- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi Turkandrnb
-
polise haber verin benden izinsiz evime girilmiş diye. Rezil olsunlar bir kere daha yapmazlar belkiGünaydınlar hanımlar. Sabah nobetten eve geldigimde canim kaynanamlar eltimler yine evime ayakkabilariyla girmişler. Buzdolabimin ici yemek döküntüsü, 2 masamda ekmek kırıntıları abur cubur artiklari... ben ne edem ya. Daha 3 hafta oluyor halilarim yikamadan geldi. Cidden cok sabirliyim ama artik katlanamıyorum. Dun aradim bugun geleceğim her ihtimale karsi virüs gecmesin diye ben geldiğimde evden gidiyorlar. Zaten benim evimde ne isleri var ben yokken anlamis degilim de. Eşim de nöbetteydi annesini aradi biz yapmadik ki diyorlar. Anahtar değiştirdik hastaneye anahtar almaya geldiler. Konustum tartıştım hep bir yolunu buldular. Ic huzurum kalmıyor zaten isimde mutlu degilim biraktigimi duymuslar ayaga kalktilar artik onlara ne ise... sonra zaten sozlesmeden dolayi birakamadim bi ic rahatlama yasadilar. kiyafetlerim gardrobumda degil yine. Ayda bir eve gelip köpeğin yasamayacagi bir evde kalacak olmak verem etti beni. Yesinler icsinler kalsinlar gözüm yok. Evleri daracik az nefes alsinlar ama zarar vermesinler ya valla bezdim da. Isi gücü birakip sadece bunlarla uğraşacağım yoksa boyutnher gecen gün kötü yönde değişiyor.
Öncelikle anahtarı hangi bahaneyle aldıklarını çok merak ediyorum. Bu kadar şey yaşayıp hala anahtarı vermenize de hayret ediyor. Madem gelip evinizi kullanmaya devam edecekler kesinlikle şaka değil talimatlar yapıştırın. Mesela mutfak tezgahının üzerine bulaşıkları makinaya yerleştirin, evin girişine eve ayakkabıyla girmeyin, sifonu çekin, yere bir şey dokulduyse temizleyin gibi. Belki utanma pazarı gelmezler. Eğer biz bunları yapmıyoruz zaten derseler daha önce dedikleri gibi siz de ben yapanlara uyarı olsun diye astım dersiniz. Bunebya ev kamusal mal mıGünaydınlar hanımlar. Sabah nobetten eve geldigimde canim kaynanamlar eltimler yine evime ayakkabilariyla girmişler. Buzdolabimin ici yemek döküntüsü, 2 masamda ekmek kırıntıları abur cubur artiklari... ben ne edem ya. Daha 3 hafta oluyor halilarim yikamadan geldi. Cidden cok sabirliyim ama artik katlanamıyorum. Dun aradim bugun geleceğim her ihtimale karsi virüs gecmesin diye ben geldiğimde evden gidiyorlar. Zaten benim evimde ne isleri var ben yokken anlamis degilim de. Eşim de nöbetteydi annesini aradi biz yapmadik ki diyorlar. Anahtar değiştirdik hastaneye anahtar almaya geldiler. Konustum tartıştım hep bir yolunu buldular. Ic huzurum kalmıyor zaten isimde mutlu degilim biraktigimi duymuslar ayaga kalktilar artik onlara ne ise... sonra zaten sozlesmeden dolayi birakamadim bi ic rahatlama yasadilar. kiyafetlerim gardrobumda degil yine. Ayda bir eve gelip köpeğin yasamayacagi bir evde kalacak olmak verem etti beni. Yesinler icsinler kalsinlar gözüm yok. Evleri daracik az nefes alsinlar ama zarar vermesinler ya valla bezdim da. Isi gücü birakip sadece bunlarla uğraşacağım yoksa boyutnher gecen gün kötü yönde değişiyor.
