Arkamdan konuşulanlar !!!

exi

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
48
0
296
İzmir
Öncelikle merhaba. Şuan gerçekten çok kötüyüm ve bir o kadar da sinirliyim. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ve sizlerin bana yardımcı olabileceğinizi, akıl verebileceğinizi düşündüm. Konuya gelirsek, bugün arkadaşımla görüştüm zaten moralim de bozukken bana "senin hakkında beni uyardılar, masum bi görüntüsü var ama aslında hiç öyle biri değil bence onunla arkadaşlık yapma adın çıkmasın dediler" dedi. Kimin söylediklerini asla söyleyemem öğrensen ne olacak ki boşver ama zaten senin muhattap olduğun insanlar değil, konuşmuşluğun bile yoktur dedi. O kadar üzüldüm ve sinirlendim ki insanların benim arkamdan böyle konuşmasına. Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim bu arada ve bölümümdeki insanları zaten pek sevmezdim şimdi iyice soğudum okuldan da insanlardan da. Ben kime ne yapmışım ya da neyimi duymuşlar ki böyle diyolar anlamadım. Sizin de başınıza geldi mi böyle bişey yani beni tanımayan insanlar böyle konuşarak ne yapmaya çalışıyor? Ben araştırıp onları bulup hadlerini bildirmeli miyim? Yoksa umursamamam mı gerek? Belki çok saçma hiç düşünme diyeceksiniz ama çok üzüldüm inanın ve çok sinirlendim

salla gitsin.millet konuşur.biraz argo olacak ama it ürür kervan yürür. herkes herkesi çok iyi biliyor. gül geç bunlara

hangimizin arkasından konuşulmuyor ki?

hiç kaile bile almayın,uğraşmayın...

rahatsız olmayın,onlar zaten bunu ister...

Hiç üzme kendini herkesin arkasıdan konuşan bikaç kendini bilmez vardır böyle insanlar basittir ve inan hadlerini bildirmeye bile değmezler sen kendini biliyosun boşver onları :)

Canım boşver hiç takma.Benimde başıma geldi üniversite 1. sınıfta biri bi taş attı kuyuya kırk akıllı çıkaramadı..İnsanların bakışları, alakam olmadığı durumdan suçlandığımı bilmem beni çok etkilemişti.Bölümümden soğumuştum nerdeyse bırakacaktım o kadar yani.Kızlar beni tanıdıktan sonra biz senin hakkında böyle düşünmüştük herkes arkandan düz gitti hakkını helal et felan gibi laflar söyledi.Ben Allah'a havale ettim o bilsin yeter. bir kişinin lafına inanıpta gelip bana sormadan tanımadan insanlar tarafından yargılandım ama sonradan gün oldu devran döndü herkes kimin ne olduğunu anladı.senin için temizse er geç oyunları tersine dönüyor.Arkadaşında dediği gibi it ürür kervan yürür.Bende aynen böyle yaptım daha sonra kimseyi sallamadım sonrada adım havalı ukala felan oldu.insanlar böyle bi tuhaf ya ne yapsan bi kulp takarlar yani

Haklısınız ama bu kadar ağır konuşmalarına çok sinirlendim. Duyunca morali bozuluyor insanın. Bi de kardeşim diye gördüğüm arkadaşım da bana sürekli bu tarz laflar taşıyo ama bi türlü kim olduklarını söylemiyo(benden daha değerli görüyo sanırım), kötü niyetli olmak istemiyorum ama arada ondan da şüphelenmiyorum değil. Sanırım kimseye güvenmemek gerek.

konunu ilk okuduğumda aklıma gelen şey bu oldu emin ol...ben o arkadaşından hiç hoşlanmadım canım...bence sıkıştırmalısın kim olduklarını öğrenmek konusunda ısrarcı olmalısın ki senin böyle şeylere pabuç bırakmayacağını anlasın...tanımadığım hiç muhattap olmadığın kişiler neden senin hakkında konuşsun, konuşuyorlarsa da yakın arkadaşın onlara hadlerini bildirmek yerine neden sana taşısın...bence o başta o arkadaşına güvenme ve kendin duymadığın sürece kimse hakkında kötü düşünme başkalarının dolduruşuna gelme yani....boşver demeyeceğim ben peşini bırakma ki arkandan konuşma niyeti olan insanlara ders olsun yapamasınlar...

arkanızdan konuşuluyorsa onlardan 1 adım öndesiniz demektir...

artı olarak kimin yanında ne konuştuğunuza çok dikkat etmenizi tavsiye ederim..onun dışında siz kimseyle uğraşmıyorsunuz ama sizle uğraşıyorlarsa boş verin gitsin ve ilk yazdığın satırı söyleyin kendinize...sevgiler

Eve gelince ben de kendime kızdım neden sormadım arkadaşıma sen ne dedin onlara diye. Sinirden ve üzüntüden unutmuşum sanırım Evet dediğin gibi en azından kim olduklarını öğrenmeye çalışıcam. İnşallah söyler. Yoksa bana bu tarz şeyleri söyleyip moralimi bozduğu için arkadaşlığımı gözden geçiricem. Söylemesin daha iyi! Teşekkür ederim cevabın için.

Aynen öyle. Ve bizim bölüm inanılmaz dedikoducudur kim ne yapsa herkes merak içinde konuşur. Kimse de başkalarını yadırgarken kendine bakmaz. En çok buna sinirleniyorum !!

İnsanlar senin arkadan konuşunca senin günahınıda alırlar para teklif etsen kimse günahına ortak olmaz.Bunlar bedavadan almış günahını bence sevin.

Seni tanımayan insanlara yapacağın bişey yok,ama bunu getirip sana söyleyen arkadaşlarına dikkat et bence.Bir atasözü var,azeri atasözü galiba tam olarak hatırlayamasam da şöle bişeydi.

'Biri ardımdan bir ok atmış,ok bana değmeden geçip gitmiş, sen oku aldın,kalbime soktun.'

Arkadaşlarının yaptığı böyle bişey galiba

benim konusulacak cok seyim vardi,ama konusamazlardi.Yada benim kulagima gelmezdi
cunku cok net bir taavrim vardi.Korkarlarmiydi diyim,bilmiyorum

bence,takilmayin.Konussunlar.Kendi yaptiklarini ortmeye calisanlardir laf soliyenler.

aynen bu dediğin gibi canım bi de bidaha bişey duyarsam söylerim diyor kasıtlı moralimi bozmak için mi yoksa uyarmak için mi anlayamadım. arkadaşlıklar konusunda çok mu safım ne?

benim konusulacak cok seyim vardi,ama konusamazlardi.Yada benim kulagima gelmezdi
cunku cok net bir taavrim vardi.Korkarlarmiydi diyim,bilmiyorum

bence,takilmayin.Konussunlar.Kendi yaptiklarini ortmeye calisanlardir laf soliyenler.

çok net bi tavır derken? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…