- 23 Ağustos 2020
- 4.501
- 8.449
- 108
- 34
- Konu Sahibi Turkandrnb
-
Çok iyisin fazla iyi. Şimdiye kadar çoktan kovalayıp tüm kilitleri değiştirmiştim. Evin halini foto çek at bu nasıl ev diyeGünaydınlar hanımlar. Sabah nobetten eve geldigimde canim kaynanamlar eltimler yine evime ayakkabilariyla girmişler. Buzdolabimin ici yemek döküntüsü, 2 masamda ekmek kırıntıları abur cubur artiklari... ben ne edem ya. Daha 3 hafta oluyor halilarim yikamadan geldi. Cidden cok sabirliyim ama artik katlanamıyorum. Dun aradim bugun geleceğim her ihtimale karsi virüs gecmesin diye ben geldiğimde evden gidiyorlar. Zaten benim evimde ne isleri var ben yokken anlamis degilim de. Eşim de nöbetteydi annesini aradi biz yapmadik ki diyorlar. Anahtar değiştirdik hastaneye anahtar almaya geldiler. Konustum tartıştım hep bir yolunu buldular. Ic huzurum kalmıyor zaten isimde mutlu degilim biraktigimi duymuslar ayaga kalktilar artik onlara ne ise... sonra zaten sozlesmeden dolayi birakamadim bi ic rahatlama yasadilar. kiyafetlerim gardrobumda degil yine. Ayda bir eve gelip köpeğin yasamayacagi bir evde kalacak olmak verem etti beni. Yesinler icsinler kalsinlar gözüm yok. Evleri daracik az nefes alsinlar ama zarar vermesinler ya valla bezdim da. Isi gücü birakip sadece bunlarla uğraşacağım yoksa boyutnher gecen gün kötü yönde değişiyor.
Bir evde 3 aile kaliyorlar ve ev cok küçük. Esimin abisinin maddi acidan durumu iyi değil. 1 saate yakin bir uzaklik var aramizda. Sadece rahat etmek icin geliyorlar aslında. Sorunum gelip evimde kalmalarinda degil. Sonuçta ev yani kalsinlar yesinler içsinler. Ama kirletmesinler. Bunu onlarla konuştum. Ama düzelmiyorlar. Evde olayim olmayayim hel ona dikkat edin bunu dikkat edin diye uyarıyorum.eve tam ne amacla geldiklerini anlamadim.
O amaci ortadan kaldirmak lazim, eger ki kesinlikle hayir diyemiyorsaniz.
Ayni apartmanda yakin diye geliyorlarsa tasinmak,
yemek icmek icin geliyorlarsa bos buzdolabi,
sinirsiz internet icin geliyorlarsa interneti kapatmak gibi gibi.
Bir sebepleri olmadan sirf sizi deli etmek icin geliyor degillerdir umuyorum.
Bu iyilik degil ki esinizin ailesinin yani abisinin ailesinin durumu olmadigi icin bir eve sıkıştıklarını düşünün. Evde adim atacak yer yok. Siz de arada kapinizi acar misafir ederdiniz eminim. Kirletmesinler temiz olsunlar naparlarsa yapsinlar ama ilk defa birilerinden nefret ediyorum ve eşim bunun farkinda bu ağır bişey.Çok iyisin fazla iyi. Şimdiye kadar çoktan kovalayıp tüm kilitleri değiştirmiştim. Evin halini foto çek at bu nasıl ev diye
Bir evde 3 aile kaliyorlar ve ev cok küçük. Esimin abisinin maddi acidan durumu iyi değil. 1 saate yakin bir uzaklik var aramizda. Sadece rahat etmek icin geliyorlar aslında. Sorunum gelip evimde kalmalarinda degil. Sonuçta ev yani kalsinlar yesinler içsinler. Ama kirletmesinler. Bunu onlarla konuştum. Ama düzelmiyorlar. Evde olayim olmayayim hel ona dikkat edin bunu dikkat edin diye uyarıyorum.
Dedıgınizi dusundum ve boyle yuzsuz ınsanları ben evime alıstırmazdım.Bu iyilik degil ki esinizin ailesinin yani abisinin ailesinin durumu olmadigi icin bir eve sıkıştıklarını düşünün. Evde adim atacak yer yok. Siz de arada kapinizi acar misafir ederdiniz eminim. Kirletmesinler temiz olsunlar naparlarsa yapsinlar ama ilk defa birilerinden nefret ediyorum ve eşim bunun farkinda bu ağır bişey.
Aslinda yeni evli oldugumuz icin borclardan dolayi maddi durumumuzda yok. Sadece kimseye kıyamıyorum. Böyle bir düzen istediğimden degil cunku ben temizlik konusunda aşırı hassasim bu yuzden ellerimdeki yaralar gecmedigi icin temel ihtiyaclar icin ayirdigimiz parayi temizlik sirketine verecegiz. Onlar gittikten sonra yeniden üstünden geciyorum.ama iste sizin dediginiz gibi olmaz,
simdi sizinle benim temizlik anlayisimiz farkli,
bana temiz gelen size pis gelebilir.
kendi evlerinde de bu sekildeler diyorsunuz.
