Arow dan çizme aldım. çok pişmanım..

kelebek2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
213
0
46
Diğer
arow dan bir çizme aldım. eşref saatime denk geldi. şimdi pişmanlıktan kuduruyorum. resmini çekmediğim için ekleyemiyorum. ama merak edenler için arowun sitesine giriyorsunuz. binici western modellerden 2. sayfadaki son çizme. açık renk olan. yav ben bu rengi nerede kullanıcam. bir insan bu kadar mı saf olur. ne yapacağım şimdi ben. var mı fikri olan.

aman canım ya bi tek rengi yüzündense bence dert etmeye değmez sonuçta çamurun içinde mi yürüceksinki hiç sıkma canını

Merhaba canım. sayende arow un çizme ve bot modellerinide incelemiş oldum :) aralarda birkaç tane hoş çizmede beğendim..
Senin aldığın modele gelince aslında rengini beğendim fakat modeli çok sade beni pek cezbetmedi..Bu yıl tokalı yani biraz süslü çizmeler moda..''Bu rengi nerede kullanıcam'' demenede bir anlam veremedim çünkü kotlarla bile hoş durabilen bir renk bu ve uygun çanta seçimindede zorlanacağını sanmıyorum..
Gerçi içine sinmeyen birşeyi nasıl kullanabilirsin ki..Değiştirme şansın yok mu peki?

Çizmeye bakmadım ama rengini beğenmiyorsan ver bir ayakkabı tamiri yapan yere rengini istediğin bir renk yapsınlar. Benim de böyle bir çizmem vardı rengi açık kahverengiydi hiçbir şeye uymuyordu siyaha boyattım çok güzel oldu.:CüvCüv:

tokalı kahve, siyah ve taba rengi çizmelerim var. o nedenle biraz sade olsun istedim. yarın aldığım yere götürücem. aslında aynı modelin grisi vardı. numarası yoktu. bu rengini birt deneyeyim dedim. basiretim bağlandı sanki. acaba söylesem istediğim rengin numarası başka bir mağazdan falan isteyebilirler mi.

aaa olurmu ki öyle. ya rengi güzel olmazsa. yada akarsa.

modelerini ben begeniyoorum kalitesinii bundna 5 yıl önce denemiştim kışlık bi çizme aalmıştım siyah..yagmuru soguyu aykalrımaa geçireincee bi daha ugramdım..ama son bahar ayı için alınıp giyilcek modelri varrr

işe arabayla gidip geliyorum yağmurdan çamurdan pek etkilenmiyorum. bu rengi başka hangi renklerle kombine edebilirim. gri daha mı kullanışlı olurdu acaba.

benim servisim var ama sonuçta uçarak yürümüyoruz .....tabikiii...ama sonucu söylersek ben memnunum...

bence rengi gayet güzel,neyin altına istiyorsan çek çizmeleri.her renge uyumlu olur.
en önemlisi farklı...

içine sinsin bence,güle güle giy :) opuyorumnanaktan

2007 yılında ben de arrow dan çizme alma gafletinde bulundum pişmanım çünkü iki kış boyunca toplamda 6 ay bile giyemeden altı açıldı (

bence baska renge felan boytama boyatcaksan kahveye boyat,ama kotlarla guzel olur sade ve şık

valla ne diyeyim içimi rahatlattınız. bir ara grisiyle değiştireyim dedim. tabi numarası geldiyse. ben bunu aldığımda yoktu. ama grisi süet. yani kullanımı daha zor. aman dedim. alınmış alınmıştır. yokse bulabilirsem grisi daha mı iyi olur..

bnce çizmelerin çok hoş. ztn diğer renk çizmelerin de varmış. bu da değişik olsun ne güzel işte. güle güle kullan. ha bide kaça alın çizmeleri cnm?

bnce çizmelerin çok hoş. ztn diğer renk çizmelerin de varmış. bu da değişik olsun ne güzel işte. güle güle kullan. ha bide kaça alın çizmeleri cnm?

çok teşekkür ederim. çizmeleri 79 a aldım. arowda bir de kampanya vardı. taksit yaptırırsan çanta hediye ediyorlar. kullanıcam artık. içime sinmeye başladı yavaş yavaş. dar kotlarımla falan giyerim. hoş durur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…