Artık acil karar vermem lazım...

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
Senelerdir bu ameliyatı olmak istiyorum..Burnumda kemik eğriliği var ve nefes almakta güçlük çekiyorum.
İstediğim şey doğal değil
çok doğal bir burun estetiği...Ailem ankarada ameliyat olmamı söylüyor oraya bile çok uzaktayız..bense istanbuldaki bir iki doktoru düşünüyorum..abdulkadir göksel veya teoman doğan gibi..

Ankaradaki biçok doktorun yaptığı burunları gördüm ve beğenmedim..serdar öztürk eren taştan tevfik sözen gibi doktorlar..Bu anlamda reklam yapmayacak..bana gerçekten fikir verecek insanlara ihtiyacım var.
Ücreti 8-10 bin olabilir.mayıs yada haziran ayında ameliyat olmaya karar verdim bu yüzden en kısa zamanda randevu almam gerek..İşini iyi yapan ve doğallığı önemseyen bir doktor önerisi bekliyorum...

Bende eskisehirde olucam ve Cemal cingi diye bir doktor var.hakkında iyi şeyler duydum ve galiba ona gidicem.ama burda ona ameliyat olan hiç kimse yok galiba

Bende eskisehirde olucam ve Cemal cingi diye bir doktor var.hakkında iyi şeyler duydum ve galiba ona gidicem.ama burda ona ameliyat olan hiç kimse yok galiba

Cemal Cingiye arkadaşım ameliyat oldu ve çok pişman. Burnunu mahvetti. İsterseniz tanıştırabilirim

Senelerdir bu ameliyatı olmak istiyorum..Burnumda kemik eğriliği var ve nefes almakta güçlük çekiyorum.
çok doğal bir burun estetiği...Ailem ankarada ameliyat olmamı söylüyor oraya bile çok uzaktayız..bense istanbuldaki bir iki doktoru düşünüyorum..abdulkadir göksel veya teoman doğan gibi..

Ankaradaki biçok doktorun yaptığı burunları gördüm ve beğenmedim..serdar öztürk eren taştan tevfik sözen gibi doktorlar..Bu anlamda reklam yapmayacak..bana gerçekten fikir verecek insanlara ihtiyacım var.
Ücreti 8-10 bin olabilir.mayıs yada haziran ayında ameliyat olmaya karar verdim bu yüzden en kısa zamanda randevu almam gerek..İşini iyi yapan ve doğallığı önemseyen bir doktor önerisi bekliyorum...

dr.Battal Tekin 1 sene oldu ameliyat olalı uzun zamandır görmeyen estetik olduğumu anlamıyor ,o kadar doğal bir burun yaptı yani çok memnunum

Ben de doğal burun arayışındayım.Abdülkadir Göksel den randevu aldım iptal ettim sonra.Doğal duran burunlar var fotoğraflara bakarsan ama bana sırıtanlar da var gibi geldi.

Nazım Çerkeş düşünmez misiniz?sizin fiyat aralığında değil gerçiçok pahalı.olumlu yorum da pek yok açıkçası

Ben de doğal burun arayışındayım.Abdülkadir Göksel den randevu aldım iptal ettim sonra.Doğal duran burunlar var fotoğraflara bakarsan ama bana sırıtanlar da var gibi geldi.
abdulkadir gökselinde yaptığı çok dğal burunlar var evet..neden iptal ettiniz?

abdulkadir gökselinde yaptığı çok dğal burunlar var evet..neden iptal ettiniz?
Başta evet bu dedim doğal burunlar,daha sonra tekrar inceledim bazıları çok belli ameliyat olduğu.Muhammed Dilber burunları da öyle gibi geliyor bana.doğal görünenler de var olmamış dediklerim de.Zaten kafayı yiyeceğim bu kararsızlıkla

Bir yandan da diyorum ki fotoğraf farklı gerçeği gibi olmaz ki hiçbir zaman.Burnun oturması da lazım tabi anlamak için.Bir arkadaşı biliyorum sadece Barış Çakır a olmuş.kötü bir örnekti anlaşılıyordu da.doğal diyor insanlar ya hani.ne bileyim.Şans galiba.Yanlış anlaşılmasın kimseyi karalamak için değil.Bütün doktorlar için geçerli.Çok beğendiklerim de oluyor hiç olmamış dediklerim de.

Back
X