Arkadışım için yardım!

Bence arkadaşınız yaptığının arkasında dursun. Yalana başvurmaya çalıştıkça iş iyice dallanıp budaklanır. Bende arkadaşın dediği gibi annesine söylesin diyorum. Anne sonuçta ne kadar kızsa da kızını korur.. Ayrıca bu diktirme olayını da her doktor yapmaz onu söyleyeyim. Halam ve eniştem de kadın doğumcu zar diktirmek için gelen kimseyi kabul etmiyorlar ( tecavüz hariç tabi ki) onu da göz önünde bulundursun arkadaşın çoğu doktor karşı çünkü bu olaya. Bana kalırsa da böyle bir yola başvurmasın. Bir de arkadaşınız diktirse dahi doktor anlar o da var.

Bence arkadaşınız yaptığının arkasında dursun. Yalana başvurmaya çalıştıkça iş iyice dallanıp budaklanır. Bende arkadaşın dediği gibi annesine söylesin diyorum. Anne sonuçta ne kadar kızsa da kızını korur.. Ayrıca bu diktirme olayını da her doktor yapmaz onu söyleyeyim. Halam ve eniştem de kadın doğumcu zar diktirmek için gelen kimseyi kabul etmiyorlar ( tecavüz hariç tabi ki) onu da göz önünde bulundursun arkadaşın çoğu doktor karşı çünkü bu olaya. Bana kalırsa da böyle bir yola başvurmasın. Bir de arkadaşınız diktirse dahi doktor anlar o da var.

düktürmeyi düşünmedi zaten hiç onun dediği bakire değil ama bakiredir diye sahte rapor alıp annesine göstermekti... buda suç aama, şuanda ailesinden hiç ses yok .. sanırım götürmeyecekler. bu akşam gideceğim onlara bakalım ne olacak..

mrb arkdaşlar benm arkadaşım bi güzellik salonunda çalışıyordu bnmde gittğim bir yer patronunu falan tanıyorum ve bu salonda kamera ve ses kayıt cihazları var olası bi hırsızlık için her neyse bu patronun kız kardeşi geldi memleketten onuda tanıyorum çok değil ama..tekrar hırsızlıklar başlamış ve patronun kız kardeşide bütün kayıtları tek tek izliyor .. ve orda çalışan kızların hırsız olduklarını söylüyor onlar çaldı diyor ama ıspatlayamıyor fırçayı çaldı dyor mesela ama kız fırçayı çekmeceye koyuyor diyor bakın çekmeceye koyuyorum hayır çantana attın diyorlar ... 150 tane sprey kayıp ıspatlayamıyorlar ama kıza sen yaptın diyorlar ve bn eminim o kızın yapmadığına kesinnlikle hemde.. 150 tane spreyi kız napsın nasıl taşısın hem kayıtlardada öyle bir şey yok ..neyse bu patrounun kız kardeşi sana hırsızlık yaptığını kanıtlayacağım ve sende dükkaan 10 tane fırça alacaksın diyor ok diyor izliyorlar kız almamış bakın almadıgımı görüyosunuz diyor ok diyolar kapıyolar konuyu ama hala onun hırsız oldugunu söylüyorlar..arkdaşım haftalığını uzun zamandır alamamış ve partonun kız kardeşi ne zamn alacaksın fırçaları diyor kızda bnm elime para geçmyorki alayım haftalıgımı almadan nasıl alabilirim derken kavga ediyorlar.. ki kızın ihtiyacı yok yani ailesinin durumu çok iyi ama şehrden uzakta olduğu için bide evde boş boş durmamak için mecburen burda çalışıyor neyse kız çıkıyor dükkandan eve gidiyor aillesine durumu anlatıyor aileside arayıp patronunu bnm kızımıyapmadığı birşey için nasıl suçlarsın diyorlar (bu kameralar takılmadan önce ve patronun kız kardeşi gelmden önce patronla çok iyilerdi ve güveniyordu kızlar herşeylertini anlatmışlar bu hırsızlıkla suçlanan arkdaşımda bakire değil bunuda biliyor patrounu ve kız krdeşi) patronda sen önce git kızına bakirelik testi yaptır diyor telefonda arkdanda kız kardeşi o.... diye bağırıyor kızın annesi tabi kzı savunuyor ama arkadaşımı şimdi bakirelik testine götürecek .. ve bu konuda ne yapabiliriz bana ve arkdaşıma bi akıl verin..

