Art niyet arar mısınız?

2 sebebi var başka birşe düşünmeye gerek yok.

1- Ya çok anasının gözü bi tip bu vaadle birşeyler elde etmek istiyor
2- Ya da çok saf bi tip pek ilişkisi felan olmamış birşey buluncada koala gibi sarılıyor o ilişkiye bırakmak istemiyor hemen olsun istiyor.

bunu önceden ilişkilerini sorarak anlayamazsın çünkü 2 maddede de yalan söyler. yoksa var varsa yok der.

cevabı kendin vermişsin aslında cümlelerinle. olaya olumsuz baktığın belli. mantıklı olan da bu zaten. adamın canı sıkılmış kimi kafalasam diyor galiba.

Evet erkek baskin bir karaktere sahip,her seyin en iyisini ben bilirim havalarinda.Zaten durmadan tekrarladigi sey kiz icin,sessiz sakin beni yormuyor, uyumlu biri.Bu bahsettigim kisi cok sessiz biri degil aslinda su anda ikiside malum cilvelesme dönemindeler gercek kisilikleri biraz geri plana atmislar.

Johnny Deep örnegi cok enteresanmis.Belki de insanlar evlenecekleri insana ilk görüste karar veriyorlardir.Tanima evresi bosunadir :18:

Saf biri degil özellikle bayanlar konusunda kesinlikle degil.Facede simdiye kadar birlikte oldugu bayanlarla cekilmis fotograflarini yayinlayacak zihniyette biri.Ayrica gecmiste asik oldugu bayan tarafindan aldatilmis bu yüzden kadinlara güvenmeyen, baglanma problemi olan biri.Bundan önceki iliskisinin bitme sebebi bile yok.Kizin biriyle ,bir aydan fazla konusuyorlar sonra görüsüyorlar ve adam kiza hic bir sey demeden ortadan kayboluyor.Kiz adamla iliskisinin bittigini faceden ögreniyor bir kac gün sonra.Dengesiz biri,ikili iliskilerde.Bilmiyorum simdi ne olacak.Bir kac hafta sonra bulusacaklar bakalim. :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…