• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arsa sorunu

Ben bileziklerimi bozdurup canakkaleden bi arsa almayı düşünüyorum. ama alınca 5 10 yıl unutucam geleceğe yönelik colugim cocugum icin. bileziklerimin değerı 10 milyarı bulur. 5 milyara bile arsalar var ama ben hepsiyle almak istiyorum. sizce çok mu düşük. yani takmiyorum etmiyorum sevmiyorum da ben takmayı gerdanligim var tek onu takıyorum düğün dernek olunca .bilezikler de evde korkuyorum bankaya da yatırmak istemiyorum .arsa fikri çok hoşuma gitti en azından değerlemese bile satar paramı alırım yine. arsayı adıma alıcam bu arada. ve sizce Çanakkale iyi bi tercih mi ayrıca arsa fikrimi nasıl buluyorsunuz
10 bine nerde arsa var yazda e-bende alıyım trakyada arsa bakıyorum 50 binden asagı yok ki hemen degerlenenlerde degi en az 10 15 yıl

Babamdan 3 tane arsa miras değdi bir evin tek kiziyim arsalar iyi yerde ama satamadik bir türlü satilsa oturdugumuz yerden ev alacağız ama nasip olmadı çok fazla bir vergisi olmuyor arsanın tam bilgim yok babaannem ödediği için Yatırımcı iyi tabi. Toprak kaybettirmez her zaman kazandırır . Bu arada satılık Arsa almak isteyen var mı :KK53: Kütahya tarafından.
İç taraflardan düşünmüyorum ben :)
Maşallah 3 tane arsa çok iyi bi de tek kızsın çok iyi olmuş bi an önce güzel bi ev nasip olur inşallah hepimize

10 bine nerde arsa var yazda e-bende alıyım trakyada arsa bakıyorum 50 binden asagı yok ki hemen degerlenenlerde degi en az 10 15 yıl
10 milyarı geçtim 5 milyara bile var ama gözden cikarcaksin 10 yılı hemen asla değerlenmez ben dediğim gibi Çanakkale tarafları düşünüyorum eşim araştırıyo bende olur olmaz istişare ediyoruz

10 milyarı geçtim 5 milyara bile var ama gözden cikarcaksin 10 yılı hemen asla değerlenmez ben dediğim gibi Çanakkale tarafları düşünüyorum eşim araştırıyo bende olur olmaz istişare ediyoruz
canakkale ama neresi bende arastırıyorum ama 10 bine yer hic görmedim böyle biseyde direk belediyey gidip sorucaksın tarla mı arsa bag bahce mi diye arsa olan yapılar 10 bine yok o yuzden bölgesin sordum bende bakıcam

canakkale ama neresi bende arastırıyorum ama 10 bine yer hic görmedim böyle biseyde direk belediyey gidip sorucaksın tarla mı arsa bag bahce mi diye arsa olan yapılar 10 bine yok o yuzden bölgesin sordum bende bakıcam
Halen araştırma aşamasındayız bakalım hayırlısı

Çanakkale'de yaşıyorum ben ve bizde bu aralar ev yaptırmak için arsa peşindeyiz ama mümkün değil bahsettiğiniz fiyatlara 250 m2 arsa bile yok.
Zeytinlik olabilir belki diyeceğim ama o fiyatlara zeytinlikler de yok ulaşımı kolay yerlerde. Çok uzak köylerde yamaçlarda arazisi zor yerlerde belki diyeceğim ama hevesinizi de kırmak istemem.
3-4 yıl öncesinde fiyatlar çok daha uygun iken İstanbul'dan görmeden, toprağı işlemeden, sadece yatırım diye alanlar sayesinde fiyatlar uçtu buralarda. Şimdi bir de köprü yapılacak bütün bunlar çok etkiledi buraları.
Köylülerin dilinde İstanbullular buralardan yer alıyo, akın akın arsa tarla bakmaya geliyor var ve daha dün kendi içlerinden 5 bine aldıkları tarlaları 20 bine satıyorlar.

