Slm arkadaslar
Oyle buyuk bi sorunum varki artik isin icinden cikamiyorum .
Ben kucuk eltimle cok yakin oturuyorum . Buyuk eltim 30 km ileride baska bi yerde kayinvalidem ise farkli bir sehirde .
Benim derdim kucuk eltim artik biktim bunaldim, patlama noktasindayim .
Eltim benden 2 sene once tasindi buraya hic kimseyle diyalog kurmamis, gidip gelmemis oturmamis daha dogrusu evinden cikmamis evinede kimseyi kabul etmemis taki ben buraya tasinasiya kadar..ama face bookdan herkesle arkadas herkesle canim cicim ama kimseyle bire bir diyalogu yok. Ben buraya tasindigimdada zaten burda bi kac tane samimi arkadasim vardi onlarla gorusmeye basladim . Onlarin sayesinde bir cok kisiyle tanistim gidip gelmelere basladik. Ilk zamanlar eltimide cagirdim,her gittigim yerdeki kisiler hakkinda esine ve kayinvalideme kotu yorumlar yapmis ama yuzlerinede oyle yalakki gordukce tiksiniyorum bunlarda benim kulagima geldi artik bendehic bi ortama cagirmamaya basladim . Ama kiz catliyor benim nereye gittigimin, bana kimin geldiginin derdinde . Nerde ne kadar harcadigimin ne aligiminin derdinde surekli bunuda oyle bi arastiriyorki hep cevremdeki diyalogu olmayan insanlara soruyor bir sekilde yada kucuk gorumceme soruyor ve her seferinde bunlar benim kulagima geliyor ve haliyle sinirim bozuluyor . Sanki surekli biri beni gozetliyor gozetlemekle kalsa yine iyi kayinvalideme hersey yansitiliyor . Kayimvalidem evden cikmayan asosyal bi tip sadece cocuklari yaninda olsun torunlari yaninda olsun hatta kocaman bi ev alinip maile beraber otursun heralde dunyada ondan mutlusu olmaz boyle bi insan . Ben ne zamanki bi yere cikayim elti duysun hemen yetistiriyor ve aninda telefon geliyor kizim evde yoksun nerdesin? Kimdesin? Eltini niye cagirmadin ? vs vs vs ..
Kac kez anlattim gittigim yere gitmek istemiyor evine misafir kabul etmiyor kimsede onu istemiyor diye
Kadinin derdi bosver sen milleti beraber oturup kalkin size sizden baskasinin faydasi yok mantiginda ..
Acikca eltinle konusun demeyin bu imkansizgibi birsey . Laftan anlayacak biri degil surekli imalarla dolu acikca iki lafi bi araya getirip soylemez ve dinlemez sanki sevgi pitircigi surekli canim cicim bi tip. Olayi cok buyutur kaynim kayinvalidem herkes isin icine girer ve esimde haliyle olaya karisir . Ben esime herseyi anlatiyorum o istedigini yap gez toz ama kotu olma annemi benim uzerime gonderme cenesinden kaprisinden kurtulunmaz diyor .
Cok uzattim ama anlat anlat bitmez
Size en son beni patlatan ornegi veriyim
2 haftadir bir arkadasim ismi mine baska bir arkadasa gitmek istiyordu . Gitmek istedigimiz arkadas eltiminde benimde eslerimiz dolayisiyla tanidigimiz biri .ismi elif Eltim bu hafta bana cocuklari birakmak istedigini bi kac isi oldugunu soyledi . Bende bu hafta bir gun mine elife bebek gormeye gitmek istiyor elifi ayarliyacagim ona gore bi gun musait degilim ama diger gunler bakabilirim dedim . Tamam dedi sonra sen hic vakit kaybetmeden mineye msj at . Elife gitmek istiyormussun ben ayarliyim gidelim demis . Minede zannediyorki ben onu basimdan savmak icin onunla gitmemek icin eltime soyledim . Sonra banada eltimden msj geliyor mine bana dediki elifi ayarlada beraber gidelim yani ona ayri yalan bana ayri yalan . Sanki biz kizla hic konusmuycaz sonra dun mineyle konusuyoruz ve eltimin yalani ortaya cikiyor.
