Kazıyı sevme sebebi nedir? Maddi önemi açısından mı bu kadar hevesli? Yoksa ''gizli'' bir şeyler yapmak ona heyecan katıyor diye mi bu kadar bağımlı? Yani adrenalini yüksek sporlar yapar mı,tehlikeli şeylerle ilgilenir mi başka? Acaba adrenalin bağımlısı mı bu adam??
Bir de şu mesaj her şeyi ne güzel özetlemiş, katılıyorum.
Çok üzüldüm sizin için belli ki naif bir kadınsınız ben sizin zaten eşinizle kötü geçineceğinize inanmıyorum. Şu konuda kesinlikle kendinizden evvel onu düşündüğünüz nasıl da belli... Birini böyle sevmek,böyle sevilmek ne kadar zor rastlanır bir şey, lütfen eşinize söyleyin hakikaten şaka yapmıyorum birçok kadın/erkek sevilmediği için o kadar mutsuz ki. Sizin gibi bir değere sahipken daha ne gerek diğerlerine. Kaybedince anlar kıymetinizi, bir gün belki bulur aradıklarını ama bir bakar arkasına,sağına hayat arkadaşı gitmiş,evinin sıcak kahvaltıları sohbetleri kaybolmuş,gülen yüzünü kaybetmiş o zaman farkeder işte şu hayatta seven eşin kıymetini ve kusura bakmasın bu boşanma sebebi çünkü bir başka aktiviteyi siz yapsanız bu kadar bağımlı bir şekilde kendi tahammül eder miydi bir sorun?
Geceleri çıkıp çıkıp gitseniz,yalan söyleseniz,resmen bağımlı olsanız ne yapardı,hele ki suç işlemek varken sonunda?
Üzgünüm çok büyü hata yapıyor ve yaptığının ne denli yıpratıcı ve büyük bir hata olduğunun farkında değil.
Tek dert kendisinin sağlığı ve yuvanızın huzuru...