ARTIK BAŞARMALIYIM

Bu arada vücut ölçülerimide yazıp ayda bir güncelleyim
Göğüs :86cm
Bel :73cm
Kalça. :102
Basen :99
Bacak :56
Önümüz bahar. Hava iyi oldukça yürüyüş,
Pilates vazgeçmeyeceğim sporum
ve 30 günlük jillian programına başlayacağım. Spor planımda böyle

Basarilar canim..
b
163 boya 48 kilo bazilari icin cok zayif gozukebilir ama benim dusunceme gorede ideal
Verirsin bence cok rahat.bol yürüyüşle desteklersin dedigin gibi yazda geliyor yavas yavaş..

Basarilar canim..
b
163 boya 48 kilo bazilari icin cok zayif gozukebilir ama benim dusunceme gorede ideal
Verirsin bence cok rahat.bol yürüyüşle desteklersin dedigin gibi yazda geliyor yavas yavaş..
Teşekkür ederim canım. Bencede 48 az degil. Sende benim gibi zayıflığı seviyorsun galiba. Henüz yorum yazmadım ama günlüğünü okuyorum senin.

Slm günlüğüm
Bu gün yeme konusunda pek başarılı olamasamda spordan günü kurtardım inş.
Gerçi çok yemedim ama işte kalori fazlalığı var. Şükürki hurmalar bitti
Sabah çarşıda 2 saat gezdim sonrasında eve tempolu bi şekilde yürüyerek döndüm. Nerden baksan çarşıyla ev arası 6-7 km
Yatmadanda jillian programımın ilk gününü yaparsam baya iyi olur. Gerçi kendimi pekte iyi hissetmiyorum
Bakalım yaparsam yazarım yine.

image.webp

Sevgili günlüğüm dün oğlumu uyuturken bende uyuya kalmışım. E haliyle spor işler hepsi kaldı. Neyseki sabahki yürüyüşüm varda günü Sporsuz geçirmemiş oldum.
Birazdan arkadaşıma kahvaltıya gidecem.
Herkese hepimizin cuması mübarek olsun.

Bazen yoruluyorum ama. Hayatım Diyet.
Ömür biter diyet bitmez. Zayıflamak zor iş valla. Helede benim gibiler için. Düşünüyorumda;
Nelerden vazgeçtim,ayaklarım geri geri giderken nefsime savaş açarak ne yürüyüşler yaptım,herkes her yiyeceğin tadına vara vara yerken; ben yediğim 2-3 meyve için " aaa meyvede ne kadar şeker varmış" diye pişman oldum.
Bana göre sonuç bu olmamalıydı. Bu kadar fedakarlığıma karşın 2 gün abartarak yiyince hemen kilo almamalıydım. Ama işte " dagına göre kış" meselesi. Kilo verme, zayıf olma konusunda ne kadar zor bir yapıya sahipsem, bi okadar da isteklerimi yapma konusunda inatçı ve istikrarlıyım.bu bedenimde benim aramda bi savaşsa Kazanan BEN olacağım insaallah.

Yani oturduğum yerden zayıflayamam. Bu herkes için geçerli.
Ozaman ben şimdi(hiç canım istemesede) kalkıyım ve biraz spor yapayım :/

Jillian: 1. Gün yapıldı
Pilates:40dk. Yapıldı
Şimdi bayılma zamanı...

Hımmmm tel. Sende smaile kullanabiliyormuşumHoppa
Günaydın günlügüm

Her günkü gibi bugünde 500 ml lik limonlu sıcak suyumla güne başlıyorum

Günaydın günlüğüm
Dün hiç bir şey yazamadım. Hastayla hasta olacak bir durum arasındaydım.
Spor yapamadım malesef. Yedigim 1.5 fincan beyaz leblebi ve 3 elmayı saymazsak iyiydim aslında. Neyse dün dünde kaldı. Bugüne bakalım. :KK37:

Yani olmuyor böyle Simacıgım.
Tmm abur cubur yemiyorsun ama belli bi düzeninde yok ki.
Sabah: 2 dilim peynir
Ara : 3 mini elma+ yogurt
Öğle: ton balıklı yogurtlu salata
Ara : 2 FİNCAN:KK57: leblebi
Akşam: vicdan çorbası:KK53:
Bu nasıl bir menüdür Allah aşkına????

Henüz spor yapmadım. Birazdan gidip
Jillian 2. Gün
ve Pilates yapacagım.
Yarınıda meyve ve yogurt günü ilan ediyorum.

Eveeeet sporlar yapıldı
İçimiz rahat bedenimiz rahat.
Bu günde her güzel şey için Rabb'imize sonsuz şükürler olsun. :KK68:

Back
X