• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkdşlr ALLAHIN izni ile bugünleride atlatıcağız.Uğurlu gelsin bu topik hepimize inş.

Benim yaşlandığımı düşündüğün gün (ihtiyarladığımda) sabırlı ol lütfen ve beni anlamaya çalış!
Yemek yerken üstümü kirletirsem lütfen kızma!
Sana bir şeyler öğretmek için nasıl çırpındığımı, bıkmadan, usanmadan uğraştığım o günleri hatırla!
Sen küçükken, uyuyana kadar sana aynı hikâyeyi bilmem kaç defa tekrar tekrar okumak zorunda kaldığımı hatırla!
Yeni teknolojiler karşısındaki cahilliğimi görürsen bana zaman tanı; beni yüzünde alaycı bir gülümsemeyle izleme!
Bazı zamanlarda unutkan olursam yahut konuşmalarımızda ipin ucunu kaçırırsam lütfen hatırlamam için gerekli zamanı bana tanı; hemen sinirlenme! Çünkü asıl önemli olan senin yanında olabilmem ve beni dinliyor olmandır.
Ben sana bir sürü şeyi nasıl yapacağını gösterdim!
Yaşlı bacaklarım yürümeme izin vermediğinde bana elini ver! Tıpkı, benim sana ilk adımlarını atarken verdiğim gibi.
Bir gün beni anlayacaksın.
Senin yanında olduğumda üzgün, kızgın ya da güçsüz hissetme kendini. Benim yanımda olmalısın, beni anlamalısın ve bana yardım etmelisin.
Benim için yaptıklarını, ya bir gülümseme ya da senin için her zaman taşıdığım çok derin sevgiyle duâ ederek geri ödeyebilirim ancak.
Seni çok seviyorum ve hep seveceğim; bunu sakın unutma!
Sana yaptıklarımı ve sevgimi hep karşılıksız yaptım!
Şimdi beni anladın mı yavrum?.*:31::31::31::31::31::31::31::31:

günaydın kızlarr:3:
herkese mutlu pazarlarrrrrrr:2:

kızlar bugün regli oldumm :ssz:
buay beklemiyordum zaten ama yinede içim burkuldu :ssz:
salı günü dr.a gidicemm:2:

günaydın kızlarr:3:
herkese mutlu pazarlarrrrrrr:2:

kızlar bugün regli oldumm :ssz:
buay beklemiyordum zaten ama yinede içim burkuldu :ssz:
salı günü dr.a gidicemm:2:

sanada canım benim nasılsın bakim üzülme benimde geldi yani nolmuş dünyanın sonumu sanki bak sninde geri geri gelmeye başlamış belkide hazırlanıosundur inşallah

sanada canım benim nasılsın bakim üzülme benimde geldi yani nolmuş dünyanın sonumu sanki bak sninde geri geri gelmeye başlamış belkide hazırlanıosundur inşallah

saol cnm bugün biraz mutsuzluk war içimde :ssz:canım sıkılıyoo işte herzamanki duygularr ...
allah hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşatsın bizleree:5:
sen nasılsınn gülümm

saol cnm bugün biraz mutsuzluk war içimde :ssz:canım sıkılıyoo işte herzamanki duygularr ...
allah hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşatsın bizleree:5:
sen nasılsınn gülümm

sıkma lütfen canını ben iyiyim eve verdm kafamı hiçbişi düşünmemeye çalışıorum yoğunluk var anlıcan dedin gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun zamanı varrrrr

merhaba arkadaşlarr :3:
Her ayı bir umutla geçiriyoruz...korkular,endişeler,hüzünler,mutluluklar.....
Yüce rabbimin izni ile bu topiğin uğuru ile kucaklarımız dolar inşallahhh:16:
Bolbol hamiş dolması dileğiyle.....

Benim bat 25-26 nisan bakalım kısmetimizde ne çıkıcak....

yeni bat listemiz
mood ----------25 nisan
belinaysu-------10 mayıs
bluegirl1---------30 nisan-2 mayıs

kıs hayırlısı olsun topiğin aşk olsun topiğn varmış haberim yok :50:yeni gördüm :53:

"egemenlik kayıtsız şartsız milletindir,bugünün çocuğu,yarının büyüğüdür diyen yüce ata'mızı saygı,rahmet ve minnetle anar,tüm çocuklarımızın bayramını kutlarız...........

bazen düşüyo ewet kimsecikler olmayınca ...
bende ewe yeni girdim ATATÜRK DÜŞÜNCE DERNEĞİNİN ÇAY PARTİSİ WARDI ORAYA GİTTİM BAYA Bİ EĞLENDİKK ....
SEN NASILSIN GÜLÜM NERELERDESİNN

Ohh iyi olmuş canım senin adına sevindim ne yaptınız kız halay mı çektiniz yoksa:27:

Evet buradayım canım ohh ne güzel misafirin varmış
Sen git onlarla ilgilen canım öpüyorum seni aeo:54:

Back
X