- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.033
- 48
- 27
- Konu Sahibi hemifrithemperi
-
deprem olan şehirlerden birinde yaşamıyorlar diye. ama orda ailesi vardı akrabaları vardı. bir kere aramadı beni nasıl bir duruma düşürdü. insan kızının hatrına arar. sevgilim kötü olsa yok dicem mantıklı bir sebep. ama değil. ekonomik durumları kötü olduğu dönem üzerinde yıllar geçti. ailesine baktı diye bile suçlu olduBen sırf ebeveynimiz diye her dediklerini yapmaya karşıyım. Düzgün bir ebeveyn olsa kızının mutluluğunu isterdi. Sırf nişanlın olduğu için değil insanlar küs olduklarını bile depremde arayıp sordular, insan merak edip bir ağız sorar. Bu nasıl vicdan?
Sevgilin mi nişanlın mıdeprem olan şehirlerden birinde yaşamıyorlar diye. ama orda ailesi vardı akrabaları vardı. bir kere aramadı beni nasıl bir duruma düşürdü. insan kızının hatrına arar. sevgilim kötü olsa yok dicem mantıklı bir sebep. ama değil. ekonomik durumları kötü olduğu dönem üzerinde yıllar geçti. ailesine baktı diye bile suçlu oldu
şuan nişanlım hala nişanlım demeye alışamadım o dönem sevgilimdi. Şubatta nişanlandıkSevgilin mi nişanlın mı
sevgilime karşı böyle. onun ailesine karşı böyle. sebebi tamamen önyargıları. kaynanam babamın böyle olduğunu bilse herhalde kalp krizi geçirir. onun ailesi bana karşı o kadar iyi o kadar nazik anlatamam ya. martta yeğenim doğdu altın bile taktıklar. utanıyorum gerçekten hayatımı zehir etmeye yemin etmişBabanın insanlıkla alakası yok
Değil evine gelen misafire, insan hiç tanımadığı kişilere selam veriyor
Okudukça ben bile babandan nefret ettim
Evlerden ırak
aksine şaka gibi ama ailemin olduğu şehire yerleşmek zorundayız normalde ben 2015ten beri başka bir şehirde yaşıyorum. o şehirde sevgilimle ailesi var. babamla aram kötü olsa da en azından arkamda olduğunu bilirdim bana destek olurdu bir dediğimi iki etmeyen biriydi. hani bu kızını kıskanmak değil. sürekli beddua ediyor görürsün sözüme gelirsin o günleri de görürüz diye. ailesine destek olurken ben yeni mezun aklımda evliliğin e si bile yokken de kuru ekmeğe muhtaç kal diyordu.Kusura bakmayın da ailenizdeki erkekler bildiğiniz leş, babanız, abiniz rezil tipler. Umarım bir an önce evlenip biraz uzaklaşırsınız mutlu olursunuz. Zaten ailenizde sizi düşünen kimse de yok.
Aynı şehirde olmanız önemli değil aynı evde değilsiniz bu yeterli uzak olursunuz böylece. Babanız azıcık mutsuz olsanız göbek atacak kadar leş bir tip. Evlendikten sonra evliliğinizle ilgili olumsuz birşey paylaşmayın sakın ailenizle. Abiniz de babanıza çekmiş tam armut dibine düşmüş.aksine şaka gibi ama ailemin olduğu şehire yerleşmek zorundayız normalde ben 2015ten beri başka bir şehirde yaşıyorum. o şehirde sevgilimle ailesi var. babamla aram kötü olsa da en azından arkamda olduğunu bilirdim bana destek olurdu bir dediğimi iki etmeyen biriydi. hani bu kızını kıskanmak değil. sürekli beddua ediyor görürsün sözüme gelirsin o günleri de görürüz diye. ailesine destek olurken ben yeni mezun aklımda evliliğin e si bile yokken de kuru ekmeğe muhtaç kal diyordu.
