Hayatının kararını ankete bağlamış olmana şaşiırdım tuhaf bi davranısKızlar mrb ben yeni üyeyim tanımayanlar için müzik öğretmenliği4 sınıftayım ve nişanlıyım. Nişanlımla ne zaman siyaset ve tuttuğu takım hakkında konuşsak kavga ediyoruz ve dün gece çok kötü kavga ettik. Söylenmeyecek sözler etti. Ben hayat boyu böyle olacağına......... Düşünüyorum offf yardımcı olun lütfen tecrübeli ablalarım
Ya hayır yeni üyeyim beceremedim o yüzden böyle bi yanlışlık olsu kapatamadım da nasıl oluyo tarif ederseniz!Hayatının kararını ankete bağlamış olmana şaşiırdım tuhaf bi davranıs
Ilahi öğretmenim....bilmiyorum ..Ya hayır yeni üyeyim beceremedim o yüzden böyle bi yanlışlık olsu kapatamadım da nasıl oluyo tarif ederseniz!
Arkadasım ben de aynen boşanmak üzereydim kavgalı gittik doktora ..Adana ya tedaviye zorla götürdüm eşimi ama şimdi iyi ki o kadar Israr etmişim diyorum..vazgeçme aşkından eğer tek sorun vajinismussa tedavi olabilirsin canım iki gün de yendim caniM denemeden vazgeçme lütfensana tek tavsiyem evlendikten sonra herseyine tamam diyecek kadar çok sevip sevmediğine yada kendinden ne kadar fedakarlık yapabilirsin bunu ölçmelisin
Dikkate alıcam sağolya akıl vermek bize düşmez ama benimde senin gibi sorunlu bir ilişkim vardı 8 sene süren. sürekli tartısırdık kendimi haddinden fazla ezdirdim ona oda bunun rahatlıgla istediğini yapıyodu. daha sonra nisanlandık hep degişir ümidiyle aksine nisanlanınca işler dahada karıstı davranısları dahada kötülesti kabalastı. düğüne 1 ay kala nişanı attım bu benim için gercekten bi yıkım oldu 1.5 sene olmasına ragmen hala atlatamadım şimdi keske en bastan hiç uzatmadan bitirseydim diyorum. cunku bi insan yedisinde neyse yetmişindede oymus bunu anladım huyu suyu degişmiyo gercekten cok ii düşün sonradan üzülmektense bastan üzülmek en iyisiymiş
Amin canım aminKüfr isin kotu tarafi iste hakkinizda hayirlisi tatlim
Kızlar mrb ben yeni üyeyim tanımayanlar için müzik öğretmenliği4 sınıftayım ve nişanlıyım. Nişanlımla ne zaman siyaset ve tuttuğu takım hakkında konuşsak kavga ediyoruz ve dün gece çok kötü kavga ettik. Söylenmeyecek sözler etti. Ben hayat boyu böyle olacağına......... Düşünüyorum offf yardımcı olun lütfen tecrübeli ablalarım
teşekkür ederim tavsiyen için artık tartıştıktan sonra öğrendim asla o konulara girmiyicem şu an iyiz çok şükürBen ne iş ortamımda ne arkadaş ortamımda ne de eşimle siyaset , din , takım konusuna girmiyorum girsem tartışma değil kavga olacağı için oralı olmuyorum.Bu tarz şeyler hassas konulardır.Evlilik huzurunun bozulmasına ,soğukluğa arkadaşlık ilişkilerinin bozulmasına neden olur.Eskiden bende eşimle siyasi konuşmalara giriyordum baktım kavga ediyoruz fikir çatışması oluyor sonra geri çektim kendimi hiç o konulara girmiyorum.Sanada tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?