arkamdan vuruldum..

ocu

hayatt devam edeerr...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
328
0
96
Diğer
nerden başlasam onuda bilmiyorum ama sizin fikrinizi almak istiyorum..beni eski sevgilimle arkadaşım tanıştırmıştı kardeşim dediğim,8 yıllık arkadaşım..biz bir ay kadar çıktık ve sevmediğimin farkına vardım ayrıldık ve o arkadaşımla konuşmaya devam ediyodu.arkadaşıma beni sevdiğini söylüyomuş bende o sırada tatile gittim ve döndüğümde tekrar teklif etti ama arkadaşım onla konuşmama şiddetle karşı çıkıyodu konuştuğumuzu duyduğunda yüzü değişik bir ifade alıyodu..ben son teklifi reddettiğimde eski sevgilim herşeyi anlattı sen tatildeyken arkadaşınla ağzıma alamıcam şeyler konuştuk ve yaşadık sen böyle hiç bişeyi bilmeden yaşamaya devam et dedi.. şimdi bilmiyorum aramızı bozmayamı çalışıyr dicem arkadaşımın tavırları çok değişiyodu onun adı geçince..arkamdan vuruldum..:sinifsinif: ama arkadaşımın bunları bildiğimden haberi yok nasıl konuşucam konuyu açıcam bi yöndende seviniyorum eğer byle bişi olduysa sevmediğim kişiyle bunu yaptı ama bundan sonra insanlara nasl guvenicem bilmiyorum..size sorum arkadaşıma açmalımıyım konuyu yoksa onun yaptığı gibi arkadaş gorunup arkasndan mı vurmalıyım (byle bişi yaptimi bilmiyorum ama) o kadr düşemem ama..napmalıyım ?

arkadaşınla konuş işin aslını öğren!!

nerden başlasam onuda bilmiyorum ama sizin fikrinizi almak istiyorum..beni eski sevgilimle arkadaşım tanıştırmıştı kardeşim dediğim,8 yıllık arkadaşım..biz bir ay kadar çıktık ve sevmediğimin farkına vardım ayrıldık ve o arkadaşımla konuşmaya devam ediyodu.arkadaşıma beni sevdiğini söylüyomuş bende o sırada tatile gittim ve döndüğümde tekrar teklif etti ama arkadaşım onla konuşmama şiddetle karşı çıkıyodu konuştuğumuzu duyduğunda yüzü değişik bir ifade alıyodu..ben son teklifi reddettiğimde eski sevgilim herşeyi anlattı sen tatildeyken arkadaşınla ağzıma alamıcam şeyler konuştuk ve yaşadık sen böyle hiç bişeyi bilmeden yaşamaya devam et dedi.. şimdi bilmiyorum aramızı bozmayamı çalışıyr dicem arkadaşımın tavırları çok değişiyodu onun adı geçince..arkamdan vuruldum..:sinifsinif: ama arkadaşımın bunları bildiğimden haberi yok nasıl konuşucam konuyu açıcam bi yöndende seviniyorum eğer byle bişi olduysa sevmediğim kişiyle bunu yaptı ama bundan sonra insanlara nasl guvenicem bilmiyorum..size sorum arkadaşıma açmalımıyım konuyu yoksa onun yaptığı gibi arkadaş gorunup arkasndan mı vurmalıyım (byle bişi yaptimi bilmiyorum ama) o kadr düşemem ama..napmalıyım ?

Eeee yüzleştirin ikisini..
Madem erkek kendine bu kadar güveniyor..
Kızı da çağırın,dökülsün tüm taşlar eteklerdeki..

bi arkadan vurulma durumu yok
sevmiyorsun,hali hazırda ilişkide de değilsin
belki arkadaşın seviyor çocuğu
bence çocuğun anlatıklarını arkadaşına söyle
sonuçta kaç yıllık arkadaşmışsınız.
ayrıca böyle yapılan edilenleri anlatan erkeklerden de hiç haz etmem

cinsilatif şuanda sevmiyorum hatta nefret ediyorum o insandan.. sanki tek suç arkadaşımın gibi gelmiş yüzsüzce anlatıyo bana bunları..arkadaşımında bir sevgilisi var yani sevme durumu gibi bişi olamaz.. tatilden dönsünde konuşucam arkadaşımla tüm konuşmalarımız kayıtlı bakalım cevabı ne olucak..

cinsilatif şuanda sevmiyorum hatta nefret ediyorum o insandan.. sanki tek suç arkadaşımın gibi gelmiş yüzsüzce anlatıyo bana bunları..arkadaşımında bir sevgilisi var yani sevme durumu gibi bişi olamaz.. tatilden dönsünde konuşucam arkadaşımla tüm konuşmalarımız kayıtlı bakalım cevabı ne olucak..

e tamam o zaman alan razı veren razı
didiklemeye gerek yok.
arkadaşın gelince sorarsın.
bundan sonra da daha dikkatli olursun arkadaşın konusunda

adam seni kıskandırmak için yapmış galiba.

ayrıca gerçekten de bir şeyler yaşadılarsa sen zaten onu sevmiyorsun boşver gitsin.

