- 25 Ekim 2012
- 432
- 9
- 48
- Konu Sahibi nehirimnehir
-
valla erkekler kavga anında kızgınken boyle cumleler kurabılırler sonra tıpış tıpış kendılerı arar genelde.. ama boyle dıyen erkegı aramaz sormazsan yuzsuzluk yapmamak lazım hele bayanlara yakısmıyor
Nerde ne zaman, ne icin söyledigi önemli :))
Yani, ben bikezinde cok fena tartistigimda suclu bendim
Ve bana Arama Gelme, dedigi halde gittim :)
sucluydum Cünkü. .
ama aksi olsa Gelme dese . Arama dese. Aramamda gitmemde... yani soruna bagli :)
hımm sen gitsen ve kabul etmese diyelim tekrar gitmezsin yani. :/ peki orta yolu bulmanın başka çözümü yok mu??Hiç arama gelme diyen adam olmadı zaten hayatıma 3 adam girdi... 3. ile herşey yolunda
Rabbim mutluluğunu daim etsinnn:) deseydi senin tepkin ne olurdu canım?
Arama gelme dese gerçekten suçluysam bir seferlik arayıp giderim yanına ama yüz vermezse gitmem bir daha banane ki o gelsin
bizde bu durumlara çözüm arıyoruz tatlım. sen gitmeyi düşünmüyor musun peki?? konuşmayı denesen?su an o durumdaym ben zaman ver dedi bakalm bekliyorm dönmicek ama bence alıştırmaya çalışıyor.....
canım umarım hiç böyle insanlarla karşılaşmazsın.Gelme, arama diyen olmadi. Bende kimseye demedim.
hımm sen gitsen ve kabul etmese diyelim tekrar gitmezsin yani. :/ peki orta yolu bulmanın başka çözümü yok mu??
Öyle her tartışmada arama gelme diyorsa işimiz gerçekten zor..
Bir kere giderim diyorum ama başıma gelmedi ki bu kadar da büyük konuşmasam iyi olur:18:
Ama bende bu inat varken gitmem ya bir kere gitcem işte daha ne istiyo
birkere giderim diyorsun ya bu durum peki 3 aylık yada daha kısa olanlarıda kapsıyor mu hani neye göre gitme işini düzenliyoruz ?? tabiki birkere yeterlidir bencede:)
Şu yaşıma kadar gelme, arama diyen bi sevgilim olmadı
Olsaydı da muhtemelen aramaz sormazdım :)
Yok canım 3 ay içinde ne işim var adamın kapısında
Zaten 3 ay içinde gelme arama diyorsa kendi bilir...
7 8 aylık durum varsa bir kerecik giderim
3 ay içinde gidersen seni yanlış mı anlar :S e tabi tatlım kendi bilir bunu söylüyorsa. 7-8 aylık durum hhhmmm o zaman insan daha çok alışmış oluyo doğru :)
tatlım peki merak etmezmiydin sana neden böle davrandığını ve neden böyle yaptıgını filan?? kendin için sormak istemez miydin?? tepkisiz kalmak kötü olmaz mı birazcık:/
bize artık arama, peşimden gelme diyen ilişkilerimiz oldu mu? peşinden gittik mi? yoksa canın cehenneme diyip yeni yollar mı çizdik.? erkeklere fırsat vermeden biz mi artık arama diyenlerden olduk mu?? bu topiğimiz olsun istedim. ne yazmak isterseniz paylaşalım isterim. yazılarınızı beklerim. çooook çok öpüldünüz kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?