Artı med gebelik testi

mioyawxs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
57
10
3
22
Selam kızlar aranıza yeni katıldım lütfen yardımcı olur musunuz yumurtlama dan sonra dokuzuncu günüm artı med gebelik testi ve erken gebelik testi yaptım dört tane hepsinde hayalet ve silik çizgi çıktı bugün preductor ve artı med erken gebelik yaptım artı med de çıktı ama preductor negatif çok moralim bozuldu sizce var mıdır.

Artımed yalancı bana adete 9 gün kala çizgi çıkardı daha yumurtlamadan sonra fazla olmadan Herkes şikayetçi

Ama daha erken bekleyin bi 13 14 günü ben yumurtlamadan sonra 7 8 gün mü ne kan verdim negatifti rahim kalınlaşmış doktor gayet güzel dedi 10 gün bekleyelim dedi vitamin yazdı
Sürekli rüyamda görünce dayanamadım sizin sonuç ne oldu peki inşallah bebeğiniz vardır

Sürekli rüyamda görünce dayanamadım sizin sonuç ne oldu peki inşallah bebeğiniz vardır
Daha belli değil işte doktor erken die bekleyelim 10 gün dedi vitamin verdi ama ben çarşamba bebetime gebelik testi var elimde onu yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…