Arkamdan dedikodumu yapan iki yüzlü akrabalar

Bayıldım yorumunuza çok teşekkür ederim gerçekten haklısınız böyle insanların üstüne basıp geçmek lazım

Böyle bir yenge bende de var evlerden ırak ne isterler amaçları ne bilmem

Durun şimdi daha düğünüze gelip takı takacaklar. Insanları şimdiden püskürtmeyin anneniz haklı.

Durun şimdi daha düğünüze gelip takı takacaklar. Insanları şimdiden püskürtmeyin anneniz haklı.
Ya bilmiyorum o kadar igrendim ki bu yorumlarından ne gelsinler ne bişey taksınlar diye düsünüyorum karşılığını da fazla fazla bekler bunlar

Ya nişanlımla tatile gitsem de konuşsalar beni de keşke ev aldırma, paranı sarece kendine harcama kısımlarını da sevdim ha bu arada belli ki kendine değer veren, ailesiden bunu öğrenmiş ve onlardan destek gören birisin. Boşversene aile, aşkına, işine bak; konulanlar hep olacaktır

En iyisi hiç takmamak galiba, sağolun

Akraba iliskileri 101

Bana cok normal geldi bil karaibrahimgil akbaba sarkisini, karsu da sanane sarkisini yazdigina gore bir cok ailede en az boyle bir akraba var. Siz niye bu denli sasirdiniz. Bazen annem anlatie ben guler gecerim, isim mi yok dert edicem

Sanırım ilk defa böyle bir durumla karşılaştım diye, alışacağız zamanla artık mecbur

Sanırım ilk defa böyle bir durumla karşılaştım diye, alışacağız zamanla artık mecbur

Gulun gecin,
Keyfinize de bakin.
Yuzunuze bir sey diyen olursa cevabini verirsiniz.
Arkanizdan konusana ne diyeceksiniz ki, zaten dedigini de inkar eder.
Sanim yurusun, ortamlarda adim gecsin deyin, basin kahkahayi gecin gidin.

İlişkinizi kesin fazla muhabbete girmeyin
merhaba merhaba olun iyi niyetiniz suistimal ediliyor

Aynısını erkek kardeşime yaptılar nişanlısı işten ayrilacakti evlilik sebebiyle ayrılmak için düğünden 8 ay önce nikah kıydılar. Snra tabi denize pikniğe gittiler her gören annemi aradı seninki surda burda diye annemde sizene herkes kendi işine baksın diyip konuşmalarına izin vermedi. Sizde samimiyeti kesin.

Annenize bayıldımm ne de güzel hadlerini bildirmiş, darısı bize inşallah keseceğim samimiyeti biraz zaman geçsin belki çıkarırım da hesaplardan takibi falan, sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…