- Konu Sahibi kelebek2005
-
aman canım ya bi tek rengi yüzündense bence dert etmeye değmez sonuçta çamurun içinde mi yürüceksinki hiç sıkma canını
Merhaba canım. sayende arow un çizme ve bot modellerinide incelemiş oldum :) aralarda birkaç tane hoş çizmede beğendim..
Senin aldığın modele gelince aslında rengini beğendim fakat modeli çok sade beni pek cezbetmedi..Bu yıl tokalı yani biraz süslü çizmeler moda..''Bu rengi nerede kullanıcam'' demenede bir anlam veremedim çünkü kotlarla bile hoş durabilen bir renk bu ve uygun çanta seçimindede zorlanacağını sanmıyorum..
Gerçi içine sinmeyen birşeyi nasıl kullanabilirsin ki..Değiştirme şansın yok mu peki?
Çizmeye bakmadım ama rengini beğenmiyorsan ver bir ayakkabı tamiri yapan yere rengini istediğin bir renk yapsınlar. Benim de böyle bir çizmem vardı rengi açık kahverengiydi hiçbir şeye uymuyordu siyaha boyattım çok güzel oldu.:CüvCüv:
valla ne diyeyim içimi rahatlattınız. bir ara grisiyle değiştireyim dedim. tabi numarası geldiyse. ben bunu aldığımda yoktu. ama grisi süet. yani kullanımı daha zor. aman dedim. alınmış alınmıştır. yokse bulabilirsem grisi daha mı iyi olur..
bnce çizmelerin çok hoş. ztn diğer renk çizmelerin de varmış. bu da değişik olsun ne güzel işte. güle güle kullan. ha bide kaça alın çizmeleri cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?