Arkadaşlar, bu aralar çok fazla sıkıntım var hep elim "konu aç" butonuna gidiyordu, vazgeçiyordum fakat bugün duyduklarımdan sonra dayanamadım
Ben 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim, biraz ev kedisiyim. yazın herkes havuzlara/ tatillere gitti, kafelerde gezdi.ben günlük ev işi yaptım şikayetçde değilim evi zaten çok severim. Haftada bir falan arkadaşlarımla gezerim aslında fakat ev işi yapmaktan vakit bulmak zor oluyordu. Market poşetleri vazgeçilmez aksesuarımdır mesela benim.okuldan dönerken evin ihtiyaçlarını falan alırım bulaşıkları toplamadan derse oturamam vs.(annemin bacağında hafif bir sakatlık var fazla yürüyemez o yüzden sorumluluk sahibi hissediyorum kendimi) Biraz fazla kendimden bahsettim özür dilerim
Bir de benim hoşlandığım bir çocuk var. Bunu etrafımdaki herkes bilir hatta o bile biliyordur bence.( Bir buçuk yıl olacak artık görünce kalbim yerimden çıkacak gibi olur. Bugün o çocukla ortak bir arkadaşımızla muhabbet ediyorduk. (bunlar çok samimilerdir bu arada) alışkanlık olmuş artık x'i de soruverdim. O da bana: " bak sen x ile ilgili çok masum düşünüyorsun, hayaller kuruyosun ama arkandan neler diyor boşver onu daha iyilerine layıksın" dedi. Ben de tabi zorladım ne diyor gibisinden. Arkadaş whatzapp konuşmalarını yolladı bana. x benim hakkımda, "O kız da kezban mıdır nedir ne zaman görsem bir ev kızı makbule modunda evlenemedi bi " demiş... O kadar üzüldüm, o kadar ağırıma gitti ki kızlar anlatamam bir sürü sorunum vardı bir de bu tam oldu. Bir de ben kendimle çok barışık bir insan değilimdir. kilo fazlam var vs ama giyimime kuşamıma çok deli dikkat ederim, kendimi elimden geldiğince geliştirmeye çalışırım. Bu lafları sırf anneme yardımcı olduğum için duymam çok üzdü beni. Nasıl bir hayal kırıklığına uğradım anlatamam. Sürekli de karşılaşıyoruz zaten kendimi çok kötü hissederdim onu görünce, şimdi iyice mahvolucam.
Çay koyarken bile çocuğun lafları kulağıma geliyor
Okuyup yorum yapanlardan şimdiden Allah razı olsun...

Ben 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim, biraz ev kedisiyim. yazın herkes havuzlara/ tatillere gitti, kafelerde gezdi.ben günlük ev işi yaptım şikayetçde değilim evi zaten çok severim. Haftada bir falan arkadaşlarımla gezerim aslında fakat ev işi yapmaktan vakit bulmak zor oluyordu. Market poşetleri vazgeçilmez aksesuarımdır mesela benim.okuldan dönerken evin ihtiyaçlarını falan alırım bulaşıkları toplamadan derse oturamam vs.(annemin bacağında hafif bir sakatlık var fazla yürüyemez o yüzden sorumluluk sahibi hissediyorum kendimi) Biraz fazla kendimden bahsettim özür dilerim

Okuyup yorum yapanlardan şimdiden Allah razı olsun...