- 16 Kasım 2022
- 42
- 2
- 16
- 25
- Konu Sahibi bsrapapatya
-
neden gitmeniz istesin ki? evli olunca ancak kendi evini kurabiliyor, evde hiç sorumluluk almıyor, yemek çamaşır ütüyü hallediyorsunuz, çocuğu büyütüyorsunuz. gitmenizi istememesi gayet anlaşılır. demek sizin de gidesiniz yok ki biricik ve ortada olan çözümü görmüyor gibi ne yapmalıyım diye soruyorsunuz.esim artık bizden olmuyor dedi gitmek istedim o zamanda hayır gidemessin desi
neden gitmeniz istesin ki? evli olunca ancak kendi evini kurabiliyor, evde hiç sorumluluk almıyor, yemek çamaşır ütüyü hallediyorsunuz, çocuğu büyütüyorsunuz. gitmenizi istememesi gayet anlaşılır. demek sizin de gidesiniz yok ki biricik ve ortada olan çözümü görmüyor gibi ne yapmalıyım diye soruyorsunuz.g
Oğlum var ortada öyle bunaliyurumki bir eş gibi değil böyle gitmez diyorum napicagimi hiç bilmiyorumneden gitmeniz istesin ki? evli olunca ancak kendi evini kurabiliyor, evde hiç sorumluluk almıyor, yemek çamaşır ütüyü hallediyorsunuz, çocuğu büyütüyorsunuz. gitmenizi istememesi gayet anlaşılır. demek sizin de gidesiniz yok ki biricik ve ortada olan çözümü görmüyor gibi ne yapmalıyım diye soruyorsunuz.
neden gitmeniz istesin ki? evli olunca ancak kendi evini kurabiliyor, evde hiç sorumluluk almıyor, yemek çamaşır ütüyü hallediyorsunuz, çocseuğu büyütüyorsunuz. gitmenizi istememesi gayet anlaşılır. demek sizin de gidesiniz yok ki biricik ve ortada olan çözümü görmüyor gibi ne yapmalıyım diye soruyorsunuz.
Bir senedir böyle yanlış anlamayın ama ilişkimiz bile yatakta ayda 1 en fazla 2artık mı soğuk yoksa hep mi öyleydi? sanki bir anda olan bir şey değil gibi..
Oturup karşınıza aynı böyle açıkça konuştunuz mu? ama kavga dövüş etmeden sakince. Eğer öyle bile konuşmak istemiyosa kaçıyosa bu durumdan duyguları bitmiş dicem çocuk içinde sorumluluk almak istemiyo sorumsuz bi erkek ve baba.Oğlum var ortada öyle bunaliyurumki bir eş gibi değil böyle gitmez diyorum napicagimi hiç bilmiyorum
Malesef bazi insanlar ne eş olmayi biliyor ne de baba olmayi. Bu gibi insanlar yuzunden evliliklerin çoğu kagit uzerinde bir evlilik, çocuklarin çoğu sevgi dahi gormeden buyuyen sevgiye aç çocuklar. Adamin karakterinde sorun olmasaydi evet ben iyi bir eş iyi bir baba degilim ama duzelmek için elimden geleni yapayim der. Çabasi yoksa demek ki bir aile bireyi olmak hamurunda yok bu adamin. Ya yardim alarak karakterini duzeltmek için çaba sarfeder, ya da mutsuzluk daha da artar. Dedigim gibi hersey eşinizde bitiyorMeraba kızlar öncelikle bana bu mesaja geri dönüş yaparsaniz çok teşekür ederim esimle 3 bitti 4cu seneye girdik bir tane 2 yaşında çocuğum var esim bu sene çok değişti bana tavrı olsun herseyi dedigi çoğu şeyi unutamıyorum geçen niye yalan soyluyosun