Artımed yalancı bana adete 9 gün kala çizgi çıkardı daha yumurtlamadan sonra fazla olmadan Herkes şikayetçiSelam kızlar aranıza yeni katıldım lütfen yardımcı olur musunuz yumurtlama dan sonra dokuzuncu günüm artı med gebelik testi ve erken gebelik testi yaptım dört tane hepsinde hayalet ve silik çizgi çıktı bugün preductor ve artı med erken gebelik yaptım artı med de çıktı ama preductor negatif çok moralim bozuldu sizce var mıdır.
Resim ekledim gözüküyormuArtımed yalancı bana adete 9 gün kala çizgi çıkardı daha yumurtlamadan sonra fazla olmadan Herkes şikayetçi
Yarın pregnancy test yapıcam çıkar mı acabaArtımed yalancı bana adete 9 gün kala çizgi çıkardı daha yumurtlamadan sonra fazla olmadan Herkes şikayetçi
Gördüm sadece 4 testte var çizgi sizindeResim ekledim gözüküyormu
O güzel yap onuYarın pregnancy test yapıcam çıkar mı acaba
Yarın onuncu gün olcak inşallah çıkar sürekli rüyamda çift çizgi görüyorum bugün preductor da negatif görünce çok üzüldümO güzel yap onu
Yumurtlama sonrası 10 gün müYarın onuncu gün olcak inşallah çıkar sürekli rüyamda çift çizgi görüyorum bugün preductor da negatif görünce çok üzüldüm
EvetYumurtlama sonrası 10 gün mü
Ama daha erken bekleyin bi 13 14 günü ben yumurtlamadan sonra 7 8 gün mü ne kan verdim negatifti rahim kalınlaşmış doktor gayet güzel dedi 10 gün bekleyelim dedi vitamin yazdı
Sürekli rüyamda görünce dayanamadım sizin sonuç ne oldu peki inşallah bebeğiniz vardırAma daha erken bekleyin bi 13 14 günü ben yumurtlamadan sonra 7 8 gün mü ne kan verdim negatifti rahim kalınlaşmış doktor gayet güzel dedi 10 gün bekleyelim dedi vitamin yazdı
Daha belli değil işte doktor erken die bekleyelim 10 gün dedi vitamin verdi ama ben çarşamba bebetime gebelik testi var elimde onu yaparımSürekli rüyamda görünce dayanamadım sizin sonuç ne oldu peki inşallah bebeğiniz vardır
Bizimle de oaylaşırmısın inşallah vardırDaha belli değil işte doktor erken die bekleyelim 10 gün dedi vitamin verdi ama ben çarşamba bebetime gebelik testi var elimde onu yaparım
Belirtiniz var mı pekiBizimle de oaylaşırmısın inşallah vardır
Sizede bilgi veririm belirtiler göğüs ucu hassasiyeti mesela hep dışarda ve bastırınca ağrıyor akıntı ishal hazımsızlık gibiBelirtiniz var mı peki
Benim sol kasığımda günlerdir iğne batar gibi kasılmalar oluyor hala da oluyor ondan şüpheleniyorumSizede bilgi veririm belirtiler göğüs ucu hassasiyeti mesela hep dışarda ve bastırınca ağrıyor akıntı ishal hazımsızlık gibi
Ha benimde kasık ağrım oluyor özellikle sol taraftaBenim sol kasığımda günlerdir iğne batar gibi kasılmalar oluyor hala da oluyor ondan şüpheleniyorum
Öküsürünce batıyor kasıklarım bide sık tuvalete çıkıyorumHa benimde kasık ağrım oluyor özellikle sol tarafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?