Art arda düşük

gulcanguler

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
32
54
8
35
Merhaba 1 yıl içinde art arda 3 tane düşüğüm oldu adetim geçiyor 3 4 gün sonra test kan da hamile oldgumu öğreniyorum fakat 2 3 gün geçmeden düşük yapıyorum sonuncuda kese de olmustu değerim 1827 ydi ertesi gün oda düştü bu konu hakkında fikri olan var mı acaba

Pıhtılaşma testi kromozom analizi vs. Yaptırın geçmiş olsun Rabbim tekrar yasatmasin

Merhaba 1 yıl içinde art arda 3 tane düşüğüm oldu adetim geçiyor 3 4 gün sonra test kan da hamile oldgumu öğreniyorum fakat 2 3 gün geçmeden düşük yapıyorum sonuncuda kese de olmustu değerim 1827 ydi ertesi gün oda düştü bu konu hakkında fikri olan var mı acaba
Canım kimyasal gebelik yasamıssın bende gecen hafta aynısını yasadım bende 2 kere ard arda düşük yaptım

Canım kimyasal gebelik yasamıssın bende gecen hafta aynısını yasadım bende 2 kere ard arda düşük yaptım
Bundan oncekine kimyasal gebelik dediler değerleri düşüktü sonra Bi kaç güne düştü ama bu seferde değerler yüksekti ve doktor keseyi de gördü ondan aacaaba baska bi skıntı mı var acaba dedim

Bundan oncekine kimyasal gebelik dediler değerleri düşüktü sonra Bi kaç güne düştü ama bu seferde değerler yüksekti ve doktor keseyi de gördü ondan aacaaba baska bi skıntı mı var acaba dedim
İkimizde de kan pıhtılasması var büyük ihtimalle bana doktor unv. Hastanesine git arastırsınlar dedi size de dediler mi

Araştırma hastahanesinin perinotoloji bölümüne gidin bnce riskli gebelik araştırılıyor. Bu arada cok geçmiş olsun

Amin inş gerçekten tam seviniyorsun sonra hayal kırıklığı allahım kimseye yasatmasın
Bende bir senede 2 düşük yaptım çok iyi anlıyorum pıhtılaşma varmış iğne ve ilaçla 3.bebeğim kavuştum çok şükür inşallah Rabbim sizide kavustursun bebeklerinize

Back
X