bide arkdaşımı tehdit ediyorlarmış kayıtarda sevgilisyle alakalı özel şeylerden bahsetmiş youtube ve faceye koycaz videolarını diye..:50::50::50::50:
canım arkadasın hırsızlıkla suclandıgı bır yer de nasıl calısmaya devam ettı .

imkansızlıktan katlandı desek maddı durumuda kotu degıl.sonucta herkesın bı onuru

gururu var yanı .hırsızlıkla suclandıgım bır yerde bır dakıka duramam .

bi'de her zaman patron ve personel arasında mesafe olması sart,

arkadasınız bakıre olmadıgına kadar herseyı anlatması sevıyesızlıkten

baska bırsey degıl .hıc hos bır durum degıl .umarım hersey yoluna gırer

Son düzenleme:
bunu bizde düşündük ama bu potron burdaki jandarmalarla kanka gibi.. ama şikayet edeceğiz.. bnm yardım istediğim konu arkadaşım bakire değil ve ailesi onu teste gtürecek oda benden yardım istedi :( bende ne yaapacağımı bilemedim

teste goturduklerınde ne gececekmıs ellerıne ?

bakıre olmadıgını ogrendıklerınde ne yapacaklar

asacak kesecekler mı ?

hay Allah'ım yaa! soyle zıhnıyetlere resmen uyuz oluyorum .

ne onur kırıcı bır davranıs .nıye kızlarına boyle bır kotuluk

yapıyorlar anlamıyorum .akadasınız ıcın cok uzuldum ,

cok kotu assaglayıcı bır durum .keske arkadasına yardımcı

olabılsek ... ama oyle zıhnıyette bır aıle goturecem dıyor ıse

bız ne yapabılırız kı :(

arkadaşın bu olayla herkese güvenmemesi gerektiğini anlamıştır umarım.iş çok saçma bir yerlere gelmiş hırsızlıktan başlayıp bakire değile kadar ilerlemiş.umarım ailesi böyle birşey yapmaz kızlarını doktora götürmezler

dün gece onlardaydım annesi hiç inanmamış ve götürmeyecek teste :) kızıma güveniyorum ben dedi .. çözüldü yani bizde çok sevindik :) çok tşk ederm yorumlarınız ve desteğiniz için..

himm arkadasin bakireligini o is yerinde birisi tarafindan bozuldu ve bu yuzden ondan kurtulmak icin hirsizlikla suclanmis olabilir diyecekdim, ama oyle olmus olsaydi, patron bunu babasina demezdi. Birde Patronu erkekmi?Nasil olurda bu kadar onemli bir siri arkadasiniz onlara anlatmis? simdi cik bakalim isin, icinden...

Vallah yapacagi tek sey doktarla konusmak sanirim.....
yada kiz ailesi ile iyi bir konusma yapmali, bana degilde baskasinami inaniyorsunuz diye duygu somurusu yapcak....
valla ben olsam bu durumda yerin dibine girerdim, aslada yalan soylemeyi pek beceremem...

Arkadasin kizaca yandi...

haklısınız.. ama arkadaşımın ailesu bu konulaa çok önm veriyor ...

Arkadaşında önem verecekti o zaman bu konuya yok benim hayatım kime ne diyor ise yaşarken arkasında durmasını da bilecek.

Çok saçma bir muhabbet oluşmuş özel görüntüleri nasıl bu insanlarda arkadaşının sana anlatamadığı şeyler olabilir mi ?

Samimiyet derecene göre sende kötü olabilirsin ayrıca ve olay çözülmüşken arkadaşın artık dikkatli adım atsın cinselliğini yaşarken bir sıçrar iki sıçrar malum.

Son düzenleme:
Back
X