• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artı eksisiyle değerlendirdim bakar mısınız ?

Esini sikayet et :) boylece sen dusunecegine o dusunsun :)

Şikayet etmekle uğraşmaya niyetim yok düşünmedim değil ama öyle düzelecekse düzelmesin.İLkinde uyarı alıcam 5 yıl bırakcam sonra yine devam ederim diyordu yakalanırsam

Şikayet etmekle uğraşmaya niyetim yok düşünmedim değil ama öyle düzelecekse düzelmesin.İLkinde uyarı alıcam 5 yıl bırakcam sonra yine devam ederim diyordu yakalanırsam
Gene sikayet edersin o zaman bu kadar basit :) suc ustu yakalansinda gorsun

Gene sikayet edersin o zaman bu kadar basit :) suc ustu yakalansinda gorsun

Nereye gidiyor bilmiyorum evden ne zaman çıkıyor bilmiyorum,İzini hafta içi gitmez belki 12 8 de iken gündüz uyumuyor gidiyor bilmiyorum ki.Yakalatsam ne olacak önemli olan içinde bitmesi aklının bir kenarında durup beş yıl sonra dönecekse o işe arada benim 5 yılım yanacak ben artık sonuca bağlamak istiyorum çocuk yokken.Ya o arada çocuk olursa yandım..

Define avcılığı da bir tür bağımlılık.Bir gün bulacağı hazinenin hayali onu hayata bağlıyor.
Psikoloğa gidelim,tedavi ol bırak bu işleri deyin.
Kabul etmezse de hayat sizin,çocuk olunca daha zor.
Bu takıntının sonunda ölüm ve sakatlık da var.Hayatını tehlikeye attığına,yuvanızı yıktığına değer mi?

Define avcılığı da bir tür bağımlılık.Bir gün bulacağı hazinenin hayali onu hayata bağlıyor.
Psikoloğa gidelim,tedavi ol bırak bu işleri deyin.
Kabul etmezse de hayat sizin,çocuk olunca daha zor.
Bu takıntının sonunda ölüm ve sakatlık da var.Hayatını tehlikeye attığına,yuvanızı yıktığına değer mi?

Ben ona tedavi ol desem kahkaha atar. Saçmalama kötü bişi yapmıyorum.Hava alıp gezip geliyorum diyor.Kesinlikle bulsa haram olacağını, yaptıgının suç oldugunu kabul etmiyor. Bir insan hatasını kabul etmezse zaten düzelmeye niyeti yok demektir.Bu 4 cü yılımız.Bağımlılık arttı azalmadı

Ne yazıkki sevdiğim kadar sevilmiyorum. Ben artık yoruldum içten içe kırıldım. Bu kış işsiz kaldı inan iş aramadı define aradığı kadar. İşsizlikle birlikte kazı işi canıma tak etti de ailesine öyle söyledim 3 4 yıl sonra öğrendiler durumu.Ama değişen bişi olmadı.Ben yokken makinayı alın diyorum almıyor ailesi de onlarıda çözemedim. Seviyorum ama huzurda istiyorum başım ağrısız bir gün istiyorum. Kaybedeceği inan zerre aklına gelmiyor keşke gelse..Arkadaşlarının eşleri mecburlar aileleri arkalarında değil, çocuk var, iş yok ama ben öyle değilim hiçbir mecburiyetim yok sevgim dışında düzelir umudum dışında..
Vallahi öyle yaşını başını almış bir yaşta değilim ama şu yaşıma kadar hayatta birşeyler öğrendiysem biri de bu hata konusunda, erkeklerin çoğunun konuşma yöntemi ile hatayı görüp anlayamadığı. Hakikaten sağlam bir tartışma ya da evden 3-5 gün gitmenizle anca anlar gibime geliyor ama seçim sizin tabii. Davranışlarla,tavırla anlıyorlar maalesef