Msj attim ben yarin elife gelmiyorum cunku baska bi randevum var mineye soyledim gelmeyecegimi diye . Yani anladiki yalani ortaya cikti . Ama yuzsuz sadece sen bilirsin yazmis . Daha fazla yuz goz olmak istemiyorum . Sen niye herseye burnunu sokuyorsun yaz diyor seytan ama olay buyuyecegi icin seslenmiyorum . Insan olan anlar ama insan olmadigi icin isi arsizliga vurup devam ediyor
Bu inanin en basit ornek daha neler nelervar . Acikca konusup kotu olmadiktan sonra hic birsey hallolmaz bunun farkindayim
insanların hayatlarınıza bu kadar müdahale etmesine
bu kadar içinde olmasına nasıl izin veriyorsunuz da bu hale geliyorsunuz anlamıyorum?
ne cesaretle size hesap sorabiliyorlar, akıl verebiliyor
demek ki sizin duruşunuzda ve tavrınızda da tavizler var.
size neredeydin diye soran kayınvalideye sana ne deyin bir kere bakalım bir daha soruyor mu?
eltinizden bu kadar yakınacağınıza görüşmek istemiyorum. iki yüzlüsün haz etmiyorum senden diyin
anlamıyor mu bir kaç kez tekrar edin ve kararlı olun.
bu kadar şikayetçiyseniz kesin irtibatı kurtulun.
5 senedir evliyim. 5 senedir eşimin ailesinden tek bir kulla görüşmedim
isteyince oluyor yani, olmuyor diye bir şey yok.
yeter ki siz onları hayatınızdan çıkarmak konusunda kararlı olun.
size çıkarın demiyorum ama mesafe konabilen bir şey sonuçta.
sevgili Amonra inan her zaman öyle olmuyo, yani senden bi taviz gördü diye hayatına dalmıyo insanlar,bak ben eltimi nikahlarında görmüştüm ki ben o zaman eşimle sevgili idim, arada bi görüşme konuşma vs olmadı neyse biz evlendik 3 gün sonra Batmana geldik o 3 gün Ankarada otelde kaldık kurulu bi evimiz olmadığı için, sonradan ben duyuyorum ki hatun düğünden sonra nerde kalacağımızı nerde yatacağımızı falan dert etmiş kendine yani sen 18 yaşında düşündünde ben 26 yaşında nerede kalacağımı düşünemedim mi, ama işte bazı insanlar durumdan vazife çıkarıyolar kendilerine
Ben bu konuda şunu anladım sadece;
Elti ve k.valide asosyal,evden çıkmayan,kimseyle görüşmeyen ve iki kelimeyi bir araya getiremeyen karakterler.
Konuyu açan kişi ise;
Sosyal,herkesle iyi geçinen,gününü gezerek tamamlayan,çokça arkadaşı olan,çok ama çok sosyal bir kadın..!
Ee marifet mi şimdi bu?
Unutmayın!Nerede çokluk,orada...b!
Kendinizi sürekli yüceltmiş,elti ve k.validenizi küçük göstermişsiniz nedense.
Günümüzde çoğu kişi genelde yalnızlığı seçiyor,kim kimin kuyusunu kazıyor belli değil.
Herkesin bir yaşam şekili vardır,kimse sizin gibi kadınlarla gezmek,gün geçirmek zorunda değil.
Madem bu kadar rahatsızsınız,açıkça 'size ne,sana ne,kimseyi ilgilendirmez' demeyi öğrenin..
tabi canım ilki karşı tarafın densizliği sonrakiler bence tavizdir.
zamanında verilmeyen tepkiler sonrasında pek bir şey ifade etmiyor benim gördüğüm o.
kendilerinde bir vazife görürler iki görürler üçünde yerler paparayı olmadı dört, beş..
sonra duracakları yerleri bilirler, öğrenmeliler yani.
bilmiyorum ben başarabildiğim için belki de bana tuhaf geliyor.
şu kk da gelin, görümce, elti muhabbetini hiç anlamadım ben.
anlaşamıyorsan, saygı duymuyorlarsa görüşmezsin, eşimin ailesi olmaları
ekstra ayrıcalık tanımaz bana göre
bizde küsüştük sorun öyle çözüldü eşimde abisiyle küs zaten, kafam rahat ama hoş bişey mi küslük tabiki değil keşke herkes sınırını haddini bilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?