arkladaşlar yarımlarını bekliyorum lütfen

biz kocamla ilişkiye girdikten sonra kocam içime boşalıyo ama ben ilişkiden sorna yağaı kalkınca sıvının yarısı dışarı akıyo yada daha fazları bilemiyorum sizdede oluyo mu nolur yardımcı olun lütfen acil cevaplarını bekliyorum:utangac:

canım eğer bebek düşünüyorsan bi süre sırt üstü yat yinede yarısı akar.spermmin hepsi kalmıyor bi miktarı kalıyor içerde mutlaka akar dışarı

canım akması normal... ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma en az yarım saat uzanmak gerekiyormuş ve vajinal duş olmayacakmış veeeeeeee en önemlisi kafana takmayacakmışsın inş hamiş kalırsın en kısa zamandayerimseniben

normal..ilişki sonrasında hemen ayağa kalkarsan akar..her kadın için böyledir...eğer hamilelik planlıyorsan ayaklarını yükseğe kaldırarak bir süre yat, ayağa kalkma...gerçi bir probleminiz yoksa ayağa kalksanda kalkmasanda hamile kalırsın...ama için rahat etsin diye söylüyorum...panik yapacak bişi yok...

Ister Yat Ister Kalk Canim Boşalma Olur Olmaz Spermler Yolunu Buluyo Zaten O Akan şeyde Sperm Değil Spermlerin Içinde Yüzdüğü Sivi Ben Yatsam Bile Akiyodu O Yüzden Bunu Kafana Takma Bu çok Normal Bişi Herkezin Ki Dişari Akiyo Tatlim.

gidecek başka yeri yokki spermlerin içeri bile kaçsa bi süre sonra geri gelir.ayrıca spermler çok hızlı hareket ederler yatmaya bile gerek yok.yumurta alacağını milyonlarca spermin içinden anında alır zaten

evet bencede ben hamile kaldığımda hiç yatmamıştım hemen tuvalete koşmuştum1-2 ay sonra olsun istiyodum neyse benim bebiş meğer yerini bulmuş bileee

biz kocamla ilişkiye girdikten sonra kocam içime boşalıyo ama ben ilişkiden sorna yağaı kalkınca sıvının yarısı dışarı akıyo yada daha fazları bilemiyorum sizdede oluyo mu nolur yardımcı olun lütfen acil cevaplarını bekliyorum:utangac:

canım hemen ayağa kalkmaman lazım zaten..dr.um bile ısrarla her defasında üstüne basa basa söylüyorki ilişkiden sonra en az 1 saat sırt üstü yatmalısın...gerçi yine bi kımı çıkıyor ama artık onlar işe yaramayan kısmı..yola çıkan çıkmış oluyor..a.s.

gidecek başka yeri yokki spermlerin içeri bile kaçsa bi süre sonra geri gelir.ayrıca spermler çok hızlı hareket ederler yatmaya bile gerek yok.yumurta alacağını milyonlarca spermin içinden anında alır zaten

malesefki canım anında almıyor..bizim çok kısa yol diye düşündüğümüz bu yol aslında spermlere göre çok uzak..1 sperm normalde yumurtaya tam 2 saat sonra ulaşır..aşılama neden yaparlar direk tüpün başına bırakıyolar spermleri..1 saat kestirme sağlıyolar...ve bütün dr.larda kalkılmaması taraftarı..kendi dr.da dahil..ama tabiki hemen kalkanlarında tutabilir yani..ama maden olmuyor bebek belki sperm azlığı var..yatılması en iyisi..ve hemen gidip vajinal duş alınmasıda sakıncalı spermleri öldürüyor..

akması çok normal yerçekımı dıye bısey var çünkü.sırt üstü biraz yat sonra gıden gıder kalan saglar sizindir:roflol:
:dance::dance:
ne olacak ya onca sıvı içeride hapis mi olsun yolunu buldumu çıkacak elbet..hamiş kalmak için yatmana da lüzum yok ama eşinde sperm hareketliliği sorunu varsa 15 dak .kadar yatabilirsin ..hamiş kalacak olduktan sonra bakire ikende kalınabilir..benim işyerimde bir kız bakire olduğu halde hamile kaldı ve doğum yaptı..

canım bebek düşünüyorsan belinin altına yastık koy yarım saat yat yastığı çıkar kalkma sabaha kadar dene bakalım umarım kalırsın hamiş tez vakitte.................

:dance::dance:
ne olacak ya onca sıvı içeride hapis mi olsun yolunu buldumu çıkacak elbet..hamiş kalmak için yatmana da lüzum yok ama eşinde sperm hareketliliği sorunu varsa 15 dak .kadar yatabilirsin ..hamiş kalacak olduktan sonra bakire ikende kalınabilir..benim işyerimde bir kız bakire olduğu halde hamile kaldı ve doğum yaptı..

vah o kızın halıne onun yerınde olmak istemezdımmmALLAH kımsenın basına vermesın

Back
X