- 11 Kasım 2016
- 273
- 190
- 103
- Konu Sahibi Diamondheart
-
Arkadaşlarını değiştir.. ...igrenclerMerhaba herkese :)şu sıra kafamı kurcalayan bı konu var ve fikir almak istiyorum. arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve sadece bir tane sevgilim oldu şu ana kadar ve 6 ay civarı surdu.kendisi ile yakinlasmalarimiz olsa bile cinsel anlamda sayilcak hic bı şey yaşamadık.Ben hep evliliğe kadar beklemeyi düşünen taraftayim.sebebi dini olarak değil en az dini düşünen insanlardanimdir belki.ama bu olay benim için çok özel ve duygusal açıdan da hissetmek istediğim bı durum ve o yüzden beklemek istiyorum.fakat problem şu ki etrafımda olan bı kaç şey bu yüzden beni kötü hissettirmeye başladı.arkadaslarimin çoğunun sevgilisi var ve yaptıklarından bahsediyorlar sevgilisi olmayanlar olsa yapicaklarini söylüyorlar ben kendi fikrimi söyleyince geri kafalı,yobaz konumuna getiriyorlar beni.Veya sevgilimden ayrıldıktan sonra bı kaç flört dyrumum oldu ve hepsi lafı bı şekilde oraya getirip cinselliğe yanasmadigimi anlayınca konuşmayı bıraktılar ve hatta kezban iması yapanlar oldu.Aralarindan bir tanesi o kadar açık vs giyiniyorsun da böyle namuslu rolü mu oynuyorsun dedi mesela.Burda beni yanlış anlamayın asla başkalarının yapmasına karşı gelicek ya da bu yüzden onlar hakkında kötü dusuncek bir insan değilim .bu nasıl benim için özel bir şey ise başkaları için yemek yemek kadar ihtiyaç duyduğu bı şey belki ya da evlilik kavramına inanmayan ve o yüzden umursamayan biri belki.tabiki böyle düşünen herkes istediğini yapmakta ozgur. Bu durumlar bana ister istemez gerçekten bakire kalmak evliliğe kadar beklemek kötü bı şey mi oldu artık sorusunu getiriyor kafama.kendime güvenim düştü ilişkiler konusunda bu yüzden.cinsellik tercih etmediğim için erkekler hep beni birakicakmis gibi hissediyorum.sizce ben mi gercekten geri kafalı düşünüyorum yoksa hep etrafımda yargilayici insanlar mı var? Bu arada dediğim gibi her türlü dusunceye saygım var.bi insanın kalitesini ve kalbinin iyiliğini belirleyen şey cinsel hayatı değildir sadece kendim özel bi an bekliyorum
Tabiki de değiştirmem fakat kimden hoslansam bu yüzden konuşma bitiyor.bu da gelecekteki olası ilişkilerimle ilgili bana ozguvensizlik veriyor.Diyelim ki öyle, insanlar böyle düşünüyor diye kararını mı değiştireceksin? Kendi doğrun neyse öyle yaşa başkalarının doğrularına göre değil.
Oturup karşınızdaki insanla bekaret mi konuşuyorsunuz hemen ? Şaka gibi....Tabiki de değiştirmem fakat kimden hoslansam bu yüzden konuşma bitiyor.bu da gelecekteki olası ilişkilerimle ilgili bana ozguvensizlik veriyor.
Tabiki hayir aa bak ben bakireyim ve benden cinsellik bekleme diye konuya girdiğim yok konuşurken.onlar konuşurken iliskiden beklentilerinin daha çok o yonde olduğunu belirtiyorlar benim istegimin öyle olmadığını ben belirtince birakiyorlar.ki bırakmak haklarıdır fakat bu yüzden iliskilerim yurumicek mi diye düşündürüyor beni.erkekler çünkü hep önce cinsellik amacı ile yakınlaşıyorlar banaOturup karşınızdaki insanla bekaret mi konuşuyorsunuz hemen ? Şaka gibi....
O zaman sizi bırakmasın diye her erkekle birlikte mi olacaksınız ? Niye sizinle bu kadar özel bir şeyi bu kadar hızlı bir şekilde konuşmalarına izin veriyorsunuz ?Tabiki hayir aa bak ben bakireyim ve benden cinsellik bekleme diye konuya girdiğim yok konuşurken.onlar konuşurken iliskiden beklentilerinin daha çok o yonde olduğunu belirtiyorlar benim istegimin öyle olmadığını ben belirtince birakiyorlar.ki bırakmak haklarıdır fakat bu yüzden iliskilerim yurumicek mi diye düşündürüyor beni.erkekler çünkü hep önce cinsellik amacı ile yakınlaşıyorlar bana
İşte bukadar normalleştirdiler HARAMI!yemek yemek kadar ihtiyaç duyduğu bı şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?