Üzüldüm sizin adınızaçok sevdiğim bir kız arkdaşım vardı.evli idi ben bekarım aramız çok iyi idi.her sırrımı söylerdm.ama arkadaşım şu an beni aramaz oldu sebebide daha zengin insanlarla takılıyor.beni resmen dışlıyorlar bi kaç kişide dahil bu gruba tanıdığım şimdi selam vermez oldular.kıskanmıyrm asla ama benim suçum onlar gibi lüx bi hayatımın olmaması anlamadımüzülüyrm bu duruma annemde üzülme diyor ama gerçekten kafama çok takıyorum bir zamanlar çok sevdiğim arkadaşım tepeden bakar oldu bana
10 yillik dostum kardesim dedigim
yedigim ictigim bir gitmeyen
haftada 3 4 gun bulusan(evlenirimiz ve islerimiz uzak olmasina ragmen)
biz bile arkadasimla konusmuyoruz.hayattan anladigim bu kaziktan sonra sizi onemsemeyi siz hic onemsemeyin..
onların gittiği yerlere benim bütçem yetmiyor öyle insanlarla takılıyor oysaki önceden öyle biri deildi o bize gelirdi ben ona giderdm beraber pazara giderdik ufak şeylerle mutlu olurduk.
Ben de böyle bir kazik yedim. 12 yillik dostum. Her seyine kostugum, ablasının düğünü, maddi sıkıntıları falan filan her türlü destek oldugum dostum ne nisanima geldi ne kinama ne de dugunume. Ne de bi arayip tebrik etti. Hep ben ariyordum ama artik sildim tamamen. Artik hicbir arkadasliga dostluga inanmiyorum..
Allah oyle buyuk ki bir anda tepetaklak eder Insani Ozaman gorurum burun buyuklugunu.Zoruna gidiyordur eminim benimde zoruma giderdi Ama oyle karaktersiz bir kisi sana ne kadar arkadas ne kadar dost olabilir.Uzak durman daha Iyi.Umarim verdigin degeri hakedebilecek insanlar cikar karsina.çok sevdiğim bir kız arkdaşım vardı.evli idi ben bekarım aramız çok iyi idi.her sırrımı söylerdm.ama arkadaşım şu an beni aramaz oldu sebebe daha zengin insanlarla takılıyor.beni resmen dışlıyorlar bi kaç kişide dahil bu gruba tanıdığım şimdi selam vermez oldular.kıskanmıyrm asla ama benim suçum onlar gibi lüx bi hayatımın olmaması anlamadımüzülüyrm bu duruma annemde üzülme diyor ama gerçekten kafama çok takıyorum bir zamanlar çok sevdiğim arkadaşım tepeden bakar oldu bana
çok sevdiğim bir kız arkdaşım vardı.evli idi ben bekarım aramız çok iyi idi.her sırrımı söylerdm.ama arkadaşım şu an beni aramaz oldu sebebide daha zengin insanlarla takılıyor.beni resmen dışlıyorlar bi kaç kişide dahil bu gruba tanıdığım şimdi selam vermez oldular.kıskanmıyrm asla ama benim suçum onlar gibi lüx bi hayatımın olmaması anlamadımüzülüyrm bu duruma annemde üzülme diyor ama gerçekten kafama çok takıyorum bir zamanlar çok sevdiğim arkadaşım tepeden bakar oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?