• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkanızdan konuşup hakaret edenlere haddini bildiriyor musunuz? Yoksa susuyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu yaşıma kadar insanları hep alttan aldım, kırmamaya çalıştım, haklı olduğumda dahi uzamasın diye özürler diledim. Hayır deme özgürlüğüne sahip değilim, kim ne derse tamam olur, tabi hallederim modundayım. Daha bugün ablam arayıp bir sürü beddua etti, resmen sinir krizi geçirdi. Sebebi ise aradığında işteydim ve yoğundum, meşgule alıp birkaç saat sonra geri dönmüş oldum. Ki kendisi zaten problemli biri, bir tane bile arkadaşı kalmadı. Ailecek psikolojisi bozuk boşverelim diye diye bu hale geldik. Allah senin belanı öyle bir versin ki felç geçirip konuşamayasın, çocuğun da sakat doğsun dedi. Düşünün kendi kanınızdan canınızdan insanlar bu kadar iğrenç olabiliyor. Yine kırmamak adına sustum ve kapattım. Sonra resmen sinirden kendimi yedim.

Merak ediyorum siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Gerçekten ağzını burnunu dağıtasınız gelmiyor mu. Kendimi çok zor tutuyorum. Sadece ablam için değil genel olarak çevremdeki insanlara böyle durumlarda nasıl davranacağımı bilemiyorum. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

Şimdiden çok teşekkür ederim ✨
Ben telefonu yuzune kapatir, her yerden engeller, hayatima onsuz devam ederdim. Delisi olan her gun, olusu olan bir gun demisler. Ablam bile olsa benimle bu sekilde konusamaz, deliyse gitsin tedavi olsun

Şu yaşıma kadar insanları hep alttan aldım, kırmamaya çalıştım, haklı olduğumda dahi uzamasın diye özürler diledim. Hayır deme özgürlüğüne sahip değilim, kim ne derse tamam olur, tabi hallederim modundayım. Daha bugün ablam arayıp bir sürü beddua etti, resmen sinir krizi geçirdi. Sebebi ise aradığında işteydim ve yoğundum, meşgule alıp birkaç saat sonra geri dönmüş oldum. Ki kendisi zaten problemli biri, bir tane bile arkadaşı kalmadı. Ailecek psikolojisi bozuk boşverelim diye diye bu hale geldik. Allah senin belanı öyle bir versin ki felç geçirip konuşamayasın, çocuğun da sakat doğsun dedi. Düşünün kendi kanınızdan canınızdan insanlar bu kadar iğrenç olabiliyor. Yine kırmamak adına sustum ve kapattım. Sonra resmen sinirden kendimi yedim.

Merak ediyorum siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Gerçekten ağzını burnunu dağıtasınız gelmiyor mu. Kendimi çok zor tutuyorum. Sadece ablam için değil genel olarak çevremdeki insanlara böyle durumlarda nasıl davranacağımı bilemiyorum. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

Sanırım hamilesin Rabb im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ablana diyeceğin tek şey beddua döner dolaşır sahibini bulur. Hatta tamamen iletişimi kes. Kendi canımız bile olsa hic kimsenin böyle davranmasına izin vermemek lazım.

Arkanızdan konuşmamış ki dümdük yüzünüze hakaret etmiş, öfkesini kusmuş :) Böylesiyle karşılaşmadım tabi. Arkamdan atıp tutanı çok duydum ama küfür bile duymadım hatırladığım kadarıyla. En fazla '' havalı, egoist, soğuk, sinir bocuzu, kendini beğenmiş '' vs.
Size ettiği hakareti bana edecek ha... akıbetini düşünemiyorum bile :) kardeş falan dinlemem ben.
Allah sabır versin ne diyim böylesi de doktora gidip tedavi olmak yerine nefretini, stresini ailesinden çıkarıyor işte.

Ablanız türü insanları hayatımdan çıkarıyorum herkes haddini bilecek koskoca yetişkin insansınız yarın bu tür insanlardan çocuğunuzu nasıl koruyacaksiniz

Hadi kendinizi geçtiniz niye çocugunuza laf dedirtiyorsnz. Bu kişi annem dahi olsa kimse dogmamis çocuguma boyle bir sey diyemez. Arkamdan konusana çok buyuk olmazsa sen boyle bir sey demssin demem. Ama bana direk soyleyene lafimi soylerim. Insanlar bana nasil gelirse bende onlara oyleyim. Hayir demeyi ogrenince kendinize oyle bir Oz guven geliyor ki anlatilmaz yasanir. Deneyin bence

Ben susmam önce cevabını verir sonra tüm bağlarımı keserim. Ablanızın durumu çok farklı arkadan konuşmak değil. Kardeşine böyle beddua eden birinin tedavi görmesi şart.

Vallaha bende eskiden hep yutar susar taa ki hastalanincaya kadar. Baktim olan bana oluyor millette hak ettikleri cevaplari pat pat vermeye basladim. Isin komik tarafi: artik kimse saygisizlik yapmaya cesaret etmiyor, cünkü biliyor ki dilimle dövebiliyorum. Kardesinizin beddualari yenilir yutulur gibi degil. Sanirim önce agzinin payini verir sonra uzun süre görüsmezdim. Tedavi olsun

O Abla benim ablam olsaydi yirtardim onun agzini ben. Siz onu alttan almak idare etmek icin mi dogdunuz. Ay nasi sinirlendim

Daha bugün ablam arayıp bir sürü beddua etti, resmen sinir krizi geçirdi. Sebebi ise aradığında işteydim ve yoğundum, meşgule alıp birkaç saat sonra geri dönmüş oldum. Ki kendisi zaten problemli biri, bir tane bile arkadaşı kalmadı. Ailecek psikolojisi bozuk boşverelim diye diye bu hale geldik. Allah senin belanı öyle bir versin ki felç geçirip konuşamayasın, çocuğun da sakat doğsun dedi. Düşünün kendi kanınızdan canınızdan insanlar bu kadar iğrenç olabiliyor. Yine kırmamak adına sustum ve kapattım. Sonra resmen sinirden kendimi yedim.

Merak ediyorum siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?

O nasıl abla ki doğmamış yeğenine dahi beddua ediyor, onun ablalığı da teyzeliği de insanlığı da yok, psikolojisi bozuksa gitsin tedavi olsun kendine dokunulmasın her istediğine istediği an ulaşsın diye psikolojisi arkasına sığınıyor olmasın, belki de hasta değildir de vicdanı olmayan birisidir.

Bedduadan nefret ederim, pedofili, sapık, cani tipler dışında da kimseye beddua etmem o yüzden birisi evladıma beddua ederse benim kulaklardan ateş çıkar ona o bedduayı yediririm öyle laflar ederim ki bir daha ne beddua etmeye ne aramaya yüzü olur, ablanızı hayatınızdan çıkartın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X