arkuat uterus rahim şekli ile erken doğum yapıp bebeğini kaybedenler ne yaptı?

aradan baya zaman geçmiş ama ben bu soruya cvp arayanlar için yazayım.benimde rahim şeklim arkuat.ilk hamileliğimde 7 aylık doğum yaptım.980grdı.ve zorlu geçen 3 aydan sonra yaşadı Hamdolsun.şimdi 4 yaşında yavrum.ilk hamileliğşmde iş yapmadım ama devamlı kanama oldu.yol bile yürüyemiyodum kanama başlıyordu.çok zor hareketsizliğe mahkum oluyorsunuz ama evlat sahibi olmak istiyorsak dayanmak zorundayız her şeye.2. de kendime biraz güvendim ama çok yanlış yaptım camları sildim ve akşamına kanamam başladı bir gün sonrada yavrumu kaybettim.doktorunuz ameliyat diyorsa dikkate alın ama onun dışında devamlı yatmanız gerekiyor.

kızlar bugun rahim filmi çekıldım doktor hıc bır sorun yok rahmın bebek ıcın yeterlı boyutta dedi kubbesı bıraz çökükdü merak edip netten hsglere bakdım benımkıyle ortusenın ısmı arkuat uterus sorun yok dedi ama merak ettim sıkıntı yaşayan oldu mu

. Arkuat uterus (Çengel rahim)Tek bir rahim ve tek bir rahim içi mevcut olup rahmin tepesinden yaklaşık 1.5 cm’lik bası söz konusudur. Genellikle yeterli rahim içi hacim mevcut olduğundan dolayı düşük ya da erken doğum gibi komplikasyonlara neden olmaz

canım merhaba bende bır hafta önce ameliyat oldum (histeroskopi yöntemi ile) arkuat uterus ( yanı rahimin kalp şeklinde olması) teşhisiyle . baska hiç bir sıkıntım yoktu ama yınede bu ameliyatı göze aldım sana da tavsiyem cok basit bir operasyon oldugu için eger doktorunda tavsiye ediyor ise ameliyatını mutlaka ol ben aynı gün ayaga kalktım . ayrıca bu histeroskopi yontemıyle yapılan bır operasyon bu operasyon ile belkıde rahim içine girip bakıldığı için baska sebepler de varsa müdahele ediliyor mesela bende sadece arkuat uterus için oldum ama operasyon sırasında rahim içinde polipler gözlenmiş ve yapışıklıklar da varmış polipde bazen düşük sebebi olabiliyor . inşaallah yardımcı olmuşumdur ALLAH herkezin yar ve yardımcısı olsun

1. canım merhaba bende bır hafta önce ameliyat oldum (histeroskopi yöntemi ile) arkuat uterus ( yanı rahimin kalp şeklinde olması) teşhisiyle . baska hiç bir sıkıntım yoktu ama yınede bu ameliyatı göze aldım sana da tavsiyem cok basit bir operasyon oldugu için eger doktorunda tavsiye ediyor ise ameliyatını mutlaka ol ben aynı gün ayaga kalktım . ayrıca bu histeroskopi yontemıyle yapılan bır operasyon bu operasyon ile belkıde rahim içine girip bakıldığı için baska sebepler de varsa müdahele ediliyor mesela bende sadece arkuat uterus için oldum ama operasyon sırasında rahim içinde polipler gözlenmiş ve yapışıklıklar da varmış polipde bazen düşük sebebi olabiliyor . inşaallah yardımcı olmuşumdur ALLAH yar ve yardimcin olsun

Back
X