arkdaşlık bu mu :(

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
çok sevdiğim bir kız arkdaşım vardı.evli idi ben bekarım aramız çok iyi idi.her sırrımı söylerdm.ama arkadaşım şu an beni aramaz oldu sebebide daha zengin insanlarla takılıyor.beni resmen dışlıyorlar bi kaç kişide dahil bu gruba tanıdığım şimdi selam vermez oldular.kıskanmıyrm asla ama benim suçum onlar gibi lüx bi hayatımın olmaması anlamadımüzülüyrm bu duruma annemde üzülme diyor ama gerçekten kafama çok takıyorum bir zamanlar çok sevdiğim arkadaşım tepeden bakar oldu bana

Luks hayattan dolayi olduguna nasil bu kadar eminsin? Ne alakasi var bunun arkadaslikla?
Bence git arkadasina esas sebebini sor.

Üzüldüm sizin adınıza
Ama arkadaşınız düşündüğünüz kadar iyi biri değilmiş demek ki iki günde tanıştığı insanlar için sizi bırakabiliyorsa...Kafanıza takmamanızı söylesem de etkisi olmayacak belli ki ama başka şeylerle meşgul olun,kafanızı boşaltın,başka arkadaşlarınızla gezin tozun biraz.

O karakterde bi arkadaş çokta lazım değil bence hiç üzülme bu zenginliğin esiri arkadaşın yaşı kaç kişiliği oturmamış belli ki

10 yillik dostum kardesim dedigim
yedigim ictigim bir gitmeyen
haftada 3 4 gun bulusan(evlenirimiz ve islerimiz uzak olmasina ragmen)
biz bile arkadasimla konusmuyoruz.hayattan anladigim bu kaziktan sonra sizi onemsemeyi siz hic onemsemeyin..

onların gittiği yerlere benim bütçem yetmiyor öyle insanlarla takılıyor oysaki önceden öyle biri deildi o bize gelirdi ben ona giderdm beraber pazara giderdik ufak şeylerle mutlu olurduk.

Oyle insan hayatindan cikti diye uzulme mala guven olmaz bugun varsa yarin yok bi tanidigim vardi is yerisahibi diye evlendi bi battilar kiz artik temizlige gidiyir gram abarti yok gercek olan bisey bu bosver

10 yillik dostum kardesim dedigim
yedigim ictigim bir gitmeyen
haftada 3 4 gun bulusan(evlenirimiz ve islerimiz uzak olmasina ragmen)
biz bile arkadasimla konusmuyoruz.hayattan anladigim bu kaziktan sonra sizi onemsemeyi siz hic onemsemeyin..

Ben de böyle bir kazik yedim. 12 yillik dostum. Her seyine kostugum, ablasının düğünü, maddi sıkıntıları falan filan her türlü destek oldugum dostum ne nisanima geldi ne kinama ne de dugunume. Ne de bi arayip tebrik etti. Hep ben ariyordum ama artik sildim tamamen. Artik hicbir arkadasliga dostluga inanmiyorum..

onların gittiği yerlere benim bütçem yetmiyor öyle insanlarla takılıyor oysaki önceden öyle biri deildi o bize gelirdi ben ona giderdm beraber pazara giderdik ufak şeylerle mutlu olurduk.

Ya boşver pisligin tekiymis. Ne takiyorsun. Zengin ortamlara giriyor diye de adam olunmaz.. Zaten öyle ortamlarda adam pek yoktur hepsi bir hava bir gosteristir. Her hafta birbirlerine hava atmak paralarini yaristirmak icin bulusurlar, ayy sekerimmm ben bunu Milano'dan 5bin dolara getirttim, yaaa benim kocisim de şu ayakkabiyi bana hediye etmek için taaaaaa Paris'e gitti ve özel olarak tasarimcisindan aldiii.. derler..
bi bosluga dustugunde de sarilacagi kişi sen olursun ama iş isten gecmis olur.
Bas tekmeyi gitsin...

boşver unut takma ben şu 1 ay içinde 2 en sevdiğim yıllarımı verdiğim dostlarımı sildim zerre de duygusal düşünmedim gerek yok çünkü bu aşamaya gelinmişse boşa olmamıştır. bu senin için de böyle olsun hakiki dostlar edin üzülme onlar bunu seçmiş çünkü

anlatsam roman olur benimkide :) saglik olsun ne diyeyim

Allah oyle buyuk ki bir anda tepetaklak eder Insani Ozaman gorurum burun buyuklugunu.Zoruna gidiyordur eminim benimde zoruma giderdi Ama oyle karaktersiz bir kisi sana ne kadar arkadas ne kadar dost olabilir.Uzak durman daha Iyi.Umarim verdigin degeri hakedebilecek insanlar cikar karsina.

Benim bir arkadasım da öyle. Yani aslında bizim durum biraz daha farklı. Bizim durumlarımız aynıydı o arkadasımla gayet de rahatız istedigimiz yerlere gidiyoruz istedigimiz gibi yasıyoruz vs. Cok şükür Allahıma. Sonra üniversiteye geçince bu arkadasımın cevresi değişti. Yine durumu iyi olan ama görgüsüz insanlarla arkadas oldu. Sonra sürekli yok abimin arabası yok babamın arabası yok yazlığımız yok yatımız yok evimiz. Tatile gidiyorduk benim kıyafetlerimin markalarına bakıyordu ben dustayken. Sacma sapan triplere girdi. Biz onunla ilk tanıştığımızda da aynı yerlerde yemek yiyordum simdi de aynı yerlerde yemek yiyorum. Yine aynı mağazadan alışveriş yapıyordum simdi de aynı. Kendisi birden görgüsüz bir kızın teki oldu çıktı tanıyamadım. Ben imkanlarımın farkına vardım kullanmaya başladım diyor sorunca da. Iyi o zaman ne yapalım. Hazımsızlık böyle bir sey. Para sonradan bulunuyor da kalite sonradan satın alınamıyor...

tebrikler bi karaktersizden kurtuldunuz!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…