ARTIK BAŞARMALIYIM

Su gibi

Mutlu olmak,Bir Seçimdir......!!!
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
310
293
39
Öncelikle okuyan herkese hoşgeldiniz diyorum ve hayat hikayeme geçiyorum:)
Çoğumuz gibi bende kendimi bildim bileli diyet yaparım. Ama hiç sonuçlandıramadım. 2 verip 3 aldım. Çok zayıflığı severim ama ben hep balık etliydim.
-"yaaa sen şişman degilsin, balık etlisin"
veya
-"çok degil,3-5 kilo versen yeter"
sözlerini çok duydum. Hep ortalarda oldum.
Zayıf desen zayıf degil
Şişman desen şişman degil
163 boyunda( doğumlardan sonra 2-3 cm kısaldım galiba)
60-64 kilo arasında gittiiiim geldim hep.
AMA;

Aylardan yine Şubat
Tam geçen sene bu zaman;
Habire yiyorum. Eşimle gece yemeyede alıştık. Artık zayıflamalıyım dedikçe dahada kilo alıyorum. Kıyafetler dar geliyor, ben hiç biyere gitmek istemiyorum. Sonunda bi arkadaş ortamında malum kilo konusu açıldı. Ve ortaya bi tartı kondu. Ve acı gerçekle yüzleşdim

*67* Kilo olmuşum........
Yani fazladan 3 kilomu yani" demeyin
Çünkü o 3 kilo bende o kadar fark ediyorduki. Yag oranım çok fazla. O yüzden zaten hep olduğumdan şişman gözükürüm. Yani tartı 67 dedi ama siz diyin 75 kilo.
Ben çok zor kilo veren biriyim. O yüzden zaten hiç başaramadım.
Arkadaşlarım 2 gün diyet+spor yapıp 1 kilo verirler. Ben ancak 1 kilo için 1 hafta ugraşmalıyım. Bi kaçamak yapıp 1 kiloyu geri alırım. Böyle böyle ömür geçirdim...

Neyse ben o zamanlar( her zaman yaptıgım gibi)yine başladım diyete. Bu sefer aşağısında gözüm yoktu. 60 olsam yeter diyordum. Hergün ne yediysem yazdım(hala yazarım)kalori hesabi yaptım. Havalar ısındı yürüyüşe başladım. 5-6 km yürüdüm hergün. Zamanla yediklerim de azaldı. Gel zaman git zaman ben hayatımda hiç görmediğim 55 kiloya düştüm. :)))
Hayatım boyunca bedenim için 2 şeyi çok çok istedim. Çocuklugumda başlayan hayallerim. İkiside imkansız gibiydi benim için;

1.zayıflamak
2.burun ameliyatı
Çok şükür yaz tatiline gittiğimde ikisinide gerçekleştirmiştim. Ailem bile neredeyse beni taniyamıyacaktı. (Uzak akrabalardan tanımayanlar bile oldu)
Çok güzel hayatımda almadığım kadar iltifatlarla dolu bir tatil geçirdim:)

Sonrasında 52-53 kiloya kadar düştüm. Bana göre hala zayıflamam özellikle basen lerimi küçültmem gerekiyordu.
O sıra 5 gün diyet 2 gün serbest yeme günü yaptım.
5 gün neredeyse hiç bişey yemeyip, spor yapıyor 53-55 kilo oluyordum. 2 gün canım istemese bile kusana kadar yiyip 2 günün sonunda 57-58 oluyordum.
Eeee tabiki vücut alarm vermeye başladı
Baş dönmesi, adet olamama...
En sonki izin günümün ardından tardıda 61 kg gördüm ve DUR dedim kendime.
Saglıklı beslenmeye başladım, yani çok saglıklı olduğunu iddia edemem ama eski halime göre bayaa iyiyim. Kendimide iyi hissediyorum çok şükür.

Kilo vermem zordu.
Artık daha zor. Yaklaşık 1 aydır sagliklı beslenmeye özen gösteriyorum. Şu an kaç kiloyum bilmiyorum dogrusu.
Perşembe tartı günüm olacak.
Hedefim,hayalim -48-inş.
Artık başarmak istiyorum. Etrafımdaki herkes benim diyetimden bıktı. Bende onların sözlerinden;
-"aaaayyy senin kadar aç kalsam ben iğne ipliğe dönerdim"
-"sen hiçmi bişey yemiyorsun?Öyle diyetmi olur?Yiyince hepsini geri alacaksın"
-"Ayıp ama olmaz bari tabağın yarısını ye"
-"bende sana gelince bişey yemiycem"
gibi
daha birsürü şey.

Bu 2 gün hurma+ yogurt detoxu yapacagım. Perşembe tartılıp başlıyorum insaallah.
Bu günlükte benim başarımın şahiti olacak. 48 olacağıma inanmayan herkes birkez daha irademin,azmimin ve inancımın gücünü görecekler inş.
Bu kadar söze resmimide yükleyim.

image.jpg

Şimdiki halim böyle. Görüldüğü üzere basen bölgem baya geniş. Ama biliyorum, inanıyorum her şey güzel olacak:))))
Eger bi okuyan olursa bir yorumu eksik etmeyin lütfen:)))))

ben mi yanlış görüyorum resimde o kdar da balık etli durmuyosun hele yan resimde bildiğin inceceik çıtır kız

ben mi yanlış görüyorum resimde o kdar da balık etli durmuyosun hele yan resimde bildiğin inceceik çıtır kız
Teşekkür ederim. Bilmiyorumki resimden mi ince göründüm acaba?
Yoksa gerçekten baya basen sorunum var maalesef:KK43:

Bu gün detox günümün ilk günüydü.
Hurma +yogurt+ birazda maydanoz , marul yedim.
Ama şuan baya acıktım. Canım bişey istemiyor ama midemin açlığını hissediyorum.
Belki yarın normal yeme düzenime geçerim.

Günaydınnnn
Çok şükür bu günde iradeli ve azimli bi şekilde uyandım.
Kahvaltım;
2 haşlanmış yumurta
Bol maydanoz , dere otu ve
Yarım kırmızı biberle salata
Yerken yoruldum yani. Biraz çok geldi.

Bu gün biraz çok oldu galiba;
500 gr yogurt+hurma
( baya hurma yedim)
100gr beyaz leblebi
2 çeri domates
Bunları yiyerek bu günün yeme faslını bitirdim inş.
Akşam spora gidebilsem, evde pilatesimi yapsam
Benden iyisi yok ozaman.
Acaba yarın tartı bana ne gösterecek???????

"Stresten kurtulmak için,
Hayatınızdaki fazlalıkları atın;
Fazla kilo,fazla insan, fazla plan,
fazla hayal, fazla hırs....!"

Günaydın
İşte kilom---56.8-----
Bu kilomu başlangıç kilom olarak kabul ediyorum
Ve full azim ve gayretle BAŞLIYORUM

X