Bir de anahtarı istediklerinde siz de isteklerde bulunun mesela yaa çok yorgundum evi de temizleyemedim süpürür müsün gibi ? Çamaşırları asmayı unutmuşum onları da bi asiver falan. Belki temizlik yaparsalar haberleri olur temiz yaşamaktanGünaydınlar hanımlar. Sabah nobetten eve geldigimde canim kaynanamlar eltimler yine evime ayakkabilariyla girmişler. Buzdolabimin ici yemek döküntüsü, 2 masamda ekmek kırıntıları abur cubur artiklari... ben ne edem ya. Daha 3 hafta oluyor halilarim yikamadan geldi. Cidden cok sabirliyim ama artik katlanamıyorum. Dun aradim bugun geleceğim her ihtimale karsi virüs gecmesin diye ben geldiğimde evden gidiyorlar. Zaten benim evimde ne isleri var ben yokken anlamis degilim de. Eşim de nöbetteydi annesini aradi biz yapmadik ki diyorlar. Anahtar değiştirdik hastaneye anahtar almaya geldiler. Konustum tartıştım hep bir yolunu buldular. Ic huzurum kalmıyor zaten isimde mutlu degilim biraktigimi duymuslar ayaga kalktilar artik onlara ne ise... sonra zaten sozlesmeden dolayi birakamadim bi ic rahatlama yasadilar. kiyafetlerim gardrobumda degil yine. Ayda bir eve gelip köpeğin yasamayacagi bir evde kalacak olmak verem etti beni. Yesinler icsinler kalsinlar gözüm yok. Evleri daracik az nefes alsinlar ama zarar vermesinler ya valla bezdim da. Isi gücü birakip sadece bunlarla uğraşacağım yoksa boyutnher gecen gün kötü yönde değişiyor.
Artık sonrasında saç baş birbirine girerler.Bloss gülmee caydırıcı olmaz mı ama ?
Hayır aramizda 55 dk falan var. Evet cidden cok sabirliyim aslinda cok kavga ettim hatta az evden kovar gibi de oldum ama o dilden de anlamadilar. Ne yapacagimi şaşırdım. Kimseye zarar vermek istemiyorum ki su an buralari temizlemekteÇok sabırlısınız.Aynı apartmandamısınız?
İngiltere' deyim dediniz, tahmin edeyim kayınaileniz Hint/Pakistan asıllı İngiliz?
Anahtarı tekrar değiştirin ve isterlerse eşinizle aynı tepkiyi verin,aferdersinizde fare gibi evde dolaşıp dolaşıp sizin eve gelceğiniz zaman coronadan korkup evden gitmeleri de komik madem öyle sizde virüsü bahane edin korkutun onlarda eve gelemesin kilidi de değiştirdikten sonra eşimle ikimizin evi biz evde olduğumuz ve müsait olduğumuz sürece misafir olarak gelebilirsiniz tabi diyip lafı söyleyin hangi bahane hangi laf olursa olsun ikna olmayın en başta vermemeniz gerekiyordu bu durumdan eşiniz hiç rahatsız değil mi ya siz bi elinize alın olayı benceGünaydınlar hanımlar. Sabah nobetten eve geldigimde canim kaynanamlar eltimler yine evime ayakkabilariyla girmişler. Buzdolabimin ici yemek döküntüsü, 2 masamda ekmek kırıntıları abur cubur artiklari... ben ne edem ya. Daha 3 hafta oluyor halilarim yikamadan geldi. Cidden cok sabirliyim ama artik katlanamıyorum. Dun aradim bugun geleceğim her ihtimale karsi virüs gecmesin diye ben geldiğimde evden gidiyorlar. Zaten benim evimde ne isleri var ben yokken anlamis degilim de. Eşim de nöbetteydi annesini aradi biz yapmadik ki diyorlar. Anahtar değiştirdik hastaneye anahtar almaya geldiler. Konustum tartıştım hep bir yolunu buldular. Ic huzurum kalmıyor zaten isimde mutlu degilim biraktigimi duymuslar ayaga kalktilar artik onlara ne ise... sonra zaten sozlesmeden dolayi birakamadim bi ic rahatlama yasadilar. kiyafetlerim gardrobumda degil yine. Ayda bir eve gelip köpeğin yasamayacagi bir evde kalacak olmak verem etti beni. Yesinler icsinler kalsinlar gözüm yok. Evleri daracik az nefes alsinlar ama zarar vermesinler ya valla bezdim da. Isi gücü birakip sadece bunlarla uğraşacağım yoksa boyutnher gecen gün kötü yönde değişiyor.
