hep mi böyleydi eşinizArtık dayanamıyorum kızlar. içime ata ata iyice kabuğuma çekildim. dünyadan soğudum. yaşama azmim kalmadı. sorun evliliğim. pek çoğunun sorunu gibi. eşimle artık iyice koptuk. bambaşka dünyaların insanı olduk. doğru dürüst ne iletişimimiz var ne göüştüğümüz. yeni bir görev aldı. yani eski işinin üstüne. benim hazzetmediğim bi iş. ama adam deli gibi seviyor bu işi. iş arkadaşları ile benden daha çok görüşüyor. telefonu hiç susmuyo. eve yatmadan yatmaya geliyo. artık akşam yemeklerini çocuklarla yalnız yiyorum. çok ağrıma gidiyor ..... işe gelmek, herşeyle ilgilenmek, çocuklarla uğraşmak, evin işleri; o ise misafir gibi geliyo biraz tv izleyip yatıyor. ki iki güne birde annesinde kalıyo zaten. annesinde kalacağı zamanlar eve uğramadığı, telefon edip haberdar etmediği günler çok oluyo. aramız çok iyi değildi. ama bu iş hepsinden beter oldu. konuşamıyoruz bile. ne zaman ağzımı açsam ki çoğu zaman öfkeli olduğum için sonda söyleneceği başta söyleyip, haksız duruma düşüyorum. son günlerde üst üste sıkıntılar yaşadım. annemi kaybettim, ameliyat geçirdim, ardından babamı kaybettim. özellikle babamın cenazesinde doğru dürüst gelmedi bile. hep işi vardı. toplantısı vardı. çocukları sanki babam evinden getirdim. onlarla iletişimide çok iyi değil zaten. dışarıda melek olan adam eve gelince sanki evin büyük oğlu oluyo. sürekli oğlumla çekişiyo. tartışıyo. ben mi bi yerlerde hata yaptım, evden mi soğuttum diye düşünüyorum ama bu işten öncede çok mükemmel bir evliliğimiz yoktu zaten. saat 8 dedimmi uyurdu. tabi evde olduğu günler. ne yapacğımı şaşırdım. çaresizlikten acayip acayip şeylere sarıyorum. sürekli dua ediyorum ama elde hiç somut bişey yok. inancım bile pazarlığa dönüştü haşa.. konu açıp açmamayı çok düşündüm ama belki burada anlatırsam bir nebze olsun rahatlarım dedim...............................
öncelikle Allah yardımcın olsun. hepimizin zaman zaman böyle sıkıntıları oluyor. eşinle konuşmayı denemedin mi? çocuklarla neden ilgilenmiyor! neden annesinde kalıyor? söylemek kötü ama başka biri olabilme ihtimali var mı acaba?
severek mi evlendiniz peki? neden bu anlaşmazlıklar?tşekkürler canım, 13 yıllık evliliğimin ilk 7 yılı konuşmakla anlamya çalışmakla, kendimi ifade etmeye uğraşmakla geçti ama sonuç bu. annesinde kalma nedeni , annesinin rahatsızlığı. iki kardeş gün aşırı orda kalıyolar. başka kadın olmadığını söylüyor. asla öyle bişey yapmayacağını söylüyor. burası küçük yer, zaten olsa hemen duyulur . sanmıyorum. resmen işine tapıyor
hep mi böyleydi eşiniz
kaç yıllık evlisiniz
çok normal değil iletişiminiz
ek iş mi yapıyor yani
biz de eşimle görüşmediğimiz günler oluyor yoğunluktan o vardiya çalışıyor
ama çok özlüyoruz birbirimizi
tavırsız kalması çok garip
nasıl olcak böyle? sonu ne bunun?
iki ayrı dünya olmuşsunuz..
evde olmasanız,onu bıle farketmıcek belliki..
sorumluluklarını yerıne getırıyor mu?
evın ıhtıyacları fln?
Artık dayanamıyorum kızlar. içime ata ata iyice kabuğuma çekildim. dünyadan soğudum. yaşama azmim kalmadı. sorun evliliğim. pek çoğunun sorunu gibi. eşimle artık iyice koptuk. bambaşka dünyaların insanı olduk. doğru dürüst ne iletişimimiz var ne göüştüğümüz. yeni bir görev aldı. yani eski işinin üstüne. benim hazzetmediğim bi iş. ama adam deli gibi seviyor bu işi. iş arkadaşları ile benden daha çok görüşüyor. telefonu hiç susmuyo. eve yatmadan yatmaya geliyo. artık akşam yemeklerini çocuklarla yalnız yiyorum. çok ağrıma gidiyor ..... işe gelmek, herşeyle ilgilenmek, çocuklarla uğraşmak, evin işleri; o ise misafir gibi geliyo biraz tv izleyip yatıyor. ki iki güne birde annesinde kalıyo zaten. annesinde kalacağı zamanlar eve uğramadığı, telefon edip haberdar etmediği günler çok oluyo. aramız çok iyi değildi. ama bu iş hepsinden beter oldu. konuşamıyoruz bile. ne zaman ağzımı açsam ki çoğu zaman öfkeli olduğum için sonda söyleneceği başta söyleyip, haksız duruma düşüyorum. son günlerde üst üste sıkıntılar yaşadım. annemi kaybettim, ameliyat geçirdim, ardından babamı kaybettim. özellikle babamın cenazesinde doğru dürüst gelmedi bile. hep işi vardı. toplantısı vardı. çocukları sanki babam evinden getirdim. onlarla iletişimide çok iyi değil zaten. dışarıda melek olan adam eve gelince sanki evin büyük oğlu oluyo. sürekli oğlumla çekişiyo. tartışıyo. ben mi bi yerlerde hata yaptım, evden mi soğuttum diye düşünüyorum ama bu işten öncede çok mükemmel bir evliliğimiz yoktu zaten. saat 8 dedimmi uyurdu. tabi evde olduğu günler. ne yapacğımı şaşırdım. çaresizlikten acayip acayip şeylere sarıyorum. sürekli dua ediyorum ama elde hiç somut bişey yok. inancım bile pazarlığa dönüştü haşa.. konu açıp açmamayı çok düşündüm ama belki burada anlatırsam bir nebze olsun rahatlarım dedim...............................
ilk zamnlar böyle değldi tabi, ama memlekete gelince çok değişti. hele son işe girince. ek iş değil. yeni bi ünvan deyim artık..... bizde özlem yok. ve iki gün önce bizim evlilik yıldönümüzdü................kimse hatırlamadı tabi................
hayır, tanıştırıldık. 13 yaş var aramızdaseverek mi evlendiniz peki? neden bu anlaşmazlıklar?
peki bu kadar çalışmasına karşılım en azından size maddi desteği iyimi
b yerde patlayacağım sanırım. daha önce iki kere patladım çok kötü oldu...... boşanmanın eşiğine geldik ama oğlum çok aşırı tepki gösterdi , onun hatırına tekrar gelim. rahmetli babmda kabul etmedi. hakkımı helal etmem boşanırsan dedi. geçen çok bunaldım , gzilice çıktım. hiç meraketmemiş tabi. oğlum çıldırmış. çıkmış o arıyo beni. bi yandan babsına kızıyo. nasıl adam bu, hiç takmıyo kafaya diye ....................
hayır, tanıştırıldık. 13 yaş var aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?