Evet öyle yapıyorum artık anladım ki herkes bi gün gidermiş geriye bi tek ailen kardeşlerin kalırmışüzülmeyin kendi karektersizlikleri kendi dostunuz kendiniz olun. dışarı çıkmak içinde illa arkadaşa da gerek yokki annenizle çıkın yada kardeşleriniz varsa onlarla takılın. benim o şekilde ya annemle ya kardeşlerimle yada kuzenlerimle takılırım dışardan kimseyi doğru düzgün almayız aramıza.
Senin butcen yetmiyorsa, arada bir oda sana uygun sekilde plan yapabilirdi.... Belki de bekarsin diye gorusmuyordur. Bekar her kadini yuvasina tehdit olarak goren kadinlar var.onların gittiği yerlere benim bütçem yetmiyor öyle insanlarla takılıyor oysaki önceden öyle biri deildi o bize gelirdi ben ona giderdm beraber pazara giderdik ufak şeylerle mutlu olurduk.
aynen öyle canım herkes gelip geçici sevdiğin adam bile birgün seni yarı yolda bırakır ama anne baba kardeş asla. anneme çok teşekkür ediyorum bu kadar çok kardeş olduğumuz için onlar varken kimseye ihtiyaç duymuyorum.Evet öyle yapıyorum artık anladım ki herkes bi gün gidermiş geriye bi tek ailen kardeşlerin kalırmış
çok sevdiğim bir kız arkdaşım vardı.evli idi ben bekarım aramız çok iyi idi.her sırrımı söylerdm.ama arkadaşım şu an beni aramaz oldu sebebide daha zengin insanlarla takılıyor.beni resmen dışlıyorlar bi kaç kişide dahil bu gruba tanıdığım şimdi selam vermez oldular.kıskanmıyrm asla ama benim suçum onlar gibi lüx bi hayatımın olmaması anlamadımüzülüyrm bu duruma annemde üzülme diyor ama gerçekten kafama çok takıyorum bir zamanlar çok sevdiğim arkadaşım tepeden bakar oldu bana
çok sevdiğim bir kız arkdaşım vardı.evli idi ben bekarım aramız çok iyi idi.her sırrımı söylerdm.ama arkadaşım şu an beni aramaz oldu sebebide daha zengin insanlarla takılıyor.beni resmen dışlıyorlar bi kaç kişide dahil bu gruba tanıdığım şimdi selam vermez oldular.kıskanmıyrm asla ama benim suçum onlar gibi lüx bi hayatımın olmaması anlamadımüzülüyrm bu duruma annemde üzülme diyor ama gerçekten kafama çok takıyorum bir zamanlar çok sevdiğim arkadaşım tepeden bakar oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?