Artık ayrılmayı düşünüyorum galiba yardım edin :(((

Ne yapmalıyım

• Ayrıl

OY: 16 64,0%
  • Ayrılma

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25

Souldfly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
1.421
1.417
133
32
Kızlar mrb ben yeni üyeyim tanımayanlar için müzik öğretmenliği4 sınıftayım ve nişanlıyım. Nişanlımla ne zaman siyaset ve tuttuğu takım hakkında konuşsak kavga ediyoruz ve dün gece çok kötü kavga ettik. Söylenmeyecek sözler etti. Ben hayat boyu böyle olacağına......... Düşünüyorum offf yardımcı olun lütfen tecrübeli ablalarım

Gerisi sorunsuz çook seviyoruz birbirinizi ama sırf bu konular yüzünden bana hakaret etti küfretti ben yüzüne kapatmak zorunda kaldım ayrılmasam bile şu an ne yapacağımı bilmiyorum (

Anlaşamadığınız iki nokta var "başka şeyler de yoksa tabi" bu konuları konuşmazsanız bi umut var gibi öyle sürekli kavga da gerçekten yıpratır daha bunun eviliği var. Hem iki sevgili neden siyaset ve futbol konuşur ki benim de nişanlımla siyasi görüşlerimiz farklı ama saygı duyyoruz birbirimize ve asla konuşmuyoruz.

Bundan sonra konuşmamaya karar verdik zaten yazdıklarınız için teşekkür ederim

Hayatının kararını ankete bağlamış olmana şaşiırdım tuhaf bi davranıs

sana tek tavsiyem evlendikten sonra herseyine tamam diyecek kadar çok sevip sevmediğine yada kendinden ne kadar fedakarlık yapabilirsin bunu ölçmelisin

sana tek tavsiyem evlendikten sonra herseyine tamam diyecek kadar çok sevip sevmediğine yada kendinden ne kadar fedakarlık yapabilirsin bunu ölçmelisin
Arkadasım ben de aynen boşanmak üzereydim kavgalı gittik doktora ..Adana ya tedaviye zorla götürdüm eşimi ama şimdi iyi ki o kadar Israr etmişim diyorum..vazgeçme aşkından eğer tek sorun vajinismussa tedavi olabilirsin canım iki gün de yendim caniM denemeden vazgeçme lütfen

ya akıl vermek bize düşmez ama benimde senin gibi sorunlu bir ilişkim vardı 8 sene süren. sürekli tartısırdık kendimi haddinden fazla ezdirdim ona oda bunun rahatlıgla istediğini yapıyodu. daha sonra nisanlandık hep degişir ümidiyle aksine nisanlanınca işler dahada karıstı davranısları dahada kötülesti kabalastı. düğüne 1 ay kala nişanı attım bu benim için gercekten bi yıkım oldu 1.5 sene olmasına ragmen hala atlatamadım şimdi keske en bastan hiç uzatmadan bitirseydim diyorum. cunku bi insan yedisinde neyse yetmişindede oymus bunu anladım huyu suyu degişmiyo gercekten cok ii düşün sonradan üzülmektense bastan üzülmek en iyisiymiş

Dikkate alıcam sağol

Ben ne iş ortamımda ne arkadaş ortamımda ne de eşimle siyaset , din , takım konusuna girmiyorum girsem tartışma değil kavga olacağı için oralı olmuyorum.Bu tarz şeyler hassas konulardır.Evlilik huzurunun bozulmasına ,soğukluğa arkadaşlık ilişkilerinin bozulmasına neden olur.Eskiden bende eşimle siyasi konuşmalara giriyordum baktım kavga ediyoruz fikir çatışması oluyor sonra geri çektim kendimi hiç o konulara girmiyorum.Sanada tavsiye ederim.

teşekkür ederim tavsiyen için artık tartıştıktan sonra öğrendim asla o konulara girmiyicem şu an iyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…