arkdaşlık bu mu :(

Canım daha ne istiyorsun ,şükür et arkadaşım gerçek yüzünü göstermiş sana !bence umurunda olmasın

Gerçekten dostunuz degilmiş. Daha fazla üzülmeyin. Şu çula çapıta deger veren insanları anlamıyorum...

Evet zoruma gidiyor. Ortada hiç bi neden yokken bana böyle yapması moralimi bozuyor. zengin kızlarla o doğum günü senin o restaurant benim geziyor. Git gide uzaklaştı o grupla tanışınca çünkü ben onun gözünde orta halli bi kızdım.

üzülmeyin kendi karektersizlikleri kendi dostunuz kendiniz olun. dışarı çıkmak içinde illa arkadaşa da gerek yokki annenizle çıkın yada kardeşleriniz varsa onlarla takılın. benim o şekilde ya annemle ya kardeşlerimle yada kuzenlerimle takılırım dışardan kimseyi doğru düzgün almayız aramıza.

Hiiçkimselere yıllarımı da vermedim, derdimi de anlatmadım, sırrımı da vermedim. Kimseden dost olmaz hatunlar, kimse sizin sırrınızı tutmaz. Yapmayın böyle şeyler.

Evet öyle yapıyorum artık anladım ki herkes bi gün gidermiş geriye bi tek ailen kardeşlerin kalırmış

onların gittiği yerlere benim bütçem yetmiyor öyle insanlarla takılıyor oysaki önceden öyle biri deildi o bize gelirdi ben ona giderdm beraber pazara giderdik ufak şeylerle mutlu olurduk.
Senin butcen yetmiyorsa, arada bir oda sana uygun sekilde plan yapabilirdi.... Belki de bekarsin diye gorusmuyordur. Bekar her kadini yuvasina tehdit olarak goren kadinlar var.
Amaan bekar, eve mi sokulur Allah korusun

Evet öyle yapıyorum artık anladım ki herkes bi gün gidermiş geriye bi tek ailen kardeşlerin kalırmış
aynen öyle canım herkes gelip geçici sevdiğin adam bile birgün seni yarı yolda bırakır ama anne baba kardeş asla. anneme çok teşekkür ediyorum bu kadar çok kardeş olduğumuz için onlar varken kimseye ihtiyaç duymuyorum.

Bekar olduğum için tehdit görceğini sanmam eşi varken hiç evine gitmedim bile düşünceli davranırdım bu konuda.işte o kızları tanıdı ve değişti

Bence konuşmalısın senden kaynaklı bir şey varmı yokmu çünkü bazen farkında olmadan karşımızdaki birşeylere alınmış kırılmış olabiliyor tepkisinide böyle gösteriyor uzaklaşarak.eğer senden kaynaklı bir şey yoksa yapacak bir şey yok şükret sana zarar vermeden senden uzaklaşmasına...çünkü en sevdiklerimiz genelde en zayıf yerimizi bildiği için ordan vurup sonra uzaklaşırlar..

En yakin arkadasim benim araciligimla sevdigi cocukla bir iliskiye basladi benimde karsima o zamanlar sevebilecegim biri cikmamisti ve bu cok deger verdigim insan bana " ya bir sevgili bul yada hayatimdan cik " dedi bana. İliskisine benim sayemde baslamasina ragmen beni kiskanmis sevgilisinden. O gunden sonra yalniz daha mutlu oldugumu ve kimseye ihtiyacim olmadigini anladim. Seninde kimseye ihtiyacin yok uzulmeye degmez.

arkadaş derken?
bu tarz davranan birine benim bildiğim arkadaş denmez, başka bir şey denir.

Uzmeyin kendinizi lutfen :[ demekki karakteri buymus da imkani yokmus imkan bulunca karakteri dokulmus ortaya boyle biri dostunuz olsa ne olur olmasa ne olur hatta olmasa daha iyi olur...

arkadaş derken?
bu tarz davranan birine benim bildiğim arkadaş denmez, başka bir şey denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…