artık arama,peşimden gelme diyen erkekler'e

nehirimnehir

Asktan hep sancilarim
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
432
9
48
bize artık arama, peşimden gelme diyen ilişkilerimiz oldu mu? peşinden gittik mi? yoksa canın cehenneme diyip yeni yollar mı çizdik.? erkeklere fırsat vermeden biz mi artık arama diyenlerden olduk mu?? bu topiğimiz olsun istedim. ne yazmak isterseniz paylaşalım isterim. yazılarınızı beklerim. çooook çok öpüldünüz kızlar:)

valla erkekler kavga anında kızgınken boyle cumleler kurabılırler sonra tıpış tıpış kendılerı arar genelde.. ama boyle dıyen erkegı aramaz sormazsan yuzsuzluk yapmamak lazım hele bayanlara yakısmıyor

Nerde ne zaman, ne icin söyledigi önemli :))
Yani, ben bikezinde cok fena tartistigimda suclu bendim
Ve bana Arama Gelme, dedigi halde gittim :)
sucluydum Cünkü. .

ama aksi olsa Gelme dese . Arama dese. Aramamda gitmemde... yani soruna bagli :)

Hiç arama gelme diyen adam olmadı zaten hayatıma 3 adam girdi... 3. ile herşey yolunda:16:

Arama gelme dese gerçekten suçluysam bir seferlik arayıp giderim yanına ama yüz vermezse gitmem bir daha banane ki o gelsin:1:

valla erkekler kavga anında kızgınken boyle cumleler kurabılırler sonra tıpış tıpış kendılerı arar genelde.. ama boyle dıyen erkegı aramaz sormazsan yuzsuzluk yapmamak lazım hele bayanlara yakısmıyor

o zaman bu tür söylemler kızgınlık anında çıkıyor diyebilir miyiz? ya kendileri geri dönüyorlar mı? :)

Nerde ne zaman, ne icin söyledigi önemli :))
Yani, ben bikezinde cok fena tartistigimda suclu bendim
Ve bana Arama Gelme, dedigi halde gittim :)
sucluydum Cünkü. .

ama aksi olsa Gelme dese . Arama dese. Aramamda gitmemde... yani soruna bagli :)

biz kırdıysak alttan almamız mı gerekiyor? gittiğinde ne oldu sorunu çözebildiniz mi ? sana kızmadı mı neden geldin ve nasıl görüşmeyi kabul etti?

Hiç arama gelme diyen adam olmadı zaten hayatıma 3 adam girdi... 3. ile herşey yolunda:16:

Rabbim mutluluğunu daim etsinnn:) deseydi senin tepkin ne olurdu canım?

Arama gelme dese gerçekten suçluysam bir seferlik arayıp giderim yanına ama yüz vermezse gitmem bir daha banane ki o gelsin:1:
hımm sen gitsen ve kabul etmese diyelim tekrar gitmezsin yani. :/ peki orta yolu bulmanın başka çözümü yok mu??

su an o durumdaym ben zaman ver dedi bakalm bekliyorm dönmicek ama bence alıştırmaya çalışıyor.....
bizde bu durumlara çözüm arıyoruz tatlım. sen gitmeyi düşünmüyor musun peki?? konuşmayı denesen?
Gelme, arama diyen olmadi. Bende kimseye demedim.
canım umarım hiç böyle insanlarla karşılaşmazsın.

hımm sen gitsen ve kabul etmese diyelim tekrar gitmezsin yani. :/ peki orta yolu bulmanın başka çözümü yok mu??

Öyle her tartışmada arama gelme diyorsa işimiz gerçekten zor..
Bir kere giderim diyorum ama başıma gelmedi ki bu kadar da büyük konuşmasam iyi olur:18:
Ama bende bu inat varken gitmem ya bir kere gitcem işte daha ne istiyo:1:

Öyle her tartışmada arama gelme diyorsa işimiz gerçekten zor..
Bir kere giderim diyorum ama başıma gelmedi ki bu kadar da büyük konuşmasam iyi olur:18:
Ama bende bu inat varken gitmem ya bir kere gitcem işte daha ne istiyo:1:

birkere giderim diyorsun ya bu durum peki 3 aylık yada daha kısa olanlarıda kapsıyor mu hani neye göre gitme işini düzenliyoruz ?? tabiki birkere yeterlidir bencede:)

