- 26 Kasım 2025
- 5
- 1
- 1
- 20
Öncelikle herkese iyi akşamlar.. Artık benimde baş edemediğim bir konu için sizlerden de fikir almak istedim. 21 yaşındayım. Sağlık meslek lisesinden mezun oldum devaminda 2 sene sınava hazirlandim ama maalesef olmadi üniversite okumadim ama aktif olarak son 1 buçuk senedir devamli olarak hem saglik bölümü olarak hemde ne iş olursa iş arıyorum. Hatta bu süreçte özel güv. Karti falanda aldim. Bu alandan da iş aramaya başladım. Annem sürekli artik bi iş bul git yeter tüm gün evdesin diyor bende gerçekten iş bulmak istiyorum artik annem psikolojik olarak çok baski yapmaya basladi bu surecte telefonum bozuldu bana telefon aldigi için hele bi ise basla ben parasini senden alacagım bana borcun var diyor 18 yasimi gectigim için bana bakma zorunluluklari yokmus bu arada asla dışarıya çıkıp gezip tozan birisi de değilim yani aşırı harcamam yok zaruri ihtiyaçlarım dışında artik aşırı fazla baski yapmaya basladi bu süreçte ilişkimi bitirdim depresyona girdim psikolojik tedavi de almak istedim ilk gorusmeme habersiz gittim doktorum ilaç kullanmami uygun gördü onu da kullanmama izin vermedi yarin bigün ise girerken ayagina dolanir ne gerek var dedi ilaçlarimi alamadim bile içimde surekli bir sıkıntı var geçmiyor artik panikataklar geçiriyorum galiba nefesim daraliyor nefes alamıyorum bir defa annem denk geldi odamda oturuyordum iyi olmadigimi kendimi iyi hissetmedigimi söyledim abarttigimi o kadar bisey olmadığını kalk elini yüzünü yıka geçer dedi hatta sürekli sadece laf sokuyor ya git evlen yada git çalış diyor evde oturmama tahammülü yokmuş lütfen bana yardım edin ne yapmaliyim fikir verin artik başa çıkamıyorum sürekli tartışma çıkıyor ne desem anlamiyor beni