar kolay atlatamazdım. Düşün kendince onu sevmek istiyor musun istiyorsan olur unutma bunu

iPhone 'dan gönderildi

Bence olur. Ben yaşadım daha önce aynı şeyleri. O yüzden olmaz diyemeyeceğim.

bence 1 şans vermelisin benim eşimde iş arkadaşımda sonra çok iyi arkadaş olduk sevgililerini fln bilirdim hep şuan evliyiz kısmet böyleymiş arkadaş olarakta iyi anlaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…