Şu yaşıma kadar gelme, arama diyen bi sevgilim olmadı

Olsaydı da muhtemelen aramaz sormazdım :)

birkere giderim diyorsun ya bu durum peki 3 aylık yada daha kısa olanlarıda kapsıyor mu hani neye göre gitme işini düzenliyoruz ?? tabiki birkere yeterlidir bencede:)

Yok canım 3 ay içinde ne işim var adamın kapısında:19:
Zaten 3 ay içinde gelme arama diyorsa kendi bilir...:24:
7 8 aylık durum varsa bir kerecik giderim:1:

Şu yaşıma kadar gelme, arama diyen bi sevgilim olmadı

Olsaydı da muhtemelen aramaz sormazdım :)

tatlım peki merak etmezmiydin sana neden böle davrandığını ve neden böyle yaptıgını filan?? kendin için sormak istemez miydin?? tepkisiz kalmak kötü olmaz mı birazcık:/

Yok canım 3 ay içinde ne işim var adamın kapısında:19:
Zaten 3 ay içinde gelme arama diyorsa kendi bilir...:24:
7 8 aylık durum varsa bir kerecik giderim:1:

3 ay içinde gidersen seni yanlış mı anlar :S e tabi tatlım kendi bilir bunu söylüyorsa. 7-8 aylık durum hhhmmm o zaman insan daha çok alışmış oluyo doğru :)

3 ay içinde gidersen seni yanlış mı anlar :S e tabi tatlım kendi bilir bunu söylüyorsa. 7-8 aylık durum hhhmmm o zaman insan daha çok alışmış oluyo doğru :)

bir düşün canım 3 ay içinde nolcakda gelme arama diycek:53:
Şu an yaşadığım ilişkide giderim ama noluyo kafana saksı mı düştü derm:1:

tatlım peki merak etmezmiydin sana neden böle davrandığını ve neden böyle yaptıgını filan?? kendin için sormak istemez miydin?? tepkisiz kalmak kötü olmaz mı birazcık:/

Şimdi ilişkinin gidişatına göre az da olsa neden böyle dediğini anlayabilirdim diye düşünüyorum.

Tabi ortada hiç bir sebep yokken gelme , arama diyorsa sorarım tabi nedenini.

Ama böyle diyen birinin ya sevgisi bitmiştir ya başka birine aşık olmuştur ya da sevsede ilerisi için anlaşamayacağını düşünüp

erkenden ayrılma kararı almıştır.

Tabi türk filmi tadında senaryolarda yazılabilir :1:

3 ay ömrüm kaldı gibi :1:

İhanet,yalan gibi ağır bir durum olmadığı sürece bir erkek "arama,gelme" diyorsa sıkılımıştır bence.
Benim bildiğim kızlar trip yapar arama,istemiyorum vs. gibi.

bize artık arama, peşimden gelme diyen ilişkilerimiz oldu mu? peşinden gittik mi? yoksa canın cehenneme diyip yeni yollar mı çizdik.? erkeklere fırsat vermeden biz mi artık arama diyenlerden olduk mu?? bu topiğimiz olsun istedim. ne yazmak isterseniz paylaşalım isterim. yazılarınızı beklerim. çooook çok öpüldünüz kızlar:)

Erkek "arama, peşimden gelme" diyorsa kadın hatalı olsun veya olmasın erkeğin dediğini yapmalı... Aksi halde her tartışmada "kapı gösterilen taraf" olabilirsiniz... Üstelik kadın haklıysa adam suçunu bastırıp kadına yol vererek ayıp ediyordur, adam haklıysa kadın hatasını telafi şansı vermeyen adamdan ilişkinin daha zor zamanlarında sevgi, şefkat, merhamet sinyalini göremeyeceğini fark edip gereğini yapmalıdır...

Olgun bir erkek ayrılmak istemediği kadına sinirden ya da ona ders vermek için böyle bir şey söylemez, hatası neyse onu açıklar çünkü kaybetmekten, kadının gerçekten gitmesinden korkar... Eğer öfkesine yenilip böyle bir şey yapıyorsa kadın sonraki anlaşmazlıklarda sözlü ya da fiziksel şiddete maruz kalabilir... Konuşup anlaşmak varken sinirle iletişimi koparan adamın başka bir gün sinirden neler yapabileceğini kim bilebilir ki... :ssz:

ilişkiler konusunda arama,git,peşimi bırak diyen taraf benim
bir çok kere yaptım

Son düzenleme:
Back
X