Allah kimsenin başına getirmesin böyle birşeyi. Güven kaybı heleki 8 senelik arkadaşına karşı çok kötü birşey. Bence doğru yanlış demeyin konuşun. İçinize atıp böyle büyüteceğinize..

Onun yaptığı gibi arkasından mı vuruyum da ne demek.
Daha emin değilsiniz ki.
Emin bile olsanız tek yapacağınız arkadaşlığınızı bitirmek.
Siz de arkasından niye vuruyorsunuz.
Yüzleşin, netleştirin.

hayatına giren erkek 'adam' olsa,senin en yakın arkadaşınla bunları yaşıyacak kadar basitleşmez:delphin:
başka kadınmı kalmadı piyasada'da senin dibindekini buluyor..ee hadi arkadaşın kalleş,seni arkandan vurdu,peki eski sevgilin çokmu 'şerefli':hulya:
birde utanmadan sana bunları anlatıyo:)eğer onunla böyle bişey yaşadıysa seni silicek,yaşadığı yanına kar kalıcak,hee aklı onda kaldıysa onunla beraberliğe devam edicek,sana bunları anlatmaktaki iğrençliği anlıyamıyorum:delphin:

arkadaşını değil,önce hayatına giren insanı yargıla benceboshayallersmile

her ikiside hatalı .
arkadasın kendi onu istediği icin bukadar abartılı davranmıs .

Farkına keske daha önce varsaydın bu yaptıkları cokk adce

zaten istesemde arkadaş gibi görünp onun bana yaptığını yapamam..hayatıma giren insanında nasıl biri olduğunu anladm geç olsada benim için arkadaşm daha önemliydi onun için onu yargılıyorum byle bişi nasL yapar bilmiyorum..

yapıp yapmadığına eminmisin? açık açık konuştun mu?

konuştuğunda eğer doğrularsa bas ona da tekmeyi. böyle insanları hayatında tuta. ve unutma kaybeden sen değilsin o seni kaybettiği için üzülsün ;)

eski sevgili için kafa yormaya gerek yok... arkadaşın . senin eski sevgilinden hoşlanmış olabilir ; onun senden hoşlandığını duyunca sana söyleyememiş de olabilir... ama sevgilisi varken böyle birşeyler yaşamış olması doğru değil... arkadaşına sor bence ; yalansa da arkasından dönen dolapları bilsin... gerçekse gerekçesine göre karar verirsin nasıl davranacağına...

eğer susarsan hep aklında kalacak ve zaten ona gerçekten güvenemeyeceksin...

Bence bu olan bitende tek yanlış arkadaşınızın sevgilisi varken başkasıyla bir şeyler yaşaması (tabii eğer yaptıysa). Onun dışında sizi arkadan vurma gibi bir durum göremiyorum ben ortada. Ardı önü bir ay çıkmışsınız, sevmemişsiniz bile, bitmiş gitmiş. Ciddi bir ilişkiniz olsaydı, uzun süreli olsaydı, arada aşk olsaydı anlardım ama sıradan, basit bir ilişkiymiş sadece, o yüzden kimse kimseyi arkadan vurmuş değil bana göre. Ben olsam takılıp sormam bile bu olay doğru mu yanlış mı diye.

Bence bu olan bitende tek yanlış arkadaşınızın sevgilisi varken başkasıyla bir şeyler yaşaması (tabii eğer yaptıysa). Onun dışında sizi arkadan vurma gibi bir durum göremiyorum ben ortada. Ardı önü bir ay çıkmışsınız, sevmemişsiniz bile, bitmiş gitmiş. Ciddi bir ilişkiniz olsaydı, uzun süreli olsaydı, arada aşk olsaydı anlardım ama sıradan, basit bir ilişkiymiş sadece, o yüzden kimse kimseyi arkadan vurmuş değil bana göre. Ben olsam takılıp sormam bile bu olay doğru mu yanlış mı diye.

öyle diyosunuzda eğer yaptysa ben arkadaşlığımı devam ettirdiğimde gün gelir sevdiğim biriyle bunu yaparsa sormam gerekiyo bence sorucamda.

dün arkadaşıma biraz syledim ve o da galiba eski sevgilim olucak kişiye sylemiş.sonra eski sevgilimde herşey yalandı sana sinirimden yaptm dedi.. artık yalanlarından o kadar bıktım ki bunun bile bi yalan olduğunu düşünmeye başladm.ama arkadaşm öyle bişi de yapmamalydı zaten.bende ondan şüphelendiğim için özür diledim ve bu konuda byle bitti.. hayatımızdan bir pisLk temizLendi :)

Back
X