Arkadatan sevgili veya e olur mu?

Hülyacım bitanem benim kıyamam ben sana, iyiliğin yüzünden geliyor bunlar hep başına malesef
Şimdi o seni arayıp nedenin ne olduğunu söylese ne değişecek?
Bence o bu ilişkiyi istemiyordu, bahanesi de "suç bende, aslında sen çok iyisin" oldu.
Ki çoğu erkek zaten bu klasik ama palavra söze sığınır.
ıstemiyorsan çıkar delikanlı gibi söylersin, ne hakkın var kalp kırmaya?
Kendine saygın olduğunu biliyorum, o yüzden arkana dönüp bakma bile.
Elbette üzüleceksin, bu çok normal, insanız biz.
Ama kendine zarar verirsin sadece unutma.
O güzel gözlerde yaş değil mutluluk görmek istiyorum ben Şeniz

Canım ya, üzüldüm şimdi olanlara...
Ne kadarda ciddiydi oysa ki senle, ne değişmiş ki...:mymeka:

Boşver takma kafana hayatım, hayat işte ne olacağımız belli değil.
Belki bir başkasından hoşlanmaya başladı.kötükedihüso Böyle kaçıyor senden.
Yarın öbürgün senin yokluğun kafasına dank eder ama iş işten geçmiş olur.
Hiç arayıp sorma artık, hint kumaşı değil ya bu...
Sen daha iyileri layıksın bebeeem, hiç üzme kendini:teselli:

hülya ablacim, sakin ama sakin üzülme...
bir gün sen herkesten mutlu olucaksin ben bunu biliyorum
sadece zaman ....

mstiy_umut.jpg

arkadastan neden sevgili olmasın senin kanından deil canından deill bişeyin deill gayet olurr ben bilir bunu sölerim ama sevgili olduktan sonraa o iş biterse artık arkadasta olamassın sevgilide biter yiter giderr

Merhaba canım,üzüldüm, ama sen üzüldüğün için üzüldüm.Demek ki senin sandığın gibi dostunda değilmiş bu kişi,seni haketmeyen,daha ne hissettiğini bile bilemeyen,olgunlaşmamış biri......."zararın neresinden dönersen kâr "derler ya bu da böle bişey bence.Şunu unutma ki kaybeden o .........daha ne bir dost ne bir sevgili olabilmiş ondan hiç birşey olmaz........

Ama ben genede sözümün arkasındayım adam gibi adamsa eğer "arkadaştan sevgili,eş olabilir"

Son düzenleme:
sizin hoslanti arkadas olmadan baslamismis
sonra ikinizde anladigim kadariyla baska ufuklara yelken acmissiniz derken
cocuk dayanamamis karar vermis sana acilmaya
hatta niyeti ciddiymis
seninde aklin karismis aslinda gayet dogal ama
bence arkadasdan neden sevgili yada es olmasinki
kimi asklar nefretle baslar bilirsin
benim görüsüm arkadasdan olur hemde daha saglam temeller atilir düsüncesindeyim
cünkü birbirinize yapmacik davranmamissinizdir
hersey oldugu gibidir
huyunuzu suyunuzu biliyosunuzdur
canim benim daha tam baslamadan bitti bile:gitme:

Hülyacım bitanem benim kıyamam ben sana, iyiliğin yüzünden geliyor bunlar hep başına malesef
Şimdi o seni arayıp nedenin ne olduğunu söylese ne değişecek?
Bence o bu ilişkiyi istemiyordu, bahanesi de "suç bende, aslında sen çok iyisin" oldu.
Ki çoğu erkek zaten bu klasik ama palavra söze sığınır.
İstemiyorsan çıkar delikanlı gibi söylersin, ne hakkın var kalp kırmaya?
Kendine saygın olduğunu biliyorum, o yüzden arkana dönüp bakma bile.
Elbette üzüleceksin, bu çok normal, insanız biz.
Ama kendine zarar verirsin sadece unutma.
O güzel gözlerde yaş değil mutluluk görmek istiyorum ben Şeniz
dogru ya cogu erkek bu bahaneyi kullaniyor ya neden böyle yapiyorlar anlamis degilim :sinifsinif:Üzülmemeye calisiyorum ama elimde olmuyor cünki anlam veremiyorum kendimi kullanilmis hissediyorum:sinifsinif:

Canım ya, üzüldüm şimdi olanlara...
Ne kadarda ciddiydi oysa ki senle, ne değişmiş ki...:mymeka:

Boşver takma kafana hayatım, hayat işte ne olacağımız belli değil.
Belki bir başkasından hoşlanmaya başladı.kötükedihüso Böyle kaçıyor senden.
Yarın öbürgün senin yokluğun kafasına dank eder ama iş işten geçmiş olur.
Hiç arayıp sorma artık, hint kumaşı değil ya bu...
Sen daha iyileri layıksın bebeeem, hiç üzme kendini:teselli:

canim benim cok sagol ya, bilmemki olabilir, biz cikmaya basladiktan sonra onun bir arkadasi benim bir arkadasima " zaten sipsevdidir, bugün hülya yarin biri" diye agzindan kacirmis, inanamamistimmafoldumben

hülya ablacim, sakin ama sakin üzülme...
bir gün sen herkesten mutlu olucaksin ben bunu biliyorum
sadece zaman ....

mstiy_umut.jpg
canimsin bitanemŞeniz

arkadastan neden sevgili olmasın senin kanından deil canından deill bişeyin deill gayet olurr ben bilir bunu sölerim ama sevgili olduktan sonraa o iş biterse artık arkadasta olamassın sevgilide biter yiter giderr

Merhaba canım,üzüldüm, ama sen üzüldüğün için üzüldüm.Demek ki senin sandığın gibi dostunda değilmiş bu kişi,seni haketmeyen,daha ne hissettiğini bile bilemeyen,olgunlaşmamış biri......."zararın neresinden dönersen kâr "derler ya bu da böle bişey bence.Şunu unutma ki kaybeden o .........daha ne bir dost ne bir sevgili olabilmiş ondan hiç birşey olmaz........

