Artan kiralar & sezonluk kiralar

Selenizmir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.108
1.214
48
Merhaba arkadaşlar içimi rahatlatmak için konu açtım
Eşimin iş gereği yazlık yerde yaşıyoruz son 1 yılda kiralar 3 kat arttı ve en önemlisi kiralık ev yok herkes sezonluk yani yaz ayinda çok yüksek rakamlara kiraliyorlar şuan oturduğumuz evden de ev sahibi Ocak ayına kadar süre verdi sezonluk vereceğin başınızın çaresine bakın dedi.
Evi olmayan parası olmayan yaşamasın mi yani onu mu istiyorlar.

Kontratınız varsa sonuna kada direnmenizi tavsiye edebilirim.
Kontrat yok olsa da eşim kötü ayrilmayalim boş ver diyor ama içim de sıkıntı var önümüz kış ve 6+3hamileyim 8 yaşında kızım var

Yazin yazlik icin gunlugu 900 liradan tuttuk.3 5 gunluk icin hadi diyosun otele verecegim parayi eve vereyim ama fiystlar ucuk.

Piyasa oturmaz arkadaşlar, bu ülke düzelmez, düzeldiğini görmeye ömrümüz yetmez en azından. Böyle freni patlamış kamyon gibi çarpa çarpa gidiyoruz işte. Elinde biraz imkanı olan varsa(nakit,altın,döviz vs), borç harç bir şekilde 1 oda da olsa ev almaya bakmalı.

Yazlık yerler öyle ne yazık ki. İçini basit bir şekilde döşeyip sezonluk kiraya vermek daha karlı hale geldi. Sözleşmeniz olsaydı kesinlikle daha uygun bir yer bulana kadar çıkmayın derdim. Bir sonraki evinizi kiralarken bu durum aklınızda olsun ama. Sözleşme yapmadan ev tutmayın. Umarım gönlünüze göre bir ev bulursunuz.

Yazlık yerler öyle ne yazık ki. İçini basit bir şekilde döşeyip sezonluk kiraya vermek daha karlı hale geldi. Sözleşmeniz olsaydı kesinlikle daha uygun bir yer bulana kadar çıkmayın derdim. Bir sonraki evinizi kiralarken bu durum aklınızda olsun ama. Sözleşme yapmadan ev tutmayın. Umarım gönlünüze göre bir ev bulursunuz.
Amin

Böyle seyleri okuyunca üzülüyorum. biz kiracilarimizin kirasini asla bu sekilde yükseltmedik. Bu kadar kira ödeyen ne yiyip icecek. Insanlarin gelirleri belli. Allah herkese yardim etsin

Back
X