İnşallah vardır ikimizdedeÖküsürünce batıyor kasıklarım bide sık tuvalete çıkıyorum
İnşallah aminİnşallah vardır ikimizdede
Yaptınızmı tekrar test?Yarın pregnancy test yapıcam çıkar mı acaba
Test pozitif çıktı kan verdim sonuç bekliyorumYaptınızmı tekrar test?
Yaa ne zaman çıkacakmış sonucunuz? Benimde regl sancım 1 hafta önceden başlardı hala başlamadı3-4 gün var reglime.Test pozitif çıktı kan verdim sonuç bekliyorum
Benimde böyle çıktı ilk 10 dakikada, sonra tekrar erken gebelik yaptım negatiftiTest pozitif çıktı kan verdim sonuç bekliyorum
1 saate çıkacak inşallah üzülerek ayrılmam istemiyorum bırdan Rabbim size de nasip etsin inşallahYaa ne zaman çıkacakmış sonucunuz? Benimde regl sancım 1 hafta önceden başlardı hala başlamadı3-4 gün var reglime.
Belki şuan yeni yükseliyo dur umutsuzluğa kapılmayınBenimde böyle çıktı ilk 10 dakikada, sonra tekrar erken gebelik yaptım negatifti
Amin inşallah1 saate çıkacak inşallah üzülerek ayrılmam istemiyorum bırdan Rabbim size de nasip etsin inşallah
Bilmiyorum ya, belirtim yok zaten ama bu ay bekliyordum bendeBelki şuan yeni yükseliyo dur umutsuzluğa kapılmayın
Ay çıkmadı değilmi dahaTest pozitif çıktı kan verdim sonuç bekliyorum
Yok valla bekliyorum heyecanlaAy çıkmadı değilmi daha
Bende burda bekliyorum sizin sonucunuzuu, inşallah beklediğiniz gibi olur yaYok valla bekliyorum heyecanla
Ya çok teşekkür ederim inşallah sizinde gönlü bizdeki gibi olurBende burda bekliyorum sizin sonucunuzuu, inşallah beklediğiniz gibi olur ya
İnşallah canımYa çok teşekkür ederim inşallah sizinde gönlü bizdeki gibi olur
1. 12 çıktı değerAmin inşallah
Yaa adet gününüz ne zamandı peki1. 12 çıktı değer
4 gün var ama hep 0.100 çıkıyordu doktor erken gelmişş iniz dediYaa adet gününüz ne zamandı peki
Bencede değeri 1 çıkıpta yükselenler çok var, adet gününüzü bekleyip tekrar test yapın bence4 gün var ama hep 0.100 çıkıyordu doktor erken gelmişş iniz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?