Ama ben genede sözümün arkasındayım adam gibi adamsa eğer "arkadaştan sevgili,eş olabilir"

dogru adam gibi adam degilmis yoksa dürüsüt olup acikca söylerdi böyle yapmazdi, madem ciddiyetini dile getirbiliyor bittiginide söylemeliydi

kesinlikle katılıyorum, erkek adam gibi adamsa arkadaştan eş olabilir. ben bugüne kadar onca insan tanıdım, çıktığım kişilerde oldu ... ama inanın hiçbirini sevemiyordum hatta sorunun bende olduğunu düşünmeye başlamıştım. ama 1 yıldır arkadas olduğum birisi bu yaz bana açıldı sonunda ve niyetinin ciddi olduğunu beni çok iyi tanıdığını çok güvendiğini söyledi. ilk teklifinde kabul etmesemde sonra baktımki sevgili olmuşuz. hayatımda ilk kez birini seviyorum. 1 yıllık arkadaşlık sürecinde huylarımızı çok iyi tanıdığımız için her yöndem uyumlu bir çift olduk. hiç sorunumuz olmuyor hiç kırmıyoruz birbirimizi. yani şunu dicem karşınızdaki insan karakteri oturmuş biriyse arkadaşlıktan sevgililiğe geçtiğinizde herşey daha bi pozitif oluyor. herkese aşklarında ömür boyu mutluluklar dilerim :asigim:

utanmadan bayramda mesaj yazdi
bana kirgin oldugunu biliyorum yinede senin ve ailenin bayrami kutlu olsun

kirgin oldugumu biliyon ne bir özür ne baska sey yapiyor :(((((

Nişanlandıgını söylemıssın .. sanıırm ayrıldın nısanlından .. eger ayrılmadıysan tabıı kı bu kişiye olumlu cevap vermen doğru olmaz.. hatta bu kişi i,çin nişanlından ayrılmanda doğru olmaz..
eger daha öncelerı ayrılmışsan bu arkadasınla evlen hatta 2-3 çocukta yap :))
çok ciddiyim .. arkadaslık zamanında ınsanlar daha ıyı tanırlar bırbırlerını .. kim arkadasından kötü huyunu fazla saklar kı .. evlen gıtsın :) sevgıyse merak etme seven erkek kendını sevdırır .. bellı kı sende boş degılsın ona karsı bıze sorduguna gore :))
haydı Allah tamamına erdırsın :) nişan düğün fotolarını eklersın :)

ah ya..
inan cok uzuldum su anda..
en cok destek veren kisilerden biriydim ben bu iliskiye.. cok sorunsuz cok mukemmel gibi geliyordu.
ozellikle dogum gununde bunu yapmis olmasi cok kirici bence. keske bekleseydi ya da daha erken davransaydi ne zaman hissetiyse yani..
enteresan geldi bana.. sanki birisi aranizi bozmus gibi geldi hatta.. ama tabi bu sadece bir his..
yine de o kadar sene hoslanan bekleyen adam bu kadar kotu bitirmemeliydi bu iliskiyi.. ama sanirim yuzune bakacak yuzu yokmus ki mesaj atmis senin de zamanla sessizce bitirebilcegini tahmin etmis..
uzulme demek cok sacma bence.. ama dogru kisi degilmis sadece bunu soyleyebilirim..
umarim hayatinin geri kalaninda seni uzecek kisiler yoktur.. bu sondur bundan sonra cok ama cok mutlu olursun hulyam..

aaa bıttımı yanı ..
malesefmafoldumben

ah ya..
inan cok uzuldum su anda..
en cok destek veren kisilerden biriydim ben bu iliskiye.. cok sorunsuz cok mukemmel gibi geliyordu.
ozellikle dogum gununde bunu yapmis olmasi cok kirici bence. keske bekleseydi ya da daha erken davransaydi ne zaman hissetiyse yani..
enteresan geldi bana.. sanki birisi aranizi bozmus gibi geldi hatta.. ama tabi bu sadece bir his..
yine de o kadar sene hoslanan bekleyen adam bu kadar kotu bitirmemeliydi bu iliskiyi.. ama sanirim yuzune bakacak yuzu yokmus ki mesaj atmis senin de zamanla sessizce bitirebilcegini tahmin etmis..
uzulme demek cok sacma bence.. ama dogru kisi degilmis sadece bunu soyleyebilirim..
umarim hayatinin geri kalaninda seni uzecek kisiler yoktur.. bu sondur bundan sonra cok ama cok mutlu olursun hulyam..

sagol canim yaaaa evet malesef korkaklik yapti ve beni büyük hayal kirikligina ugratti kendisine hic yakistirmadim ama degmezmis bunu anladimmafoldumben

ya cok güzel olur cnm hep senin arkadasınsa bişilerini onunla paylaşmıssındır demekdir seni tanıdıgı içinde daah güzle bi ilişki olur gibi geliyo :D

Back
X