• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık arkadaşız ne demek?

ayshe92

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
75
0
16
Ankara
Biz ayrılalı 13 gün falan oldu.mesajlarımın hiç birine cevap vermedi.en son veda mesajı attım hayatında iyi olmasını istedğimi ve herşey için tesekkür ettğimi falan söyledim dediği şey şu : arkadaş kalalım.ilerde nasip olursa tekrar deneyebilirz ama şimdi olmuyacak.Arkadaş kalalımda ne demek insan hiç bunu der mi? Böyle diyen biri gerçekten beni seviyormudur beklemelimiyim onu napmalıyım ?

Sevmiyor ama yedekte tutmak istiyor,şimdi olmamasının sebebi de aklında başka biri var demek..

ya ne diyeyimki belliki birine göz koymuş onla ilişkisi bitince geri sana döncekmiş neyse susucam banlanıyorum sonra:47:

Biz ayrılalı 13 gün falan oldu.mesajlarımın hiç birine cevap vermedi.en son veda mesajı attım hayatında iyi olmasını istedğimi ve herşey için tesekkür ettğimi falan söyledim dediği şey şu : arkadaş kalalım.ilerde nasip olursa tekrar deneyebilirz ama şimdi olmuyacak.Arkadaş kalalımda ne demek insan hiç bunu der mi? Böyle diyen biri gerçekten beni seviyormudur beklemelimiyim onu napmalıyım ?

İğrenç bir teklif. Sen bayağı çabalamışsın. Kesinlikle sevdiğine inanmıyorum canım bence hemen uzaklaş ve kesinlikle bir diyaloğun olmasına izin verme. Belli ki seni kullanmak istiyor. Şimdi git sonra gel o'da belki yok canım yook olmaz öyle şey..

"Ben sıkıldım biraz etrafı kolaçan edeyim , başka kızlarla takılayım , hevesimi alayım , tatmin olunca sana dönerim devam ederiz.Ama sen yakınımda dur ki bu kızlardan sıkılınca boşta kalmayayım" demek.
Gönder gitsin arkadaşım.Sevdiği falan yok seni.Hiç üzme kendini ne hali varsa görsün.

başkası var veya olacak
olmazsa sana geri dönerim demenin kibarcası

tipik bir "kör sen burada dur, sağ oldu oldu olmadı kör kapının ardında" vakası.
benzetmeyi üzerinize alınmayın lütfen deyim öyle
ben yaşadım bu rezaleti 5 sene boyunca, evet evet 5 sene
bir kaç ayda bir arar canım gülüm havaya sokar seni ertesi gün biz arkadaşız havası sonra aylarca aramaz
yol verin gitsin ne bu böyle el basmak gibi, ben bi' hava alıp geleyim der gibi
erkekler zaten küstah ve gittikçe de zıvanadan çıkıyorlar ne yazık

Şuan kafam karışık, ilişkinin bitimindeki o "rahatlık" tatlı geldi beni biraz rahat bırak ama beni de unutma bekle köşede diyo:25:

Arkadasin iliskiyi kafasinda bitirmis ve senin mesajlarini tekrar birlesmek icin israr olarak goruyor. Sonunda artik pesimi birak demiyor da belki sonra olur, arkadas kalalim diye nazik bir sekilde anlatiyor. Mesaj atmaktan vazgec, ben sana o gozle bakmiyorum artik diyor. Bence ayrildiktan sonra bu kadar mesaj atman dogru bir davranis degil. Ben olsam ben de ayrildik, artik yeter derdim yani, dogruya dogru.

mesaj atmamam gerekiyordu biliyorum ama kendimi tutamayıp attım o mesajları artık atmıyacağım .kafamı toplamam gerek sadece 3 yılı bir anda silmek imkansız zaten

Kabul edip, duygusal dünyan ile oynamasına izin verme.
Seven bir kadın arkadaş kalamaz. Hep onu bekler. Yoluna bakamaz.
Niyeti ne olursa olsun, arkadaş kalmak sana zarar. Her şey nasip kısmet bu hayatta.
Bir kadın ancak, tüm duyguları bitince arkadaş kalabilir. Ama tüm duyguları bittiğinde de buna gerek duymaz.
Tabi tüm duyguları ne zaman biter bilinmez :)

dün akşam son kez mesaj attım arkadaş kalmak istemiyorum ben .herkes yoluna baksın kendine iyi bak diye.aşmaya çalışıyorum artık

tipik cepte olma durumu erkekler bunu hep yapar asalaklar...
kimse vazgeçilmez degildir.Bunu bilmiyorlar ama...

Verilecek tek cevap Ilhan Uckan'dan geliyor: "Arkadas eksikligi yasar gibi bi halim mi var?"

bence yokluğunda hayatın nasıl gittiğini bir öğrensin ,yok öyle ayrılıpta seni gene kıyısında köşesinde görmek, bırak özlesin

aynen seni yedekte tutmak istiyor. nolur nolmaz bosta kalirsa, yedekte sen varsin :s oyuncak etme kendini ona ;) benim eski sevgilimde (4 sene önce) arkadas kalmak istedigini söyledi sonra yeni birini buldu ve beni hayatindan sildi agzina gelen kufuru saydi ondan sonra bidaha konusmadik ama ondan her ayrildiginda benimle iletisime gecmeye calisiyor sonra tekrar onunla barisiyor beni bosveriyor ve böyle devam. hatta arkadas kalmayi birak artik kardesimsin bile diyor rezil :D :s

Back
X