Öncelikle merhaba. Şuan gerçekten çok kötüyüm ve bir o kadar da sinirliyim. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ve sizlerin bana yardımcı olabileceğinizi, akıl verebileceğinizi düşündüm. Konuya gelirsek, bugün arkadaşımla görüştüm zaten moralim de bozukken bana "senin hakkında beni uyardılar, masum bi görüntüsü var ama aslında hiç öyle biri değil bence onunla arkadaşlık yapma adın çıkmasın dediler" dedi. Kimin söylediklerini asla söyleyemem öğrensen ne olacak ki boşver ama zaten senin muhattap olduğun insanlar değil, konuşmuşluğun bile yoktur dedi. O kadar üzüldüm ve sinirlendim ki insanların benim arkamdan böyle konuşmasına. Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim bu arada ve bölümümdeki insanları zaten pek sevmezdim şimdi iyice soğudum okuldan da insanlardan da. Ben kime ne yapmışım ya da neyimi duymuşlar ki böyle diyolar anlamadım. Sizin de başınıza geldi mi böyle bişey yani beni tanımayan insanlar böyle konuşarak ne yapmaya çalışıyor? Ben araştırıp onları bulup hadlerini bildirmeli miyim? Yoksa umursamamam mı gerek? Belki çok saçma hiç düşünme diyeceksiniz ama çok üzüldüm inanın ve çok sinirlendim