Benim bundan 4 sene once hayatima biro girdi. Bu kisiyle cok kötü bir iliski yasadim.aldatildim ve daha anlatmak istemedigim bir sürü sey var.ama sanki bir hastaliga yakalanmis gibi ondan vazgecemedim.uzak durdum durmasina ama ben bastirdikca icimdeki ask ofkeye dönüştü. Sonunda bu kisi evlendi ve ben öldüm dirildim adeta.cok zor günler gecirdim.hala icimde sevgisi.attigimi soylesem yalan soylemis olurum.bu süreçte bir arkadasim vardi.bazen dertlerimi anlattigim.son zamanlarda kendisinden hoslanmaya basladim.gecmisi unutup yeni bir sayfa acmak istiyorum. Ama gecenlerde biz arkadasiz sevgili degiliz gibi birsey soyledim ona.ondan beri mesafeli sanki.kafam cok karisik gecmisteki kisiyi cok sevdigimi biliyor.Onu mutsuz etmek istemiyorum. Bu konuyu icimi dokmek icin açtım sadece....
Cok istiyorum onu sevmek ..ama eskisini sever gibi sevebilir miyim bilmiyorum. ..Bunlar güzel yani en azından ilerde olmayacaksa bile geçmişindekini büyük acıyı unutturur. Bn bitirmiştim ama o olmasaydı bu kadar kolay atlatamazdım. Düşün kendince onu sevmek istiyor musun istiyorsan olur unutma bunu
iPhone 'dan gönderildi
kız kardeşim 5 yıllık en yakın arkadaşıyla bu akşam sözleniyo.demekki oluyormuş :))))
Cok istiyorum onu sevmek ..ama eskisini sever gibi sevebilir miyim bilmiyorum. ..
Daha çok seversin. Ve dersin ki bn öncekini sevmemişim meğerse körü körüne bağlanmışım meğerse. Çünkü hoşlanıp başladığında gözün kötü taraflarını görmüyor.
iPhone 'dan gönderildi
Umarim oyle olur...
Benim bundan 4 sene once hayatima biro girdi. Bu kisiyle cok kötü bir iliski yasadim.aldatildim ve daha anlatmak istemedigim bir sürü sey var.ama sanki bir hastaliga yakalanmis gibi ondan vazgecemedim.uzak durdum durmasina ama ben bastirdikca icimdeki ask ofkeye dönüştü. Sonunda bu kisi evlendi ve ben öldüm dirildim adeta.cok zor günler gecirdim.hala icimde sevgisi.attigimi soylesem yalan soylemis olurum.bu süreçte bir arkadasim vardi.bazen dertlerimi anlattigim.son zamanlarda kendisinden hoslanmaya basladim.gecmisi unutup yeni bir sayfa acmak istiyorum. Ama gecenlerde biz arkadasiz sevgili degiliz gibi birsey soyledim ona.ondan beri mesafeli sanki.kafam cok karisik gecmisteki kisiyi cok sevdigimi biliyor.Onu mutsuz etmek istemiyorum. Bu konuyu icimi dokmek icin açtım sadece....
kesinlik tecrübe ile sabit canım
arkadaşın olarak gördüğün ve değer verdiğin kişiye aşık olmaya uğraşma
olmaz çünki
kırılırsa kırılsın mesafeyi açarsa açsın gelme bu psikolojik baskılara
emin ol sonradan pişman olursun
Gördüğün gbi çok yaşayan var bunu ve bn böylesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum artık. Bnm de etrafımda çok var böyle ve yıllardır birlikteler
iPhone 'dan gönderildi
Onunda hayatinda insanlar oldu benden önce. Neyi basima kakabilir ki.herkesin hayatinda oluyor.benim derdim herseyi detayiyla bilmesi...
Evet ama bunu yasayan ve cok mutlu olan arkadaslar yazmış. Bende eskiden kesinlikle olmaz diyordum..
.
cnm başına kalkması derken mesela onu daha çok sevdin onun için bunları yaptın beni sevmiyorsun diyebilir misal yani herşeyini bilmesi iyi değil
Ben de şu yönden olmasını doğru bulmuyorum kendi adıma, ayrılırsak ya da aramız açılırsa arkadaşlığımız da sekteye uğrar. Yani bence böyle. Tabii güvendiğim ve beni mutlu edeceğine inandığım birine de şans verirdim.
Evet ama bunu yasayan ve cok mutlu olan arkadaslar yazmış. Bende eskiden kesinlikle olmaz diyordum..
.
O zaman herşeyi baştan konuşursun arkadaşlığımız sekteye uğramasın falan diye - bu aralar görüşme planlarınız var mı?Evet arkadasligimizin bozulmasini hic istemem ...
var...ama bilmiyorum nasil davranicagimi...O zaman herşeyi baştan konuşursun arkadaşlığımız sekteye uğramasın falan diye - bu aralar görüşme planlarınız var mı?
Denemek istiyorum ama sonu ne olur bilmiyorum. ..darısı başına diyebilirim o halde
sanırım zaten verdiğin bir karar var
hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?