dedim bir konu için oda iste artık evlilkten sogutuyosun dedi ve bundan önce 2 ay feln oldu bir tartosmadada esim artık bizden olmuyor dedi gitmek istedim o zamanda hayır gidemessin desi yani diycegim o ki ben hiç mutlu değilim artık her yattigimizda su yatağa hiç sarılmadan küs yatıyoruz artık her basimi yastiga koyusumda ağlıyorum niye böyle olduk diye bide sürekli calisiyo hiç bna zaman ayırmaz asla beni öyle bir gezdireyim demez.bide benim anneme çok farkli sevmiyor yani benim onun annesine davrandigim gibi davranmiyor anneme sanki bir el gibi artik annesinin lafına çok bakıyor bize geldi kaynanam benim çocuğum öksürükten geberiyodu kusuyodu ama sırf annesi geldi diye doğal gazı açtı çocuğu için değilde annesi için benim çocuğum herseyden öncelikli gelir ama çocuğuma bile farklı geçen süt al diyorum arada bir veriyorum ben ona süt almam dedi ona yaramaz diyo artık zaten çocuğuma yemek yediriyorum ama her çocuk gibi günde bir bardak içmesini istiyorum davranışı olsun zaten çocuğuma da farklı öyle bir en fazla 5 dakka sever sadece bazen onu bile yapmiyo hiç bir babaligini görmedim ne yedirmesini ne uyutmasini nede öyle çocuğumu bir yere goturmesini bilmiyorum artık bir değerimiz yok gibi napicam bilmiyorum ?
Meraba kızlar öncelikle bana bu mesaja geri dönüş yaparsaniz çok teşekür ederim esimle 3 bitti 4cu seneye girdik bir tane 2 yaşında çocuğum var esim bu sene çok değişti bana tavrı olsun herseyi dedigi çoğu şeyi unutamıyorum geçen niye yalan soyluyosun dedim bir konu için oda iste artık evlilkten sogutuyosun dedi ve bundan önce 2 ay feln oldu bir tartosmadada esim artık bizden olmuyor dedi gitmek istedim o zamanda hayır gidemessin desi yani diycegim o ki ben hiç mutlu değilim artık her yattigimizda su yatağa hiç sarılmadan küs yatıyoruz artık her basimi yastiga koyusumda ağlıyorum niye böyle olduk diye bide sürekli calisiyo hiç bna zaman ayırmaz asla beni öyle bir gezdireyim demez.bide benim anneme çok farkli sevmiyor yani benim onun annesine davrandigim gibi davranmiyor anneme sanki bir el gibi artik annesinin lafına çok bakıyor bize geldi kaynanam benim çocuğum öksürükten geberiyodu kusuyodu ama sırf annesi geldi diye doğal gazı açtı çocuğu için değilde annesi için benim çocuğum herseyden öncelikli gelir ama çocuğuma bile farklı geçen süt al diyorum arada bir veriyorum ben ona süt almam dedi ona yaramaz diyo artık zaten çocuğuma yemek yediriyorum ama her çocuk gibi günde bir bardak içmesini istiyorum davranışı olsun zaten çocuğuma da farklı öyle bir en fazla 5 dakka sever sadece bazen onu bile yapmiyo hiç bir babaligini görmedim ne yedirmesini ne uyutmasini nede öyle çocuğumu bir yere goturmesini bilmiyorum artık bir değerimiz yok gibi napicam bilmiyorum ?