Halen araştırma aşamasındayız bakalım hayırlısı
herkez soruyo nerden oldugunu neden yazmıyosun kamaoyu arastırması falan mı bu ısrarlara soranlar zaten oralarda oturan orayı bilen insanlar biz hic 10 bine yer görmedij sır gibi saklıcana söyled ebizde bileiiim

İç taraflardan düşünmüyorum ben :)
Maşallah 3 tane arsa çok iyi bi de tek kızsın çok iyi olmuş bi an önce güzel bi ev nasip olur inşallah hepimize
İnşallah satılık yazdık emlakçı da verdik haber bekliyoruz artık inşallah biran önce satılır . Bence 10 bine buluyorsaniz düzgün biyer kaçırmayın derim.

5 yada 10 milyara arsa mı ?
Buralarda dönümü 500 milyardan başlıyor da . .
:deli:

Bu konuda bilgim var zaten gidip gorucez bakcaz bi de nette yazıyor zaten imarlı mi değil mi eşim ilgileniyor o konuda ve ben bankaya atıp oraya her sene para verecegime vergisini öderim bana bu daha mantıklı geliyor çünkü bankaya atmak istediğimde belli bi miktar veriyormuşüz bi de ben de bankaya para vermek istemiyorum
Yani ne biliyim sizlere de danışmak istedim öyle merak ettim açıkçası
Bankaya yyatırdığınızda sizden. Bir ücret aş almazlar bankaların altın günleri oluyor eksperler gr olarak değerini hesaplıyor ve o gr sizin altın hesabınıza yatırılıyor bozdurmak isteyince de o günün altın kuru ile alımveya satım yapabilirsiniz

herkez soruyo nerden oldugunu neden yazmıyosun kamaoyu arastırması falan mı bu ısrarlara soranlar zaten oralarda oturan orayı bilen insanlar biz hic 10 bine yer görmedij sır gibi saklıcana söyled ebizde bileiiim
Ne diyosun sen ya iyi misin ...
Her mesajımda yazmışım zaten Çanakkale düşünüyoruz eşim bakıyo diye
Allah im ya Rabbim ya polemik mi yaratmak istiyorsun sen ne biliyim ben canakkaleyı sahibinden.com dan kafamıza göre canakkaleden her yere bakıyoruz belli bi yer yok aç da bak çok mu zor ! Densiz ya

İnşallah satılık yazdık emlakçı da verdik haber bekliyoruz artık inşallah biran önce satılır . Bence 10 bine buluyorsaniz düzgün biyer kaçırmayın derim.
Açıkçası canakkaleye hayatımda hiç gitmedim burda bi tane densiz sanki ben oranın yerlisiymisim gibi yazmış kimseye yalan borcum da yok açar bakar netten o kadar basit araştırsın ben nasıl arastiriyosam 5 milyara bile var arayan bulur
Çanakkale diye Eşim ısrar etti orası yine ucuz yerler var dedi tmm dedim bende ben anlamam öyle arsa işlerinden eşime bırakıyorum o bakıyo netten bana da gosteriyo köyler de falan var ama o kadar çok baktıkça hangi birini söyleyim yani sitesine kadar söylemişim aç bak yani çok mu zor akşam akşam zaten yorgunum iyice sinir oldum ya
Valla burda hiç bi konu açmaya gelmiyo artık
Kadinlar kulubu kadinlar destek olacağına hep köstek kadındır zaten kadının düşmanı diye boşuna demiyolar ..
Lafilm size değil yanlış anlamayın ben sadece mesajınıza cevap verecektim ama sinirlerim bozuldu bayagi dolmuşum :)
İnşallah Allah gönlümüze göre versin

Ben bileziklerimi bozdurup canakkaleden bi arsa almayı düşünüyorum. ama alınca 5 10 yıl unutucam geleceğe yönelik colugim cocugum icin. bileziklerimin değerı 10 milyarı bulur. 5 milyara bile arsalar var ama ben hepsiyle almak istiyorum. sizce çok mu düşük. yani takmiyorum etmiyorum sevmiyorum da ben takmayı gerdanligim var tek onu takıyorum düğün dernek olunca .bilezikler de evde korkuyorum bankaya da yatırmak istemiyorum .arsa fikri çok hoşuma gitti en azından değerlemese bile satar paramı alırım yine. arsayı adıma alıcam bu arada. ve sizce Çanakkale iyi bi tercih mi ayrıca arsa fikrimi nasıl buluyorsunuz
Mantıklı ama iyi araştırmalısın banka daha mantıklı gibi

Back
X