Arkamdan konuan eski snf Arkadama engel olamyorum

canım böylelerine sustukça kendilerini haklı pozisyonuna sokuyorlar ve her geçen gün dahada abartıyorlar.bence susma neden başkaları seni yanlış tanısın onuda geç ne hakla senin hakkında konuşabiliyor.kendini ezdirme derim ben

cnm boyle dersen olmaz.yani tatlıdan çözmek istiyorsan o yolda işini bileceksin.
ama eğer savcılığa vereceksen gayet sert ve ciddi olmalısın.
yani seni değişken duygular içerisinde görürse daha çok üstüne gelir.
git yanına dik ve kararlı şekilde ikaz et.sakın yüz verme,onun gib insandan arkadaş olmaz sana.çok rahatsız oluyorum eğer devam edersen bunlardan kurtulmak için savcılığa vermekten başka çare bırakmıyorsun falan de bence.

Hem okuyor hem yemek yiyordum ki dayanamadım yazıcam. Bak canım senin okulda yaptıkların, hayatın seni ilgilendirir. Benimde başıma buna benzer bir durum gelmişti. Arkadaşlık kurduğum ve sonradan ilişkimi kesitğim bir bayan... Bizim ortak arkadaşlarımıza ve gereksiz insanlara birin yanına bin katarak anlatmış. Bunu bir kaç sefer duydum.. Belliki beni çekemiyor , karektersizin teki çıktı. Yılana yılan olacaksın..

Ben ona hareketlerimle ve tavrımla cevabımı verdim... Bir pislik gibi davrandım:jeyyar: ve onunla herne paylaştıysam onun arkasında durdum. Kime ne söylediyse doğru olanı anlattım onuda yerin dibine soktum. Ben yaparım ederim tavrı takındım. Onu söylediklerini hiç umursamadım.. Karşıma alıp konuşacak kadarda değerli görmedim.:1closedeyes:

Bu tiplere karşı güçlü duracaksın.. ah vah etme duyduklarına gül gec.. Ölüm değilya Onu umursadığını bilirse dahada çirkinleşecektir. Daima arsız dur karşısında bu işe yarıyor....şakkıdı

git yol !
başka ne diyim...
hiç hazetmem bu tüp insanlardan......
çok karşılaştım böyle fasat böyle uyuz insanlarla..
sonuçta kaybeden onlar oldu...

bloodrayne__

arkadaşa sonuna kadar katılıyorum..
git ve savcılığa boşuna düşünüp şunu mu yapsam bunu mu desem diye kurma aklında.
sinir sistemine ve sağlığına zarar..
yaz dilekçe sana anlatanın adını da yaz..tamam hiçbişi çıkmaya bilir amaa o senin kolay lokma olmadığını anlar ve susar..
eğer sen onun karşısına çıkıp savcıya vericem şunu yapıcam bunu yapcam dersen arkandan öyle bi güler ki bak duyulmasından korktuğu için kuyruğunu sıkıştırıp geldi bile diyebilir..
namusuna laf geldimi bitti herşey onları duymayımı bekliyeceksin..
hukuk devletiysek eğer hukuksal olarak hakkını ara taviz verme dik dur kendine güvenin tam olsun :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…