Elektrikli Süpürgeler Arnica hydra plus

fatmaab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
11
0
36
50
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ;
Elektrik süpürgem bozuldu yeni elektrik süpürgesi almam lazım. Bana yardımcı olunrsanız sevinirim Arica Hydra plus ve Arnica hepatech kullanan var mı menun musunuz iksi arasında kaldım çekim gücü yüksek uygun bir süpürge almam lazım. ACİL Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlaaaar.

benimde süpürgem bozuldu yaptırsammı yenısını mı alsam bılmıyorum. evlenırken aceleyle almışım mağazada sadece arnıca hdyra vardı. hayatımda gördüğüm en kötü süpürge 2 sene yenı doldu paslanmadık metal parçası kalmamış içinde. o kadar amatörce tasarlanmış kı, annemin evınde temizlik robotu vardı onu beğenmezdim bunu kullandıktan sonra o bana uzay mekiği gibi geldi. bı kadar hantal işe yaramaz bi makıne daha olamaz heralde. ağır temizlemesi zor. iyi çekmıyor hemde. ben süpürgenın zaten halı yıkama özelliğini de kullanmıyorum yıkamaya verıyorum. bence daha kalıtelı bişiler bak, yoksa 2 senede heba olur gider. kayın valıdemın kı bosch mesela hem küçücük hem kablosunu içine cekıyor filan eskı bişi ama nasıl süpürüyor:)

nilmooncum teşekkür ederim canım yorumun için anneninki arnica hydra plus muydu. ne biliyim yaa herkes çekişini beğeniyo fiyatı da uygun diye tercih sıramın başına koymuştum ama şimdi bilmiyorum daha iyi uysun suya çeken önerebilceğiniz ürün var mı arkadaşlar bugun yarın siparişini vermem lazım.

ben arnica nın hydra rain plus halı yıkama mak. kullanıyorum çekiş gücü gayet iyi fiyatıda çok uygun tavsiye ederim eğer sadece süpürge olarak kullanacaksanız arnica bora alabilirsiniz ödüllü bi ürün

Arnica nasıl kullanılıyor anlatabilir misiniz? Eşim bekarken :52:almış, kullanma kılavuzunu da atmış. Toz torbasız nasıl kullanılıyor? Kocaman gövdesine su mu doldurmam lazım? Bir sürü de ucu var. İçinde su varken hareket ettirmemek mi gerekiyor, hareket edince kendiliğinden kapanıyor çünkü.

nefret ediyorum bu makinadan, işinden çok gürültüsü var.

Back
X