• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkdaslarimm, ablalarim yardim bekliyorum :(

sirinseyo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
22
0
36
Kocaeli
öncelikle samimi cevaplar bekliyorum arkdaslar 1 yillik bi iliskim var ikimizde ayni üniversitedeyiz hergün beraberiz ve evlilik düyünüyoruz benim bu yil okulum bitiyor ama hemsireyim yani nereye atanacagim belli deil onun henüz bir yili var fizik okuyo oda ama onun alttan dersleri vs bölümü 1 yil daha uzatiyor , laf arasinda sordugumda uzaktan iliski yürümez ben uzaktan yapamam dedi kavga etmistik aglamisti falan sensiz yapamam gelirim dedi sonra anlayacaginiz,benim okulum bittiginde bu iliski biter mi en büyük korkum bu lütfen samimi cevaplar verin yoksa simdiden bitirip kendimi daha fazla kaptirmamalimiyim onu cok seviorum

seni çok seviyorsa bitmez uzaklar hiç sorun değil aşk uzağa katlanabiliyor.. korkma sevdiğini düşünüyorsan seni asla bırakmaz

ayrılırsan tabiki çekeceksin bak bana 2.5 senelik ilişki bi anda puff oldu bi var bi yok gbi çok koyuyor çok acı çekiyorum ama yaşıyorum hala nefes alıyorum ve almaya da devam edicem.. hayırlısı sizin için..

"uzaktan iliski yürümez ben uzaktan yapamam"diyen bir adam karşınızdaki. bize sormanız gereksiz zaten sevgiliniz cevabı vermiş size. yazık bir yıllık emeğinize derim.

"uzaktan iliski yürümez ben uzaktan yapamam"diyen bir adam karşınızdaki. bize sormanız gereksiz zaten sevgiliniz cevabı vermiş size. yazık bir yıllık emeğinize derim.

sonra agladi sizladi ama uzaktan olmaz ben gelirim senin yanina okulu brakirim ya da lise mezunu kpss ye grerm faland dedi

Gercek asksa ne kadar uzak olursaniz olun, o ask bitmez aksine dahada buyuk olur.
Sana simdiden uzaktan iliski olmaz diyorsa, isin zor bence.
Hakkinda hayirlisi olsun.

bu erkek arkadasının tutumuna baglı...
ne demek uzaktan ilişki yürütemem seven insan uzaya gıtse yıne bırakmaz...
bize deilde erkek arkadasına sor bakalım bı guzl konus ona gore kararını verırsın...

Eğer seni gerçekten seviyorsa uzaklık falan dinlemez. Ama yok uzaklık yüzünden ayrılırsa üzgünüm seni hiç sewmemiş demektir bu bence. Bu konuyu oturup adam gibi konuşun derim ben. Sende ona göre dawranırsın canım.

Back
X