arkadaşın hakkında seni küçük düşürücü yanlış tanıtacak şeyler anlatıyorsa neden susuyorsun ki?
ben şahsen çoktan konuşmuş haddini bildirmiştim
hem daha kötü olsa ne yapabilir ki?
seninle geçmişten gelen bir sıkıntısı var muhtemelen sende ne olduunu biliyorsundur bence..
ben tahmin ediorum kime dediğini. onun bi kız arkadaşı var hep yannda gördüğüm bana bugün sen şöyle şöyle yapmışsın okuldayken diyen arkadaşımın da arkadaşı.
benim namusuma da iftira atmasından korkuyorum çünkü ünv deyken onun oda arkadaşı olan benim bi arkadaşımın namusuna da iftira atmıştı arkasından söylemediği kalmamış bende başkalarında duymuştum.
o beni kötüleyen kızın arkadaşıyla mı konuşsam kızın kendisiyle mi yoksa boşver ne derse desin mi desem
ben eminim o kızın söylediğini çünkü başka sınıf arkadaşı var ama onlar demez he onların okızın bahsettiği şeylerden haberi bile yok
ne yapcam ben
canım kusura bakmada benim aklıma bir açığını biliyor ve sen bunu kullanmasından korkuyormuşsun gibi geliyor.
yoksa öyle kolay değil hakkında atıp tutması.sen kendinden eminsen oda insanlar hakkında bu kadar rahat atıp tutabilecek biriyse zaten hastadır ve ciddiye alınmaz.gerçeklerde er geç ortaya çıkar.
hele ki namus iftirası yapıcak zor o biraz !!
canım kusura bakmada benim aklıma bir açığını biliyor ve sen bunu kullanmasından korkuyormuşsun gibi geliyor.
yoksa öyle kolay değil hakkında atıp tutması.sen kendinden eminsen oda insanlar hakkında bu kadar rahat atıp tutabilecek biriyse zaten hastadır ve ciddiye alınmaz.gerçeklerde er geç ortaya çıkar.
hele ki namus iftirası yapıcak zor o biraz !!
savcılığa şikayette bulun.arkanızdan olur olmadık konuşması suçtur.ben bizzat bu tür bişeyden birinin birini savcılığa verdiğini gözlerimle gördüm.
çok zor değil..yapman gereken şey;gidiyorsun ve dilekçe yazıyorsun.dilekçene itibarını zedelediğini,özkişilik haklarına müdahale ettiğini,özel hayatına karıştığını ve de senin için konuştuğu şeyleri yaz.
emin ol bi sonuç çıkmasa da bu ona enazından göz dağı verecektir.bizim savcılığa şikayet edilen arkadaş,şikayet edenin ismini bile ağzına almıyor artık.
sen de öyle yap ama tüm bunlar içinde sertliğini ciddiyetini kararlılığını daha da arttır. onun hakkındada konuşma.hatta ben seni biraz sessiz gördüm,yanına menejar icabı bir de destekçi bul.sengözlerimebaksanab
bırak savcılık görsün şunun işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?