Size gelip kalmalari bu sebeple dogru degil,
ama degisik bir duzeniniz var ve siz de bunu kabul etmissiniz,
su durumda en iyisi duzenli birisi gelsin temizlesin madem,
maddi durum var saniyorum ki ?
Aslinda yeni evli oldugumuz icin borclardan dolayi maddi durumumuzda yok. Sadece kimseye kıyamıyorum. Böyle bir düzen istediğimden degil cunku ben temizlik konusunda aşırı hassasim bu yuzden ellerimdeki yaralar gecmedigi icin temel ihtiyaclar icin ayirdigimiz parayi temizlik sirketine verecegiz. Onlar gittikten sonra yeniden üstünden geciyorum.
Gerçekten size hak veriyorum. Babamda hala kardeslerine bakar korur savunur büyük bir mutlulukla tabi onlarin maddi durumu iyi olduğundan ve ayni kültürde olduğumuzdan ben hep böyle gördüm. Abisi biseyler yapmiyor bunun da farkındayız. Hatalarini da görüyoruz ve konuşuyoruz. Yeni isler buluyoruz. Ama tutunamıyor. Cok iyi biri ugrasiyor da ama burdaki sistemden de kaynakli cok sorun yaşıyor. Bir insanin maddi kayiplari yüzünden kaybolmasina izin veremem. Ha maddi durumum burda kendime yetmiyor simdilik maddi olarak yardim edemem ama yatacak fazladan yerim varsa soframa birkac tabak koyabiliyorsam tamamdir. Sadece temizlik tertip düzen bunlarin hastasıyım. Karsi tarafta aksini yapinca benimkiler geliyor bu yuzden zaten evde yokken anahtari alamayacaklar. Çünkü böyle onlari daha cok kırma ihtimalim var sabrimin sonundaki tersim daha fenadir.ne diyecegimi bilemiyorum inanin,
cok degisik bir duzen.
Abinin durumu iyi degilse bu benim dert edecegim bir sey olmazdi sahsen,
ailelerin bir evlatlarinin durumu nedeni ile diger evlatlarina hesabi odetmeleri benim normal buldugum bir sey degil, ornegin. Siz de oyle yaparsiniz yazmissiniz ya bir mesajinizda, ben oyle yapmam.
Bence dogru degil.
Insan kardesine, anasina babasina yardim eder, icinden gelerek yapar, buna lafim yok, ama kendi duzenini bu kadar ic ettirmez. Kimse benim evime gelip bu sekilde davranamaz, ben siz kabul ettiniz bu duzeni diyerek olumlu yorum yazmaya zorladim sahsen kendimi. Yoksa bu durum normal degil.
Abinin maddi durumu yoksa bu durumu duzeltmek icin ne yapiyor, baska cozum yollari bulunamaz mi, su anki durum cozum bile degil ki,
kaldi ki bazi seyler gecici ise belki tolere edilebilir, atiyorum abi 1 yil sonra TR ye donecektir, 1 yilligina bu cile cekilir. Oyle bir sey yoksa, ne kadar erken onu alinirsa o kadar kendinizi korumus olursunuz.
Bu aile iliskilerinde aman alttan alayim diyenin cani cikiyor,
benim annem de sizin gibi, babamin ailesini kendince tolere etmeye zorlamis,
simdi sorsaniz hala pismanim yanlis yapmisim demez,
ama ictigi onca sigaranin, kullandigi onca depresyon hapinin da bir sebebi var elbette.
Yazik bence. Ama secim sizin.
Gerçekten size hak veriyorum. Babamda hala kardeslerine bakar korur savunur büyük bir mutlulukla tabi onlarin maddi durumu iyi olduğundan ve ayni kültürde olduğumuzdan ben hep böyle gördüm. Abisi biseyler yapmiyor bunun da farkındayız. Hatalarini da görüyoruz ve konuşuyoruz. Yeni isler buluyoruz. Ama tutunamıyor. Cok iyi biri ugrasiyor da ama burdaki sistemden de kaynakli cok sorun yaşıyor. Bir insanin maddi kayiplari yüzünden kaybolmasina izin veremem. Ha maddi durumum burda kendime yetmiyor simdilik maddi olarak yardim edemem ama yatacak fazladan yerim varsa soframa birkac tabak koyabiliyorsam tamamdir. Sadece temizlik tertip düzen bunlarin hastasıyım. Karsi tarafta aksini yapinca benimkiler geliyor bu yuzden zaten evde yokken anahtari alamayacaklar. Çünkü böyle onlari daha cok kırma ihtimalim var sabrimin sonundaki tersim daha fenadir.
Çilingir her kapımı aç diyenin kapısını nasıl açabiliyor ? Elinde kontratın yada evin sana ait olduğuna dair bir belge olması lazım . Bence onuda şikayet et !Anahtari benden almiyorlar ki. Bosanma olursa meslegime geri döneceğim. Esim anahtar almadigini söyleyince çilingir çağırmışlar tabi bu olali uzun zaman oldu. Bi de cilingirin parasini da esimden almislar turkiye de ki gibi ucuz falan da degil burada. Benimkisi sabır. Akliniza gelen kelimeler sizin yorumunuz. Cunku her insanin yapacagi sekilde tartıştım kovma gibi bir olay oldu ama vardigim yer hep ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?