- Konu Sahibi Diamondheart
-
Kesinlikle öyle bakire olmadan evlenen çok var artık. Mesele bakirelik olmamalı namus iki bacak arasında değil neticede. Sadece herkesle değil de gerçekten yapmak istediği ile olduktan sonra gerisi önemli değil. Beyler bu tabuları aştı.Birileri istiyor diye değil kendi isteğinizle sevişmeyi düşünün öncelikle. Yani bu konuyu takmanız saçma.
Bakirelik gibi özel konular size özel kalsın.
sevişmek istemediğiniz yada istediğiniz için yargılanamazsınız.
Sevişmek isteyen ama kararınıza saygı duyacak erkek de çok merak ettiğiniz buysa. Ergenlikten yeni çıkmış abaza erkeklere denk gelmişsiniz sadece.
Ben de bakire olmadan evlendim. Çevremde de bakire olmadan evlenen çok ama bakire evlenenen de çok. Bu işler kader
bu nasıl benim için özel bir şey ise başkaları için yemek yemek kadar ihtiyaç duyduğu bı şey belki ya da evlilik kavramına inanmayan ve o yüzden umursamayan biri belki.
Ben insanların ne dediğinden çok şuna odakliyim: ilahi emir ve yasaklar son derece net. Özellikle kesinlikle yapmayın diye belirtilen şeyler var ayetlerde. Buna uymayıp sonra büyük bir azaba düşmek bana daha korkunç geliyor. Cesaret edenlere şaşıyorum o yüzden.
Burada olumlu yöne bir tavsiye verince saldırıya geçiyorlar. Ama bir insan görseniz, yangın yerine giren ya da balkondan sarkan ya da uyuşturucu kullanan ya da alkollü araç kullanan bir insan görseniz, demez misiniz ki "yapma, dikkat et, zarar gormeyesin"
Oysa insanlar buna kızıyor, hatırlatmaktan başka yapacak bir şey yok
20 li yaslardaki erkekler genelde karşı cinse cinsellik olarak yaklasacak başta tabii ki, hatta sizin hoşlanma sebebiniz de cinsel dürtüleriniz aslında, ama bu sizin tercihiniz kim niye karışsın? bu yuzden terkediliyorsaniz demek ki yanliş adamlarla takiliyorsunuzTabiki hayir aa bak ben bakireyim ve benden cinsellik bekleme diye konuya girdiğim yok konuşurken.onlar konuşurken iliskiden beklentilerinin daha çok o yonde olduğunu belirtiyorlar benim istegimin öyle olmadığını ben belirtince birakiyorlar.ki bırakmak haklarıdır fakat bu yüzden iliskilerim yurumicek mi diye düşündürüyor beni.erkekler çünkü hep önce cinsellik amacı ile yakınlaşıyorlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?