Öyle yapıcamBencede değeri 1 çıkıpta yükselenler çok var, adet gününüzü bekleyip tekrar test yapın bence
Tamam canımÖyle yapıcam
Birazcık panikledimTamam canım
Aman kafaya takma varsa çıkar az kalmış zatenBirazcık panikledim
Benim altısında ama yükselmiş olmasıda bana çok büyük umut verdi şuanAman kafaya takma varsa çıkar az kalmış zatenbenimle aynısın zaten 6 yada 7sinde olacam bende
Vardır inşallah canım streslenmeBenim altısında ama yükselmiş olmasıda bana çok büyük umut verdi şuan
Elime süpriz yapmak istiyordum şimdi iki gün sonra bidaha kan baktırıcam inşallah yükselir ama hiç 1.12 gibi bi değer çıkmamıştı hep düşüktü var gibi hissediyorum inşallah vardırVardır inşallah canım streslenme
Bende sürpriz yapmak istiyordum ama dahaca olmadı, hastanede ne diyorsunuz direk bakıyorlarmıElime süpriz yapmak istiyordum şimdi iki gün sonra bidaha kan baktırıcam inşallah yükselir ama hiç 1.12 gibi bi değer çıkmamıştı hep düşüktü var gibi hissediyorum inşallah vardır
1.3Sizin kaç çıktı kanda
Gebelik şüphem var dedimBende sürpriz yapmak istiyordum ama dahaca olmadı, hastanede ne diyorsunuz direk bakıyorlarmı
Hmm anladım canımGebelik şüphem var dedim
Ya benimde 1 gün var adetime dün test yaptım silik çıktı ikiside kan verdim 0.100 çıktı sonradan değişebilir mi bu sonuç4 gün var ama hep 0.100 çıkıyordu doktor erken gelmişş iniz dedi
Artı med marka mı testYa benimde 1 gün var adetime dün test yaptım silik çıktı ikiside kan verdim 0.100 çıktı sonradan değişebilir mi bu sonuç
Evet artı med bide days doktor yaptım ikisi de silik çıkmıştıArtı med marka mı test
Bence biraz bekle adetin geçtikren sonra yine yap çünkü benimde 1.12 çııkmıştı iki gün sonra 27 çıktıEvet artı med bide days doktor yaptım ikisi de silik çıkmıştı
Bence biraz bekle adetin geçtikren sonra yine yap çünkü benimde 1.12 çııkmıştı iki gün sonra 27 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?