İngilizler daha mesafeli değil mi ?hayır Türk ama buralilara benzemişler ya da hep böyleydiler
Anahtari benden almiyorlar ki. Bosanma olursa meslegime geri döneceğim. Esim anahtar almadigini söyleyince çilingir çağırmışlar tabi bu olali uzun zaman oldu. Bi de cilingirin parasini da esimden almislar turkiye de ki gibi ucuz falan da degil burada. Benimkisi sabır. Akliniza gelen kelimeler sizin yorumunuz. Cunku her insanin yapacagi sekilde tartıştım kovma gibi bir olay oldu ama vardigim yer hep ayniIs ile ne alaka ya? Dua et ki isin var, öyle bir es ve aile ile bosunma olursa ilerde ne yapacaksin? Sanki evde kalsan, gelmeyeceklermi?
Sendeki sorun is degil, hayir diyememen. Mesela hastaneye gelip anahtar istemisler "hayir, vermiyoruz" demek niye bu kadar zor? Ne sen, ne esin çizgi çekemediginiz için durum böyle.
Gerekirse tüm anahtlarlari degistirip, ekstra kilit taktirirdim. Gerekirse tasinirdim ama senin deyiminle "sabirli" olmazdim. Cünkü yaptigin sabirli olmak degil. Aklima baska kelimeler geliyor fakat sabir degil.
Anahtari benden almiyorlar ki. Bosanma olursa meslegime geri döneceğim. Esim anahtar almadigini söyleyince çilingir çağırmışlar tabi bu olali uzun zaman oldu. Bi de cilingirin parasini da esimden almislar turkiye de ki gibi ucuz falan da degil burada. Benimkisi sabır. Akliniza gelen kelimeler sizin yorumunuz. Cunku her insanin yapacagi sekilde tartıştım kovma gibi bir olay oldu ama vardigim yer hep ayni
Onlerine yemek koyarken bile misafir umdugunu degil bulduğunu yemeli diyorum. Acikcasi hayatimda gördüğüm en farkli insanlar. Bolge degistirdik bölge degistirdiler. Esim cok rahatsiz onlar evde cumbur cemaat kaliyor biz de cogunluk nobetteyiz evimizde kasa oldugu icin bunlar degerli evraklarini kasaya koydular yani ne degerli evraksa 2 kurusluk sey iste bu olay onlarin fethi ile basladi. Bana dediler tapuyu alcaz kasadan bende dedim oglunla gecin alin benden alamayinca esimden istwdiler o da verdi anahtar çıkarmışlar. Cok farklilar ya biri bana hayatta boyle insanlar oldugunu soylese saka oldugunu düşünürdümAnahtarı tekrar değiştirin ve isterlerse eşinizle aynı tepkiyi verin,aferdersinizde fare gibi evde dolaşıp dolaşıp sizin eve gelceğiniz zaman coronadan korkup evden gitmeleri de komik madem öyle sizde virüsü bahane edin korkutun onlarda eve gelemesin kilidi de değiştirdikten sonra eşimle ikimizin evi biz evde olduğumuz ve müsait olduğumuz sürece misafir olarak gelebilirsiniz tabi diyip lafı söyleyin hangi bahane hangi laf olursa olsun ikna olmayın en başta vermemeniz gerekiyordu bu durumdan eşiniz hiç rahatsız değil mi ya siz bi elinize alın olayı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?