Bir senedir böyle yanlış anlamayın ama ilişkimiz bile yatakta ayda 1 en fazla 2
Gerçekten ne yapmanız gerektiğini bilmediğinizi değil, yapmanız gereken şeye cesaretiniz olmadığını düşünüyorumMeraba kızlar öncelikle bana bu mesaja geri dönüş yaparsaniz çok teşekür ederim esimle 3 bitti 4cu seneye girdik bir tane 2 yaşında çocuğum var esim bu sene çok değişti bana tavrı olsun herseyi dedigi çoğu şeyi unutamıyorum geçen niye yalan soyluyosun dedim bir konu için oda iste artık evlilkten sogutuyosun dedi ve bundan önce 2 ay feln oldu bir tartosmadada esim artık bizden olmuyor dedi gitmek istedim o zamanda hayır gidemessin desi yani diycegim o ki ben hiç mutlu değilim artık her yattigimizda su yatağa hiç sarılmadan küs yatıyoruz artık her basimi yastiga koyusumda ağlıyorum niye böyle olduk diye bide sürekli calisiyo hiç bna zaman ayırmaz asla beni öyle bir gezdireyim demez.bide benim anneme çok farkli sevmiyor yani benim onun annesine davrandigim gibi davranmiyor anneme sanki bir el gibi artik annesinin lafına çok bakıyor bize geldi kaynanam benim çocuğum öksürükten geberiyodu kusuyodu ama sırf annesi geldi diye doğal gazı açtı çocuğu için değilde annesi için benim çocuğum herseyden öncelikli gelir ama çocuğuma bile farklı geçen süt al diyorum arada bir veriyorum ben ona süt almam dedi ona yaramaz diyo artık zaten çocuğuma yemek yediriyorum ama her çocuk gibi günde bir bardak içmesini istiyorum davranışı olsun zaten çocuğuma da farklı öyle bir en fazla 5 dakka sever sadece bazen onu bile yapmiyo hiç bir babaligini görmedim ne yedirmesini ne uyutmasini nede öyle çocuğumu bir yere goturmesini bilmiyorum artık bir değerimiz yok gibi napicam bilmiyorum ?
Evde hergun bakara suresini dinlemeni öneririm bizde eşimle bir ara düşman kesilmistik bana bakışı bile değişmişti sonra hergun kuran dinledim inan ki hem okudum hem dinledim hem ağladım yemin ederim sihirli değnek değmiş gibi adam bana evine tekrar bağlandı bin şükür masaAllah . Bazen nazar veya kötü enerhi olabiliyor evimizde şeytan karı koca arasında çok giriyorMeraba kızlar öncelikle bana bu mesaja geri dönüş yaparsaniz çok teşekür ederim esimle 3 bitti 4cu seneye girdik bir tane 2 yaşında çocuğum var esim bu sene çok değişti bana tavrı olsun herseyi dedigi çoğu şeyi unutamıyorum geçen niye yalan soyluyosun dedim bir konu için oda iste artık evlilkten sogutuyosun dedi ve bundan önce 2 ay feln oldu bir tartosmadada esim artık bizden olmuyor dedi gitmek istedim o zamanda hayır gidemessin desi yani diycegim o ki ben hiç mutlu değilim artık her yattigimizda su yatağa hiç sarılmadan küs yatıyoruz artık her basimi yastiga koyusumda ağlıyorum niye böyle olduk diye bide sürekli calisiyo hiç bna zaman ayırmaz asla beni öyle bir gezdireyim demez.bide benim anneme çok farkli sevmiyor yani benim onun annesine davrandigim gibi davranmiyor anneme sanki bir el gibi artik annesinin lafına çok bakıyor bize geldi kaynanam benim çocuğum öksürükten geberiyodu kusuyodu ama sırf annesi geldi diye doğal gazı açtı çocuğu için değilde annesi için benim çocuğum herseyden öncelikli gelir ama çocuğuma bile farklı geçen süt al diyorum arada bir veriyorum ben ona süt almam dedi ona yaramaz diyo artık zaten çocuğuma yemek yediriyorum ama her çocuk gibi günde bir bardak içmesini istiyorum davranışı olsun zaten çocuğuma da farklı öyle bir en fazla 5 dakka sever sadece bazen onu bile yapmiyo hiç bir babaligini görmedim ne yedirmesini ne uyutmasini nede öyle çocuğumu bir yere goturmesini bilmiyorum artık bir değerimiz yok gibi napicam bilmiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?