Vallahi öyle yaşını başını almış bir yaşta değilim ama şu yaşıma kadar hayatta birşeyler öğrendiysem biri de bu hata konusunda, erkeklerin çoğunun konuşma yöntemi ile hatayı görüp anlayamadığı. Hakikaten sağlam bir tartışma ya da evden 3-5 gün gitmenizle anca anlar gibime geliyor ama seçim sizin tabii. Davranışlarla,tavırla anlıyorlar maalesef

Bakalım makinaya işaret koydum yarın o bu işi yapan arkadaşla buluşacakmış , eğer çantayı alıp giderse evde de itiraf ettirip emin olunca, avukat var onu aratıp eşiniz boşanmak için başvurdu anlaşmalı mı anlaşmasız mı boşanırsınız diye aradım desin diyorum başından aşağı kaynar sular insin istiyorum. Çok değil daha iki gün önce söz verdi çünkü..Nasıl fikir

İlk defa böyle bir dert duyuyorum hatta kazı nedir önce anlamadım. Tv de falan görüyoruz ama sanki işsiz güçsüz, ipsiz sapsız adamların işi gibi.
Düşündüm de ben katlanamazdım sanırım. İçki zaten başlı başına sorun. Kazı olayı kumar gibi, sürekli kazanma ümidiyle bağımlı yapıyor herhalde. Kumarda para kaybediliyor ama kazıda hayati risk ve kanunsuzluk var. Bulsa ayrı dert, ona yar etmezler, başı belaya girer. Zaten o paralar bana göre lanetli, ah almış paralar.

O bahsettiğiniz artıları zaten insan olarak olması gerekenler matah birşey değil artıları

Kesinlikle ekside okadar ekside ki kendini artiya çıkarmak için önce bı yalanı bırakmakla başlasın ise

İlk defa böyle bir dert duyuyorum hatta kazı nedir önce anlamadım. Tv de falan görüyoruz ama sanki işsiz güçsüz, ipsiz sapsız adamların işi gibi.
Düşündüm de ben katlanamazdım sanırım. İçki zaten başlı başına sorun. Kazı olayı kumar gibi, sürekli kazanma ümidiyle bağımlı yapıyor herhalde. Kumarda para kaybediliyor ama kazıda hayati risk ve kanunsuzluk var. Bulsa ayrı dert, ona yar etmezler, başı belaya girer. Zaten o paralar bana göre lanetli, ah almış paralar.

bende bilmezdim öğrendim...Allah başa vermesin..Aynen işlerindede bir düzen tutturamadı kafa başka yerde..
İnan yaşanmadan bilinecek bir durum değilmiş.Bende baştan masum görüyordum sıkılır bıkar bişi bulamaz diye..
Sonra uçurumlarda aramaları mı dersin. çobanların silah atmasımı,köpeklerin saldırması mı arazi sonuçta..Boşluk alan diye silah atmalarımı ,içmesi mi abuk subuk cezaevinden insanlarla arkadaşlık mı hangi birini anlatsam.Zaten içki nin başlangıcıda kazıda yanında götürmesi ile başladı..

O bahsettiğiniz artıları zaten insan olarak olması gerekenler matah birşey değil artıları

Kesinlikle ekside okadar ekside ki kendini artiya çıkarmak için önce bı yalanı bırakmakla başlasın ise

Düşün işte olması gereken şeylerle bile mutlu olan insanım..
Yarın belli olacak herşey..

Bakalım makinaya işaret koydum yarın o bu işi yapan arkadaşla buluşacakmış , eğer çantayı alıp giderse evde de itiraf ettirip emin olunca, avukat var onu aratıp eşiniz boşanmak için başvurdu anlaşmalı mı anlaşmasız mı boşanırsınız diye aradım desin diyorum başından aşağı kaynar sular insin istiyorum. Çok değil daha iki gün önce söz verdi çünkü..Nasıl fikir
Ohh sizinki daha yaratıcıymış hoşuma gitti :) Yarın duruma göre bu planı yaptınız yani, e ben merakla bekliyorum sizi burda o zaman:KK45:

Back
X