asıl annem suçlu böyle bir adamla yılardır evli kaldığı için. hep böyleydi her şeyi o bilir her şeyi o yapar. keşke onu düzeltmeye çalışmak yerine hayatına baksaydı yaşlandıkça huyu daha da kötü olduEbeveyn olabiliriz ama çocuklar da malımız değil. Yanlış yaptığında tabiki müdahale ederiz. Ama sebep yokken sırf eziyet olsun diye kaprisler yapmak bilemedim muhtemelen psikolojisi sağlıklı bir babanız yok. Bu saatten sonra ona bişeyler anlatarak beya kanıtlamak için bir şey yapmayın. Umarım tez zamanda evlenip kurtulursunuz ama anneniz için üzüldüm yazık kahrını o çekecek gibi duruyor sadece
insanın geçinmeye gönlü olmalı yok işte. zaten hep ben suçluyum. seçim zamanı sosyal medya paylaşımları hikâyeleri beni kaç gün ağlattı. sırf düşünceleri farklı inançları farklı diye hayatı zindan ediyor. . insanın hayatında kaç tane babası olur ki ne olur yani benimle mutluluğumu paylaşsa ne olur ne olursa olsun yanındayım dese. mutsuz olacaksın demek yerine kızım mutsuz olursan da ol ben arkandayım her zaman dese. bir kere taktir etse. yüksek lisansa kabul aldım tebrik bile etmedi. hayatımın her noktasında onun istediği gibi değilsem bana kan kusturuyofAynı şehirde olmanız önemli değil aynı evde değilsiniz bu yeterli uzak olursunuz böylece. Babanız azıcık mutsuz olsanız göbek atacak kadar leş bir tip. Evlendikten sonra evliliğinizle ilgili olumsuz birşey paylaşmayın sakın ailenizle. Abiniz de babanıza çekmiş tam armut dibine düşmüş.
gerçekten çok hassas karakterleri biriyim sanırım. düşünmekten sürekli ağlamaktan helak oluyorum. insanlar babalarıyla ne kadar mutlu düğünlerinde nişanlarında. nişanımda ısrar etmeme rağmen benimle de annemle de dans etmedi. baba diye onun lafı mı doğru sadece. bana yaptığı zulmü abime hiç yapmıyor ne olursa olsun arkasındaBaba diye her dediği doğru olacak değil ya. Babanız zaten abinizin arabanızı almasına da ses çıkarmıyordu. Hiçbir konuda yanınızda değil. Bence bunu böyle kabullenin, düzelmeyecek davranışları.
Ben olsam takmaz, kendi hayatıma bakardım. Gelinlikle o evden çıkamayacaksam başka evden çıkardım. Düğünüme de gelmezse gelmesin. O istemiyor diye sevdiğimden vazgeçecek değilim, hem de hiçbir geçerli sebep yokken.
Babanızı böyle kabul edin bence biliyorum çok zor ama. Herkes anne babalık sıfatına yakışmıyor. Babanızın istediği gibi biriyle evlenseniz başka birşey takardı hiç ciddiye almayın.insanın geçinmeye gönlü olmalı yok işte. zaten hep ben suçluyum. seçim zamanı sosyal medya paylaşımları hikâyeleri beni kaç gün ağlattı. sırf düşünceleri farklı inançları farklı diye hayatı zindan ediyor. . insanın hayatında kaç tane babası olur ki ne olur yani benimle mutluluğumu paylaşsa ne olur ne olursa olsun yanındayım dese. mutsuz olacaksın demek yerine kızım mutsuz olursan da ol ben arkandayım her zaman dese. bir kere taktir etse. yüksek lisansa kabul aldım tebrik bile etmedi. hayatımın her noktasında onun istediği gibi değilsem bana kan kusturuyof
Rabbim kocandan güldürsün, babana da muhtaç etmesini senisevgilime karşı böyle. onun ailesine karşı böyle. sebebi tamamen önyargıları. kaynanam babamın böyle olduğunu bilse herhalde kalp krizi geçirir. onun ailesi bana karşı o kadar iyi o kadar nazik anlatamam ya. martta yeğenim doğdu altın bile taktıklar. utanıyorum gerçekten hayatımı zehir etmeye yemin etmiş
ya düşünüyorum sürekli bu adamı hayatımdan tamamen sıfırlamam imkansız hiç mi bayram olmayacak hiç mi ben kaynanamı babamı kocamı aynı masada yemek yerken görmeyeceğim hiç mi bir araya gelmeyecekler. babam yüzünden onlardan da utanıyorum. nereye kadar sevgilim böyle bir tavırlara dayanabilir. düşünüyorum birisi bana böyle yapsa ailesi aşkımdan ölsem bile ee hadi işine ailene söz geçir sen derim. şimdi elim kolum bağlı.Babanıza dair beklentilerinizi en aza indirip, istediğiniz gibi yaşamaya devam etmekten başka bir çözüm yolu göremedim ben.
Bazı insanları mutlu etmek imkansız.
bana gösterdiği insanlar var tanıdıklar işte onlarla Arası iyi muhabbetleri iyi. bana onları örnek gösteriyor öyle bir damadım olsa öyle bir aileyle akraba olsak. eşek kadar adam. mutsuz olsam daha mı iyi anlamıyorum.Babanızı böyle kabul edin bence biliyorum çok zor ama. Herkes anne babalık sıfatına yakışmıyor. Babanızın istediği gibi biriyle evlenseniz başka birşey takardı hiç ciddiye almayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?